Sigurno se pitate, otkud vasa Cica ovako rano na nasoj Krstarici i to na "Ljubavi i seksu". E, pa reci cu vam, posto je kod mene sve transparentno. Zasto da se lazemo i lazno predstavljamo. Ustala sam da ispratim decka, pardon, verenika na posao. On je u poslednjih mesec dana poceo da ustaje ranije, dolazi kasnije, trabunja o nekim reformama i non-stop prica kako mora da radi. Ja se mislim: "Reformisi ti nas datum svadbe, a ne ekonomiju." Kakave reforme i gluposti?! Od toga nema nista. Ja gledam kako da reformisem moj ljubavni zivot, a ne nesto sto je mrtvo. I tako se on svako jutro pakuje rano, licka, uvece nesto kuka. Nesto se slabo i vidjamo, ne salje mi poruke s posla, koje su bile dosadne, ali je lepo kada vidis da misli na tebe. Pomislila sam da je on u nekoj sekti, a da ja to ne znam, ali kapiram da su ljudi nesto jadni ovih dana.
Ne znam da li danas da idem na fitnes. Postalo je mnogo dosadno tamo. Videla sam bivseg decka, a on me kao ne poznaje. Neki mi se nabacivao, neki Bosanac, malo je stariji, ali je sladak. Ipak, ne mogu sada da se muvam ni sa kim posto sam verena i to na duzi rok.
Bina mi nista ne javlja sta se desava sa bivsim deckom, a mislim i da je ona negativna, pa mi jos samo ona fali da mi ubrlja, ovako ubrljanu situaciju. Moja najbolja drugarica Sandra mi je rekla da misli da je muz vara sa devojkom iz apoteke. A fora je u tome da je Sandra po prirodi veoma nesigurna, a muz joj je ruzan i dosadan, ali ona hoce nekako da ga napravi frajerom. On je neki propali fudbaler, srecom, njegova majka je sposobna zena pa ga je uglavila u neko JKP i tako tamo nesto smrcka i piskara i dobija super platu za Sandru, a ja bih to nazvala crkavicu, i ima dvoje dece, koja su neverovatno dosadna. Obavezno mi ih uvale u kao da ih ja cuvam kada dodjem, kao ja cu se nesto naloziti da imam decu. Zelim ja da se udam i da imam decu, ali me ometaju drugi faktori. Mene ta deca smore.
Dakle, kako cete provesto ovaj vikend? Ako necete nikako provesti, onda kako biste zeleli da provedete sa voljenom osobom?