...prica se da su te iluminate podmetnuli masoni za slucaj da ako nesto krene naopako uvek mogu da kazu da sa tim nemaju veze...znam da je tesko poverovati da postoje ljudi koji zele da zavladaju svetom u ime Lucifera...nisu ni Jevreji verovali u holokaust dok im se desavao...zato sam i pitala weishaupta da li je istina da se okupljaju jednom godisnje, klanjaju Satani i bacaju zive bebe u vatru ali on kaze da ga maltretiram
....kako god...mozda je to nekome bezveze ali kad krenu da vam ugradjuju cipove pod kozu (nekima ce se to naravno i svideti jer su computer geeks) seticete se vi ovoga
Чипови се уграђују на флориди деци у приватним обдаништима.Не свим нормално већ уз сагласност родитеља.А наводни разлог је да у случају да се дете изгуби или залута да може да се лоцира .
Не знам само како се то деца губе у приватним вртићима.

Написала си "слободне дроге" ,јавна је тајна да у САД-у у приватним затворима храна за осуђенике се "обогаћује" неким психоактивним супстанцама.
Прича о Светској влади је сасвим логична прича на тему Глобализације.
Чему служи то и коме користи.
Написала си о светској популацији од 1 милијарду на планети.
1998 године на неком америчком универзитету је вршена процена ресурса и њихово искоришћење.Гледао сам на једном документарцу када је лик сасвим ладно рекао да је ова планета превише насељена и да популација од 1 милијарде је сасвим довољна за ову планету.
Што се тиче жена и њиховог размишљања о потомству и рађању
од Београда не треба ићи даље

ако си разумела шта сам хтео да кажем.
Концепт једне војске постоји то је УНпроФОР али га НАТО у ближој будућности замењује.
Писала си о одпадницима система и двоструким аршинима.
Па Осама Бин-Ладни је био борац за слободу када је СССР окупирао Авганистан
а шта је сад

ОВК је у почетку била терористичка организација а сада је КПС.
Много си оно написала има мало фантастике али 50% је истина