Luda Srpska Druzina
Veoma poznat
- Poruka
- 13.898
Jel neko upucen u ovu temu da se ne bih previse udubljivao? Ako moze nesto sazeto ukratko posebno o AB grupi. TY
pa ja sam AB+ . i šta sad to znači? da sam u gabuli,ako trebam krvcaKoliko sam ja upućena to baš i nije nešto što je baš validno, više ono upecaće se ovi što i u horoskop veruju, biće parica.
Bolje prati svoje telo pa dođi do zaključka šta ti prija, a šta ne.
Inače imaš retku krvnu grupu, kakvu je imao i moj pokojni otac.
Nadam se da nisi, inače ti si ista krvna grupa kao moj otac, pa zato ja tebe volimpa ja sam AB+ . i šta sad to znači? da sam u gabuli,ako trebam krvca![]()
piše da sam opšti primalacNadam se da nisi, inače ti si ista krvna grupa kao moj otac, pa zato ja tebe volim![]()
vidiš da smo posebniI ja sam AB+ a nisam znao da je retka krvna grupa.
0+ do sada dao vise od 40x krv
sad me je blam.0-.
Univerzalni davalac.
Dao preko 50 puta.
Ne dajem vec 5 godina zbog slabih vena.One su me sprijecile da dajem trombocite.Za to davanje treba imati dobre vene jer davanje traje cini mi se 2 h.
Ja sam poceo sa 18 u sredjnoj, i samo nastavio, jedno vreme nisam davao zbog zdravstvenih razloga - operacija i sada ne dajem vec godinu dana zbog tetoviranja pa sada ,ogu negde krajem Maja ponovo da pocnem. Davao sam i krvnu plazmu dva puta....sad me je blam.
samo jednom. od kolege kći imala hitnu operaciju u trudnoći.
zažmurila i![]()
Svi su *posebni* tj. sa specificnim prednostima i slabostima (o tome i govori teorija iz naslova teme).vidiš da smo posebni
a dobro. pusti da malo uživamo, jer smo posebnijiSvi su *posebni* tj. sa specificnim prednostima i slabostima (o tome i govori teorija iz naslova teme).
Vi sa AB ste najnoviji - nastali ste najkasnije i zato vas ima najmanje
Drago kamenje i plemeniti metali su dragocijeni baš zato što su posebni i ima ih malo.a dobro. pusti da malo uživamo, jer smo posebniji![]()
Onda ce ti biti drago da cujes da se smatra se da je i *najposebniji* - Isus Nazarecanin imao AB krvnu grupua dobro. pusti da malo uživamo, jer smo posebniji
prvom prilikom dajm krvcaOnda ce ti biti drago da cujes da se smatra se da je i *najposebniji* - Isus Nazarecanin imao AB krvnu grupu