Kulkiver
Ističe se
- Poruka
- 2.117
Znaš li ti za onu priču o Tamnom vilajetu?
"Ko od ovoga kamenja uzme, požaliće, a ko ga ne uzme požaliće isto."
ili ako ti je to preteško:
"Dala ne dala, uvenućeš"
Gde je problem?
Bože, pa ti pripadaš ispranoj fejsbuk generaciji! Nemoj ti da mi objašnjavaš tu majmunsku američku filozofiju da pošto smo svi grešnici, nema razloga da se kontrolišemo ili da se zgražavamo i da osuđujemo a ja to i na ulici mogu da radim kada za to bude potrebe!
Jaka stvar.
Isto tako samo mnogo jače smrdela je humanost moje vaspitačice u zabavištu, pa sam se ipak izvukao.
Ko te pita za tvoju vaspitačicu? Kakav klinački odgovor.
Ja ne znam, je li neko toj vašoj Fejsbuk generaciji ikad objasnio da su pojmovi poput: fer, humanost na delu, dobroćinstvo isl, samo jedan neophodan začin za jednu vrstu rasprostranjenih iluzija, koje da ne bi postale opasne, odrastao čovek smatra iluzijama i razlikuje ih od ostatka tv. realnosti.
Znači, ljudske vrline nemaju veze sa realnošću... pa ti si neki težak balavander koji ove izlizane fraze ubacuje i rukovodi se.
Moralni poredak je stariji od ovog sveta i stariji od tvoje realnosti. Ono gore pokazuje da si samoživ i da te nije briga za druge i nije ti žao da ih unišiš za svoje potrebe!
Mikro slika REALNOSTI je ono što ti stvaraš ili utičeš na svet a ne ono što ti se nameće kao apsolut!
Čovek je upropastio društvo i duh mnogih nacija, svest za druge, moral a ne ,,realnost"!
- - - - - - - - - -
Da, svako ko nije sa nama protiv nas je, nevernik satana etc.
ŠMGDžB (ml.)
Naravno. Zaboravio si i otpad, ništarija, psihopata (pravi izraz pušipatkić satanin) koji je je u suštini slabić pa onda prihvata zlo i koji se pali pali na patnju drugih i želi da druge načini slične njemu.
Ako ti nisi takav, nisam hteo da te uvredim ako sam nehotice to postigao ali je danas više nego neophodno da se stvari nazovu direktnim i jasnim i pravim imenom zbog podvlačenja jasne granice.
Vrati se na pravi put ako si na pogrešnom.

Poslednja izmena: