znala sam ja ko znaDrago kamenje i plemeniti metali su dragocijeni baš zato što su posebni i ima ih malo.

Sven, kojoj grupi ti pripadaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znala sam ja ko znaDrago kamenje i plemeniti metali su dragocijeni baš zato što su posebni i ima ih malo.
А чега се тачно бојиш?prvom prilikom dajm krvcamalo nas je, mladi smo, pa neka ima u rezervama.
nemaš pojma koliko se bojim i krv vaditi,ali, žrtvovaću se![]()
ispratila sam "na rubu znanosti" 0+ i AB+Ponosni nosioc spomenice B+
ti meni možeš dati krvca, ja tebi ne. pa msm., nepravda
pa ne boli, ne boli ni primiti injekciju, ali ne vredi... šašavo pa to ti jeА чега се тачно бојиш?
Мени је страх од таквих ствари увек био нејасан?
Вађење крви у опште не боли ако је сестра искусна. Много пута ми се десило да убод игле нисам готово ни осетио.
Прошле недеље су ме боли у врат, биопсија штитних жљезди. То је мало заболело, била дебља игла.
Па више боли то штипање од убода игле.pa ne boli, ne boli ni primiti injekciju, ali ne vredi... šašavo pa to ti je
kad treba da dobijem injekciju prvo ištipam to mesto da sve utrne, pa dam blagoslov
sreća pa se poznajemo, malo je mesto... i nisam čest gost.
...a ne, ne...ti meni možeš dati krvca, ja tebi ne. pa msm., nepravda![]()
ma pusti logiku kad je igla u pitanju. tu pamet stane.Па више боли то штипање од убода игле.
Где је ту логика?
Никада од тебе неће бити наркоман!ma pusti logiku kad je igla u pitanju. tu pamet stane.
jedino je sigurno da nije bilo šanse da se bodem,na sreću![]()
ćek, ti živiš u Rusiji?Никада од тебе неће бити наркоман!
Да, зашто?ćek, ti živiš u Rusiji?
e pa kuckali smo se negde na temi, pa da proverim je l dobro pamtim,Да, зашто?
Да, браво.e pa kuckali smo se negde na temi, pa da proverim je l dobro pamtim,
a pamtim k'o slon![]()
bubreg, jel tako?
Од када не важи?Retke su sve negativne, dok pozitivnih imas kolko hoces. Radio u transfuziji pa znam. Inace nema veze ishrana sa krvnom grupom.
i na kraju samo svoja grupa moze da primi svoju, ono O kao neutralna vise ne vazi.
Od 90ih kada sam jos radio u ZTK. Tada je bila uvodjena i autotransfuzija gde se krv cirkulise i vraca na operaciji, bilo je govora da ce seОд када не важи?
Знам да сам многима могао да дам али да примим само своју?