KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iskreno mi je zao one dece ,ali Pedje i Dragane NE! Ne mogu da verujem da ljudi njihovog obrazovanja (magistar i profesor) nisu za 18 godina braka uspeli da steknu krov nad glavom nego se sa tolikom decom vucaraju po stanovima, pardon lokalu.Izigravaju zrtve! S&S su mladi i zivot je pred njima ali su mnogo kvalitetniji ljudi od pomenutih, i iz tog razloga drago mi je da su pobedili!

Sta tu ne moze da se veruje?????
Pa u kojoj ti zemlji zivis????
Ovde samo ko je olos,g-ovno,smrad,lopov,prevarant.... uspeva a posten covek ma kako god da je obrazovan i pametan ovde propada.

iskreno mi je zao one dece ,ali Pedje i Dragane NE! Ne mogu da verujem da ljudi njihovog obrazovanja (magistar i profesor) nisu za 18 godina braka uspeli da steknu krov nad glavom nego se sa tolikom decom vucaraju po stanovima, pardon lokalu.Izigravaju zrtve! S&S su mladi i zivot je pred njima ali su mnogo kvalitetniji ljudi od pomenutih, i iz tog razloga drago mi je da su pobedili!

:???: :???: :???:

Ovde samo ko je olos,g-ovno,smrad,lopov,prevarant.... uspeva a posten covek ma kako god da je obrazovan i pametan ovde propada.

:tick::tick::tick:

Klasicno razmisljanje:roll:
...koliko god da je obrazovan ako je nesposoban, propasce.......
Pedja i Dragana su totalno neskladan par, oni se cak ni pred kamerama nisu mogli obuzdati i prestati sa svadjama i ne cudim se zasto su ispali.....
Sasa i Saska su mladi i drgo mi je sto su dobili kucu........iako mi je cudno da su u emisiji mogli da ucestvuju jer nisu u braku, samo u vezi........
Koliko mogu iznositi dazbine za onu kucu?

Ne bih se slozila da je klasicno razmisljanje.Radis od jutra do sutra i imas tek toliko da podmiris osnovne potrebe i mozda letovanje jednom godisnje..

Koliko,pa kazu 200 evra.Sad mene interesuje koliku bi onda platu trebali da imaju da tih 200 evra samo za kucu ne osete i da imaju za jedan normalan zivot u Beogradu..?

Ne bih se slozila da je klasicno razmisljanje.Radis od jutra do sutra i imas tek toliko da podmiris osnovne potrebe i mozda letovanje jednom godisnje..

Koliko,pa kazu 200 evra.Sad mene interesuje koliku bi onda platu trebali da imaju da tih 200 evra samo za kucu ne osete i da imaju za jedan normalan zivot u Beogradu..?

A letovanje,sitnica :whistling:
Unajmiće verovatno jednu od onih slovakinja što rmbače po beogradskim stanovima da im sprema kuću.

Klasicno razmisljanje:roll:
...koliko god da je obrazovan ako je nesposoban, propasce.......
Pedja i Dragana su totalno neskladan par, oni se cak ni pred kamerama nisu mogli obuzdati i prestati sa svadjama i ne cudim se zasto su ispali.....
Sasa i Saska su mladi i drgo mi je sto su dobili kucu........iako mi je cudno da su u emisiji mogli da ucestvuju jer nisu u braku, samo u vezi........
Koliko mogu iznositi dazbine za onu kucu?
potpisujem...i nema zaključavanja teme dok postavljačica ne da završnu reč...:worth:...jedino ako se ne brčka sad na moru :)

ljudi,finale kuce snova je samo dokaz u kakvoj zemlji zivimo!!!!!!!!!!! U zemlji gde ljudi nemaju osecanja za pravdu,za istinu,sazaljenje...Istina je da ovo nije humanitarna akcija,ALI JA SAMO NE MOGU DA SHVATIM OVO: KAKO NEKO IMA SRCA DA GLASA ZA ONA DVA BALAVA KRETENA PORED ONIH PETORO DECE KOJA SU SKAKALA DANIMA PO KUCI,SA OCIMA PUNIM NADE I SRECE?????????? KAKO NEKO IMA SRCA DA SE RADUJE POBEDI S&S ZNAJUCI DA ONO PETORO DECE OSTAJE U JADNOM BEOGRADSKOM LOKALU?
UZAS!!!!!!!!!!!! JA SAM DUBOKO RAZOCARANA U SRBIJU,U MLADE,U PRAVDU....................

--------------------------------------------------------------------------------

A sta ce njih 9-oro da rade u garsonjeri?

I i gde garsonjeru, u Nisu? Pa jeste, najbolje tako, svi seljaci u Beograd a Beogradjani u unutrasnjost. Posteno, nema sta!
pa j b t ne mozemo bas ispunjavati zelje! imaju petoro dece i psa, ne treba ti i ja da im stvaramo uslove za to nego to treba sami sebi da stvore! ako su i izradjali toliku decu ne moraju i kucice da imaju, mislim i ja bih da imam i novi bajs i novi komp i kola da dobijem i da idem na kubu... ali ne moze sve da se ima! kako to odrasli poput njih ne shvataju?
a ako nemaju za beograd, ne vidim zasto je cudno da idu u unutrasnjost. potpuno ti je glupa ta opaska.
--------------------------------------------------------------------------------

neka prodaju ona kola i eto ti jedna garsonjerica,puna kapa....
ne znam koliko mogu da dobiju za kola, ali za ucesce za neki stan sigurno bi imali...

A sta ce njih 9-oro da rade u garsonjeri?

I i gde garsonjeru, u Nisu? Pa jeste, najbolje tako, svi seljaci u Beograd a Beogradjani u unutrasnjost. Posteno, nema sta!

A odakle ste vi gospojo...svaki od vas koji živi u Bgd-u je sa nekog sela došao u Bgd da živi...i vas su nekada špiditerima dovozili i naseljavali u Bgd...sad ste svi vi veliki i pravi beograđani :sad2: ...ne lupaj takve gluposti više,gade mi se takvi ljudi :otkacio:

Poslednja izmena:
Ta kola su dovoljna da se kupi jednosoban stan,a od ove 'Look' je mnogo ruzno sto je rekla 'svi seljaci u Beograd',totalno detinjasto i uobrazeno ! ! !

Sta ti mislis koliko vredi skoda fabia karavan koju su dobili 40.000€?? Taj auto vredi max 16.000€. Ako nadjes stan u BGD-u za te pare od 35 kvm javi mi pa da ga kupim odmah.

A to sto je Look je rekla je sasvim tacno. Nema seljaka koji nije dosao u BGD. Sto niko ne ostane u Nisu da studira, nego ako moze u BG? Nema posla van BGD-a?? Laz, ima ali BGD je BGD.

Kako su Sasa i Saska usli u serijal, a nisu ispunjavali nijedan uslov. Cak i najava koja je isla nekoliko meseci pre pocetka serijala ne ide im u prilog. Mama, tata ili neko treci je sve to lepo iskesirao da bi oni usli i osvojili.

Dete bolje cuti i ne lupaj gluposti vise!!!

Ovim sto si napisao,pokazao si koliko si bistar.Ovo sto si rekao za studiranje i Beograd je jasna slika Srbije danas,kako sto ljudi kazu: Srbija radi a Beograd se gradi.Sva zbivanja i sve ostalo je u Beogradu,cela zemlja je udrugom planu samo da bi se Beograd istakao...i ti ces meni nesto da pricas vidi se da si iskompleksiran...sta je ovde cudno sto su par iz Nisa dobili kucu u Beogradu,kao da je smak sveta. A sto se tice stana pogledaj malo i prihoda sa strane kada bi prodali onaj lokal u kome su ziveli i uz popularnost bi sve lakse islo i dosli bi do stana. I vi cete da kazete da lupam gluposti PLS.. Nemate vi pojma kako se zivi u provivinciji danas........

Ne vidis sta je cudno????

Pa zar si ti totalni idiot. Da li si procitao pravila za prijavljivanje u kucu snova? To je polazna tacka da je ovo sve jedna velika namestaljka.

Normalno je da je Beograd u planu kada svi dolaze u njega. Zbog vas iz unutrasnjosti sve je u Beogradu skuplje. Da li znas da je cena kvadrata u BGD-u za dve, tri godine skoro 300%?

Nisi kompetentan da pricas o iskompleksiranosti, a pogotovu da procenjujes moju licnost. Mislim da bi bilo bolje da se ne javljas u ovoj temi vise. Jer po pisanju si ocigledno najobicniji klinja koji pise ono sto je cuo u svom selu.

A tebi je bas to zapalo u oko sto su oni osvojili kucu,pa si morao da prelistas sve procedure i uslove za prijavljivanje u kuci snova.Da su pravila prekrsena neko bi po tom pitanju vec reagovao.Uzgred ako sam mladji od tebe ne mora da znaci da ne razmisljam logicno,ja samo govorim o realnosti.Sto se tice Beograda,Nisa i ostalog suvisni su komentari.....ako sam ja lose procenio tvoju inteligenciju onda si ti sve one koji zive van Beograda po drugim gradovima...kako je zbog njih 'ovo ovako' ili 'ono onako'.......ahhhhh

Dobro pametnice tj. deriste. Pravila jesu prekrsna, da li tvoj mozak moze da prihvati tu cinjenicu. Da li shvatas da zivis u zemlji gde je sve trulo, gde se sve namesta? Da li shvatas da je vecini dosta toga i da samo zele da zive normalno? Da ne zele da ih neko drugi pravi majmunima koji nista ne znaju. Da za ono sto je ocito i jasno, kazu ti ne to nije tako vec je ovako. Ljudi to ne zele.

Reci mi posto si tako pametan sledece:
1. Od cega ce njih dvoje da se izdrzavaju kad ne rade?
2. Da li znas koliko treba izdvojiti samo za odrzavanje bazena?
3. Na koga ce da se vodi kuca, kad ne zive zajedno?

Poslednja izmena:
A to sto je Look je rekla je sasvim tacno. Nema seljaka koji nije dosao u BGD. Sto niko ne ostane u Nisu da studira, nego ako moze u BG? Nema posla van BGD-a?? Laz, ima ali BGD je BGD.
e sad si ti ispao glup. NIJE ZVAKA ZA SELJAKA. pri tome ne mislim da bg nije za one iz unutrasnjosti koji hoce i mogu da zive u njemu, nego da taj grad (u kome i sama zivim i nista mi ne fali) nije za one koji ne mogu sebi da ga priuste! i sto bih ja sad zalila porodicu koja ima gomilu dece i ljubimaca, sto jadni eto ne mogu da sebi priuste stan u centru grada. jao srce mi se cepa. za te pare MOGU da idu u unutrasnjost, ako prodaju lokal i kola MOGU. e, sad, posto nece koga briga za njih.
zbog ovakvih kao sto si ti, malogradjana u dusi, beogradjani su izasli na los glas. ili mislis da mi imamo neka nebeska prava jer smo rodjeni ovde? i da samo zato treba da dobijamo i kuce i stanove ovde? budi realan!

Kako su Sasa i Saska usli u serijal, a nisu ispunjavali nijedan uslov. Cak i najava koja je isla nekoliko meseci pre pocetka serijala ne ide im u prilog. Mama, tata ili neko treci je sve to lepo iskesirao da bi oni usli i osvojili.
to je trebalo ranije da pricate! ako ne ispunjavaju uslove onda ne treba da se takmice od pocetka, ali to ne znaci da bi onda p i d osvojili kucu automatski, nego bi se takmicili sa jos jednim parom (i u svakom slucaju bih navijala da p i d izgube).

1. Od cega ce njih dvoje da se izdrzavaju kad ne rade?
2. Da li znas koliko treba izdvojiti samo za odrzavanje bazena?
3. Na koga ce da se vodi kuca, kad ne zive zajedno?
a reci ti nama, kako bi p i d placali izdrzavanje??? otkud NJIMA pare kad za koliko vec godina nisu nista uspeli da steknu osim lokala? treba decu da hrane a ne da placaju bazen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back