Kuca na Dedinju

dr hirurg:
Хоћете колеге и телефон да Вам дам? Има и у именику. Сутра је радни дан од 9 су тамо. А иначе ко би то требао боље да зна, нпр. Курир или модератор, ваљда правни заступник другарице Јованке најбоље зна која је заоставштина њеног покојног супруга.. Опет брооооока од Вас колега.

ponavljam da si smesan.............

Advokat Jovanke Broz, na svaki telefonski upit, ce rado da izdiktira sagovorniku s druge strane kompletan spisak imovine gdje . Broz............ :roll:

Mislim.......ti smrde noge, ili je nesto ozbiljnije u pitanju? :confused:

markovozd..:
Posto vas admini obavestavaju redovno o svim licnim podacima korisnika do kojih mogu da dodju, zbog cega je danas jedan od vase grupice i banovan , zahvaljujuci obrazu i postenju moderatora................necu da javno dam ime skole.......

A kladjenje je lako..........sastanemo se, po dogovoru, pozovemo i jednog nepristrasnog moderatora ili korisnika, damo mu pare.........i odemo do skole............

Ko je u pravu , uzima svu lovu..........nista lakse..........

Jos samo da nabavite pare :D :D :D

Kakvi admini, kakvi podaci...sta pricas bre :D

Takvo kladjenje je nemoguce ili vrlo tesko izvesti. Ti to znas i sad to koristis.Ali zaboravljas da toi znaju i drugi, oni neutralni.
A i nas prozivas za nekakve podatke koje nam daju admini, kazes zbog nas je jedan banovan, sve u svemu, izgleda kao da zbog nas neces da das ime skole, a posle kazes da bi nas i odveo do nje. :D

p.s. Treba ti mnogo duzi kanap... :wink:

Хоћете да заједно одемо код господина Томе? Ако ће то да Вас умири. Ја Вам не дајем полупроверене информације колега, само тачне. Нема онога шта чаршија прича.

Иначе то се ради овако, да Вас научи патриЈота. Прво се представите ко сте и шта сте, па питате и кажете због чега Вам треба тај податак и обавежете се да нећете јавно износити оно што вам кажу. Онда ћете добити информацију, највероватније. Ако не добијете обавићемо заједно посету једног од следећих дана. Брините Ви како ћете да извршите задату реч. 1.000.

Ja bih, ponizno, molio da mi saopštite gde se to skupljaju € (u množini).
Hteo bih i ja da na nakupim neko milionče istih, kako bih mogao da se penzionišem momentalno !

Unapred zahvalan na informaciji.

Lost In Space:
Ja koliko znam raskid sa komunizmom znaci vracanje oduzete imovine od strane komunista. Kako onda u to da verujete kad procitate da je Ruzica Djindjic otkupila nacionalizovanu kucu na Dedinju koju potrazuju njeni originalni vlasnici?

Pisalo je o ovome u novinama. Zar ste zaboravili? Iako je znao da naslednici vlasnika ove kuće postoje i da su vrlo živahni, sadašnji Premijer je rekao da on daje ovu kuću Ružici i deci, a da će ona, kao razliku u ceni, ustupiti njihov stan na Studentskom trgu. E, sad kome, da l državi il nekom trećem...
Toliko o raskidu sa komunizmom i Srbijom u EU.

Lost In Space:
Pa da . Pametan bivsi premijer.

I ja bi da ustupim ovaj moj jednosoban stan a da mi daju vilu na Dedinju. Ma moze i Senjak nisam ja zakeralo. Bi ja, al mi ne daju :( :evil:

pa ti ne mozesh da budesh premijer, da bi uopste to zamishao. nikad. sorry

drugo. trebalo bi da budesh ubijen. muchki.

trece. jednosoban stan u rashkoj drzavi ne treba

cetvrto. sve i da hocesh, ti ne bi mogao da budesh premijer.

peto. sta cesh ti na senjaku?

.........

Back