Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntunTun:mora da te mnogo bolelo...jadnichak...da nisi tako daleko...ponudila bih se da ti vidam rane...junachke
Mozete slobodno pod ruku i ja vam zelim srecu.sjenka:on je samo ZNATNO PAMETNIJI. Ali ne vidi se to iz svacije perspektive.
Prso ti cmar?Nudista:Kad drljam ond drljam.Bio u krvi sav.U hospital me turnali.
Doktor bi rekao:Amputacija! Ali ne brini ... otpašće on i sam!Nudista:Imam problem ako nastyavim cepati hoce li mi krvariti i dalje biti.
bojan86:Ipak ti neces postati donator organa!
;ali medicina napreduje,a i veterina - mozda zakrpe nekog majmuna :wink:Mislim da donatoru nije vazno ko je akceptor,mrtav ladan je u vezi s` tim a sto se nudiste tice,to bi bilo ok.,za majmuna- ne bi doslo do odbacivanja organa.Psihologue:@ KAA
Nikad se nezna ko moze biti donator !
frozen1982.:Prso ti cmar?
chika_doktor:zalij sa rakijom...![]()

Michelangelo83:Nisam bas razumeo ovaj post? Pominjes neke crnkinje ? Da nisi ti mozda malo silovao pa naleteo na onaj patent one zene iz Afrike i skljoc, proteza za vaginu ti ga rasekla ?
Ne razumem kako si se rasekao ? Ako je to sto kazes istina , onda bi o tome mogao napisati neku erotsku pricu ili roman ( ako imas vise takvih dogodovstina)...
Kakav si ti lik...
qqlele:Ti si nudisto sigurno vec nasao nacin da zalecis te rane junacke. Da znas za ubuduce, crnkinjama riba stoji ukoso pa se i ti malo nakrivi kad ih ebes, i samo hrabro napred. I pozdravi drustvo u Lazi kad se vratis tamo posle vikenda.