Krzneni prsluk na proslavi?

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
U subotu imam proslavu, i razmišljam šta ću da obučem i kako ću da kombinujem odelo i sa bojom. Ovaj krzneni prsluk mi se sviđa, ja bih ga obukla, a drugarica misli da to nije prikladno za proslavu, istina je, nigde nisam videla na proslavi neke devojke/žene da li to nosile. :aha:

Molim vaše mišljenje u vezi sa krznenim prslukom
.
attachment.php

joj mene su ti prsluci uvek asocirali na radnice za kasom u maloprodaji pkb objekata u socijalisticko vreme
al nemoj mene da slusas, ja ti nisam merodavna

Divka bre, gde su to radnice u samoposlugama bile u krznenoj odeci, gde si ti pazarivala, na Dedinju? :)

- - - - - - - - - -

U subotu imam proslavu, i razmišljam šta ću da obučem i kako ću da kombinujem odelo i sa bojom. Ovaj krzneni prsluk mi se sviđa, ja bih ga obukla, a drugarica misli da to nije prikladno za proslavu, istina je, nigde nisam videla na proslavi neke devojke/žene da li to nosile. :aha:

.
attachment.php

Dobar je, preko neceg jednobojnog, npr. na usku tamnu rolku, i furaj. :ok:

joj mene su ti prsluci uvek asocirali na radnice za kasom u maloprodaji pkb objekata u socijalisticko vreme
al nemoj mene da slusas, ja ti nisam merodavna

:rotf: e fala na iskrenosti. ja nikad nisam videla neku takvu kasirku u socijal. vreme. znači ono nekad je bila retkost. :zper:

Obuci ovaj drugi.
Ako.već, glumiš mačku, budi leopard !

:lol: ako budem mačka onda jesam leopard. :fdlan:

Iskreno, meni je ovaj prsluk vise da ga obuces preko teksas ili kozne jakne... Nije mi za neku svecaniju varijantu...

e lepo si objasnila. :ok: a ja sam mislila da ide uz belu košulju. :aha:

.
attachment.php
ja sam vidjala i to ume da bude super kad neko ume da ga uklopi
meni na crne, elegentne panatlone i rolku ili kosulju ide super

Back