krvolok?

DOKONI UM:
Još veća budalaština :idea:
Taj neko (ma kogod bio) se javlja, tek kada smo ga isprozivali.
I to sa retorikom koja neodovljivo podseća na "zidara sa skele"...oseća se tu neka memla i malter.

No nije moje da ulazim u tu razemnu emocija sa samim sobom. Ja sam davno reko da je tu potrebno putovanje.Kovin ili Vršac.Ha zar je bitno. 8)

Kao iskusan : preporuči ?!?

Nisi ti "zidaru sa skele" vredan mog razmišljanja na tu temu. Ne precenjuj sebe.
Iskustva u putovanjima imam, ali moj rad je skup (ne radim po metru kvadratnom ozidanog zida) i neću da se bavim Tvojim lečenjem.

DOKONI UM:
Nisi ti "zidaru sa skele" vredan mog razmišljanja na tu temu. Ne precenjuj sebe.
Iskustva u putovanjima imam, ali moj rad je skup (ne radim po metru kvadratnom ozidanog zida) i neću da se bavim Tvojim lečenjem.

Ti RAZMIŠLJAŠ !!!! :shock: 'ajde !!!! :shock:

Da znam da je tebi to krajnje nepoznata radnja i da se bečiš ( :shock: ) na to.
Ali nije to ništa strašno. Ima ko je plaćen da misli. Nogu na skelu-mozak u baraku.
Bog da te vidi...

DOKONI UM:
Da znam da je tebi to krajnje nepoznata radnja i da se bečiš ( :shock: ) na to.
Ali nije to ništa strašno. Ima ko je plaćen da misli. Nogu na skelu-mozak u baraku.
Bog da te vidi...

Moguće !!! U ovakvom sistemu vrednosti čak i da plaćaju, a gde je malo normalnije takvo razmišljanje NAPLAĆUJU !!!

Nemoj da se smeješ...
Nije to smešno... 8)
ČOVEK HVALI SAM SEBE, MANI SE...
Više ne zna ni sam šta je on zapravo i ko je on... da li je zidar sa skele,krvolok,skela, mešalica, mistrija, ili sonja i to crvena.
Ovo sonja mu najviše leži po karakteru...
:lol: :lol: :lol:

Pa tvoj um ne samo da je dokon,vec je i bolestan,i to prilicno.To,kada cu se oglasiti na ovom forumu je moja stvar,i mozes da pokusavas da me prozivas,i ti i tebi slicni,koliko god hoces.Za razliku od tebe koji po ceo dan ocigledno sedis pred racunarom,i verovatno si gradjen kao beli luk,ja se bavim i drugim stvarima u zivotu,ali i pored toga sto imam mnogo obaveza,ne mogu da dopustim da jedan isfrustrirani tip proziva nekoga zato sto je radnik na skeli i sl.Kakve veze ima sta covek radi,ako si uopste siguran da mu je to zanimanje?Od toliko sedenja pred monitorom uskoro neces moci da se popnes ni na stepenice a ne na skelu,misici ce ti se pretvoriti u beskorisnu zelatinastu masu koja ce iz dana u dan sve vise liciti na tvoj mozak da bi krajnji stadijum tvog postojanja neverovatno licio na Kranga iz crtanog filma Nindza Kornjace. :!:
Ako je svrha ovog foruma da vredjamo jedni druge,ja cu rado dati svoj doprinos,a ukoliko neko i dalje veruje da je Red_Sonia ustvari krvolok ulogovan pod drugim imenom,pozivam ga (je) da se upoznamo licno,pa da sve bude jasno.
Krvoloce,nemoj da se lozis na onu Mancicku,pa da je malo lepsa zvali bi je groblje :) Ima mnooogo lepsih zena od nje.
Sonia

Jos jedna stvar Dokoni Ume,posto si toliko pametan,trebalo bi da izbegavas ovakve greske.
Citiram:"taj neko(ma kogod bio)javlja se tek kad smo ga isprozivali".
To je nesto sto se u nasoj gramatici naziva PLEONAZAM (primeri:posto kosta,mala kucica...).Dakle ne kaze se MA KOGOD BIO,vec MA KO BIO ili KOGOD BIO.Nema na cemu,i drugi put.

Red_Sonia:
Pa tvoj um ne samo da je dokon,vec je i bolestan,i to prilicno.
Cetvrta poruka na forumu, pa odmah ovakve uvrede. Toliko o miroljubivosti.

Red_Sonia:
ne mogu da dopustim da jedan isfrustrirani tip proziva nekoga zato sto je radnik na skeli i sl.Kakve veze ima sta covek radi,ako si uopste siguran da mu je to zanimanje?

Uplices se u nesto o cemu nemas pojma. Da si od pocetka pratila njihovu raspravu, kao sto nisi, a kao sto neki od nas jesu, znala bi da:
1.krvolok nije radnik na skeli
2.dokoni ne proziva ljude zato sto su radnici na skeli

Red_Sonia:
da bi krajnji stadijum tvog postojanja neverovatno licio na Kranga iz crtanog filma Nindza Kornjace. :!:

Dete, bolje se ti drzi crtaca i dalje. :wink:

Red_Sonia:
Krvoloce,nemoj da se lozis na onu Mancicku,pa da je malo lepsa zvali bi je groblje :) Ima mnooogo lepsih zena od nje.
Sonia

Ima lepsih - na primer ti, to si htela da kazes? :roll:

Da malo pazljivije citas,ili malo bolje kapiras,shvatila bi da se recenica o mojoj miroljubivosti odnosila na fizicko sukobljavanje,ne na verbalno.
To da krvolok ne radi na skeli se vidi iz aviona,jer osoba koja je toliko svestrana i obrazovana nema sta da radi pentrajuci se po metalnim konstrukcijama.
Da li je post koji sam napisala 4. ili 444. apsolutno nije bitno,zbog toga nisam ni manje vredna,ni manje inteligentna,jer pisanje porukica ne utice na dve gorenavedene osobine licnosti,dok postoji 100 stvari koje ti nikada nisi radila a ja jesam,mnogo toga sto ti nisi videla a ja jesam,mnogo poznatih i priznatih ljudi koje ti nisi upoznala a ja jesam,i konacno,mnogo crtanih filmova koje nisi pogledala a ja jesam,sto se moze primetiti po tvojoj ogorcenosti i neopisivoj zelji da pokusavas da me prozoves na osnovu necega sto nije bilo tebi upuceno sto je osobina nekulturnih ljudi.
Da rezimiram,nema potrebe da se mesas u ono sto drugi ljudi razgovaraju.
Hvala unapred.

Ih bre, sto volim kada se ribice makljaju!!!

Al sam se napalio, bas sam se napalio! :oops:

Nego, ajde kada dodje period pomirenja, malo da ga detaljnije opisete. Kako se odvijao i tako to... :twisted:

Red_Sonia:
Da malo pazljivije citas,ili malo bolje kapiras,

U jeeeeee, al mi mala spustila, ostala sam bez komentara. :roll:

Red_Sonia:
To da krvolok ne radi na skeli se vidi iz aviona,jer osoba koja je toliko svestrana i obrazovana nema sta da radi pentrajuci se po metalnim konstrukcijama.
Predrasuda cista kao suza - ko kaze da neko ko je svestran i obrazovan nema sta da radi na skeli? Ja bih bas rekla da bi to bio solidan doprinos svestranosti. A sa druge strane, hoces li ti to da kazes da oni koji rade na skeli ne mogu da budu svestrani i obrazovani? Pa malopre si to zamerala Dokonom. Uh, kakav dvostruki moral!

Red_Sonia:
Da li je post koji sam napisala 4. ili 444. apsolutno nije bitno,zbog toga nisam ni manje vredna,ni manje inteligentna,jer pisanje porukica ne utice na dve gorenavedene osobine licnosti,dok postoji 100 stvari koje ti nikada nisi radila a ja jesam,mnogo toga sto ti nisi videla a ja jesam,mnogo poznatih i priznatih ljudi koje ti nisi upoznala a ja jesam,i konacno,mnogo crtanih filmova koje nisi pogledala a ja jesam,sto se moze primetiti po tvojoj ogorcenosti i neopisivoj zelji da pokusavas da me prozoves na osnovu necega sto nije bilo tebi upuceno sto je osobina nekulturnih ljudi.
Hvala unapred.

Za sve ovo sto si navela, slazem se da nije bitno koji ti je post po redu. To sto ti radis je cista zamnea teze - nisam ti za to nista ni rekla, vec za nacin kako se obracas ljudima o kojima nista ne znas. Vredjas s neba, pa u rebra potpuno nepoznate osobe, ne znam ko je onda ovde ogorcen i nekulturan.

A sto se tice mesanja u tudje razgovore, devojko, ovo nije chat, nego forum, ne vodis ti ovde dijalog nego diskutujes i svi imaju prava da se u diskusiju ukljuce. Eto, bas zato ja bitno koji ti je post po redu, ocigledno ne znas ni sta je forum.

Koga si ti upoznala i koje si crtace gledala, savrseno me ne interesuje, slicice i autograme razmenjuj na "Tinejdzerima".

Red_Sonia:
Da malo pazljivije citas,ili malo bolje kapiras,shvatila bi da se recenica o mojoj miroljubivosti odnosila na fizicko sukobljavanje,ne na verbalno.
Hvala unapred.
Devojke smirite se.Red Sonia,ako izgledas i dva posto na tu glumicu,rado bi se upoznao sa tobom.Ne bitno je koliko si videla poznatih ljudi,veruj mi i ja sam.Poznate ljude mozes da sretnes i na ulici,mnogo je lepse kada mozes da prisustvujes medjunarodnim,kao i domacim svecanostima,rame uz rame sa istim tim ljudima,i da ne mogu da te gledaju a neke visine.Vidim da si veoma pametna.Smatram da nemas potrebe toliko da branis krvoloka,sposoban je on i sam za to.Jeste malo na kraju bio sam protiv svih,ali uspevao je da opstane.Mada ni dokonog ne treba potcenjivati,ume i on da spusti na zemlju.Krvolok nije glup,to je vrsta koja ne izumire,ali u svakom slucaju lepo je videti nekog i da je stao na njegovu stranu.

Najaci samo opstaju

nsbee:
Storm, samo iskuliraj :wink: Nije vredna toga... uostalom, najlakse je vredjati,a to je upravo ono cime ona zna iskljucivo da se sluzi.
Ne donosi zakljucke prerano. :wink: :idea: Storm je isto veoma pametna devojka,mada mislim da nema potrebe za sukobom izmedju nijh dve.Cilj opravdava sredstva.Storm je hrabra devojka koja ne bezi pred izazovima.Lako je povuci se,ali treba znati i suociti se.Naravno za to treba imati argumente,a ona je inteligntna,dovoljno,da moze da se suoci sa svakim sa foruma.Ne bi zeleo da sam sa njom u sukobu. :P :roll: Pozdrav obema lepoticama

Red_Sonia:
Pa tvoj um ne samo da je dokon,vec je i bolestan,i to prilicno,i verovatno si gradjen kao beli luk,misici ce ti se pretvoriti u beskorisnu zelatinastu masu koja ce iz dana u dan sve vise liciti na tvoj mozak da bi krajnji stadijum tvog postojanja neverovatno licio na Kranga iz crtanog filma Nindza Kornjace. :!:

To da si svestran(a) vidi se , kako ti reče iz aviona. (P.S. Kada si poslednji put letela avionom i gledala od gore možeš li da vidiš koliko je neko dole glup ???) Odmah vređanje i razna priglupa poređenja. Retorika dostojana "zidara sa skele". Sve se uklapa. Iver-klada.

Građen kao beli luk :?: Priglupa komparacija. Ali moju photku imaš, stavi svoju pa da se valjamo. Mislim od smeha.

Mišići u beskorisnu zelenu masu :?: Opet priglupo poređenje...mišići se pretvaraju u zelenu masu jedino u tvojoj glavi. Pošto si opterećen(a) mišićima, mislim da ti jedan već dugo nedostaje i da nemaš vremena za njega pa ti preporučujem da se potrudiš (makar i plati) da ga nabaviš.-to bi te smirilo na neko vreme. :idea:
Hvala nema na čemu.

Kranga iz crtanog filma Nindza Kornjace :?: E za ovo nisam siguran, to je moguće nisam toliko svestran da proučavam glupost ljudi dok letim na visini od 10.000 metara i nisam proučavao crtane filmove ovih dana, ali držim da si ti expert tu. 8)

Back