Krvna slika...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ajde !

ja mogu i zelim da odgovaram skoro iskljucivo na temu urologije.druge stvari me manje interesuju.a i mrzi me pravo da ti kazem da odgovaram na sve te stvari tipa boli me grlo sta da radim.

cak evo postavicu jednu temu koja je dosta interesantna za majke sa malom muskom decom... :lol:

Da li smem i ja da se ukljucim?
Ako nekoga zanima, meni je ispit za par dana. Klasicni simptomi obuhvataju: anksioznost, mucninu, grickanje noktiju.
Sto se tice temperature, vise je nemam. Ali ipak jos uvek lezim (sa sve brdom knjiga :P ) jer necu da mi se vrati.
Vidim da je najvise paznje izazvalo moje pitanje o urinarnoj infekciji. Ja nisam kazala da to imam (kako bih mogla da znam, nisam lekar), niti je to dijagnoza lekarke. Kazem samo da sam sklona urinarnim infekcijama.
Elem, vise nemam temperaturu ali me ubijaju sinusi. Ne znam da li je temperatura mogla da bude od toga, ali sada je spala a mene bole sinusi vise nego kada sam imala temperaturu- da li je to normalno?
Da li mozete da mi date neki home recept za sinuse ili moram odmah kod lekara. Nisam od onih sto izbegavaju odlazak u Dom Zdravlja ali sam trenutno u specificnoj situaciji i svaki minut mi je vazan.

Shvatili smo mi da ti nemas urinarnu infekciju, prepiska izmedju mene i koleginice je pocela oko toga sta moze biti uzrok temperature i u kojim situacijama se ona javlja vezano za urinarni trakt, udaljile smo se od teme no ne mari.
Sto se tice sinusa, taj bol jeli pracen sekrecijom iz nosa, zapusenim nosom, koji sinusi te bole, na celu,izmedju ociju,ispod oka...

Evo, javljam se.
Temperatura mi se drzi na 36,8. Ne znam da li se to racuna kao povisena temperatura (mislim da je normalno 36,7 ? Ispravite me ako ovo nije u redu).
Glava me ne boli vise, pretpostavljam da nisu sinusi. Nije mi bio zapusen nos.
Jedino.... Bole me grudi pomalo... Ne znam d ali su u pitanju pluca ili nesto drugo. I malo mi je otezano mokrenje.
Bojim se samo da mi se ne iskomplikuje jer nisam odlezala a mnoooooooooogo se nerviram.
Recite, da li sam paranoicna za temperaturu, ili je 36,8 ok?

dr:
Pocinjes da zvucis kao klasicni hipohondor, bez uvrede. :)
Ajde malo izadji iz kuce, pa bez obzira na ucenje moze jedna kafa da se popije sa drustvom, deckom...
Stvarno nekad lekari imaju dobre nerve. :D
Ali pazite kad izadje napolje...svasta moze da je snadje. Bolje da ostane kod kuce. :?

Back