Kubura pobegao na selo - Ne mogu da ležim i blenem u telefon

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
aleksandar-sreckovic-kubura.jpg

"To je moj beg od civilizacije, odnosno od gužve i grada. Volim da budem u prirodi,
a prija mi i fizički rad. Kad pravim rakiju i vino, okupim prijatelje koji je probaju
i ocenjuju da li je dobra.
Za Beograd me jedino vezuje posao. Bez glume ne bih bio
srećan čovek", objašnjava Kubura, koji se odlično slaže sa meštanima sela, a od njih
često dobija i savete.

"Ja sam iz Kraljeva, a u Ratini odavno imam zemlju. Ceo život sam tu svraćao i
većinu ljudi poznajem, pa me tretiraju kao domaćeg. Od meštana sam mnogo
naučio o rakiji
, jer se tamo godinama tradicionalno peče", otkrio je glumac.

"Organizujem se tako da mogu sve da postignem. Ne treba mi vreme u kom ne radim
ništa, ili ležim, blenem u telefon ili televizor... To mi ne prija! Više volim da svaki
slobodan trenutak iskoristim da decu izvučem iz grada, pokažem im kako se nešto
radi
, pa možda jednom i njih to zainteresuje",

https://lepaisrecna.mondo.rs/Lifest...eckovic-Kubura-pece-rakiju-u-selu-Ratina.html

A vi, šta čekate?

Iskreno nekada me takooo mrzi... Leto a ono 100C i trebas svaki dan da zalivas i sve ostalo...
Medjutim kada me prodje taj pocetni "entuzijazam" i nateram se da odem...uvek me smiri taj rad oko biljcica, dvorista...

Nekako...biljke uvek uzvracaju trud, brigu, ljubav za razliku od svih ostalih bica. Lepo je gledati kako se nesto cemu se posvecujemo razvija, raste...Cesto u drugim segmentima zivota nije tako.

Iskreno nekada me takooo mrzi... Leto a ono 100C i trebas svaki dan da zalivas i sve ostalo...
Medjutim kada me prodje taj pocetni "entuzijazam" i nateram se da odem...uvek me smiri taj rad oko biljcica, dvorista...

Nekako...biljke uvek uzvracaju trud, brigu, ljubav za razliku od svih ostalih bica. Lepo je gledati kako se nesto cemu se posvecujemo razvija, raste...Cesto u drugim segmentima zivota nije tako.
I mene često poslovi izmore. Ali onda razmišljam, da sam u gradu,
morala bih da obezbedim sebi neku rekreaciju. Ovako sam spojila
korisno i korisno. Posle četiri godine na selu, osećam se u svom
telu bolje nego sa 25 godina.

Back