'Krvarit ćete za svaki dolar utrošen za ubijanje muslimana'

inache, autizam je poremechaj kod kojeg se osoba samoizoluje, ne komunicira sa spoljashnjim svetom i zhivi u svom svetu koji je delimichno ili potpuno izolovan od spoljashnjosti. mishljenje takvog bolesnika je okrenuto unutrashnjim potrebama i dozhivljavanjima, stimuluse iz spoljashnjeg sveta obradzhuje na svoj autistichki nerealan nachin. mada i poshto je ovo opis bolesti u njenom zachetku, posledice svega toga su potpuno nepredvidive.
mogu biti svi oblici shizofrenije.

interesantno je da toliko znas bas o ovome:mrgreen:pitam se zasto :confused::mrgreen:

zasto muslimanima smetaju iluminati ? (mada je manje-vise glupo pitanje, vama svi smetaju)

...prica se da su te iluminate podmetnuli masoni za slucaj da ako nesto krene naopako uvek mogu da kazu da sa tim nemaju veze...znam da je tesko poverovati da postoje ljudi koji zele da zavladaju svetom u ime Lucifera...nisu ni Jevreji verovali u holokaust dok im se desavao...zato sam i pitala weishaupta da li je istina da se okupljaju jednom godisnje, klanjaju Satani i bacaju zive bebe u vatru ali on kaze da ga maltretiram :)

....kako god...mozda je to nekome bezveze ali kad krenu da vam ugradjuju cipove pod kozu (nekima ce se to naravno i svideti jer su computer geeks) seticete se vi ovoga :)

...prica se da su te iluminate podmetnuli masoni za slucaj da ako nesto krene naopako uvek mogu da kazu da sa tim nemaju veze...znam da je tesko poverovati da postoje ljudi koji zele da zavladaju svetom u ime Lucifera...nisu ni Jevreji verovali u holokaust dok im se desavao...zato sam i pitala weishaupta da li je istina da se okupljaju jednom godisnje, klanjaju Satani i bacaju zive bebe u vatru ali on kaze da ga maltretiram :)

....kako god...mozda je to nekome bezveze ali kad krenu da vam ugradjuju cipove pod kozu (nekima ce se to naravno i svideti jer su computer geeks) seticete se vi ovoga :)

Чипови се уграђују на флориди деци у приватним обдаништима.Не свим нормално већ уз сагласност родитеља.А наводни разлог је да у случају да се дете изгуби или залута да може да се лоцира .
Не знам само како се то деца губе у приватним вртићима.:roll:
Написала си "слободне дроге" ,јавна је тајна да у САД-у у приватним затворима храна за осуђенике се "обогаћује" неким психоактивним супстанцама.
Прича о Светској влади је сасвим логична прича на тему Глобализације.
Чему служи то и коме користи.

Написала си о светској популацији од 1 милијарду на планети.

1998 године на неком америчком универзитету је вршена процена ресурса и њихово искоришћење.Гледао сам на једном документарцу када је лик сасвим ладно рекао да је ова планета превише насељена и да популација од 1 милијарде је сасвим довољна за ову планету.
Што се тиче жена и њиховог размишљања о потомству и рађању
од Београда не треба ићи даље:roll:ако си разумела шта сам хтео да кажем.

Концепт једне војске постоји то је УНпроФОР али га НАТО у ближој будућности замењује.

Писала си о одпадницима система и двоструким аршинима.

Па Осама Бин-Ладни је био борац за слободу када је СССР окупирао Авганистан
а шта је сад:roll:
ОВК је у почетку била терористичка организација а сада је КПС.

Много си оно написала има мало фантастике али 50% је истина :!:

Ja sam pre par meseci na sajtu B62 procitala planove za buducnost najbogatijih zemalja, s obzirom na ogranicenost resursa, posebno vode i nafte. Narocito su Englezi azurni u tom smislu. Smatraju da je 6 miliona stanovnika (cini mi se) optimalno za pristojan nacin zivota. Strogo ce ograniciti ulazak emigranata. Citav je tu niz zastitnih mera. Meni ovo nije iznenadjujuce, ako se zna da se prirodni resursi nemilosrdno trose, da se broj ljudi rapidno povecava, a da je za ishranu neophodno krciti sume i stvarati obradivo zemljiste, da o vodi i ne govorim. Pokusacu da iskopam taj clanak.

Sve to što si napisao važi za hrišćane, a ja nisam hrišćanin. Taj bog o kome govoriš je jedan običan jadnik. Najgori satanizam nalazi se u Starom zavetu, u Trećoj knjizi Mojsijevoj, od I do XI poglavlja. Svi oni jadni golubovi, ovnovi i volovi koje je najveći satanista u istoriji (Mojsije) žrtvovao još jadnijem jevrejskom bogu, zapravo su žrtvovani u ime tog vašeg jadnog hrišćanskog satane. Masonski Veliki Arhitekta i iluminatski Lucifer sa tim vašim satanizmom nemaju ama baš nikakve veze. Lucifer je nosilac svetlosti, ima spomenik u Njujorku (Kip Slobode) i kad god upališ sveću - znaj da odaješ počast Luciferu. Tebi je neko nametnuo hrišćansku veru i ti se ponašaš kao krstaš, ali da si se rodio u Afganistanu neko bi ti nametnuo islam i bio bi džihad ratnik. Princip je isti - sve su ostalo nijanse. Ja sam sam odabrao svoju religiju, pa ti vidi ko je izgubljen.

...covek mora svoju slobodnu volju da podredi necemu sto je iznad njega, bio to Bog, Satana, sopstvena savest ...sta god...tvoja samovoljna nesposobnost za pokoravanje karakteristicna je za zlocudni narcizam...zato te privlace te price o Satani - ne verujem da si izabrao Satanu zato sto si zao ali sigurno da to predstavlja neku vrstu odbrambenog mehanizma... Satana je odbio da se pokori Bozjem sudu po kome je Isus iznad njega...ako prihvati ovaj bozji sud prihvatice i sopstvenu nesavrsenost a to ne dolazi u obzir...posto nije mogao da zamisli da je nesavrsen pobuna i pad bili su neizbezni...isto je i sa pricom o Kainu i Avelju - Kain nije mogao da prihvati da nije savrsen i zato je izvrsio ubistvo... tako i neki ljudi uzimaju zakon u svoje ruke da bi odbranili narcisoidnu predstavu o sebi a sve u ime slobodne volje i ubedjenosti u sopstvenu savrsenost

...i izbegavaj grupe... gde samo nadje te iluminate... ljudi ne regresiraju samo u trenucima stresa nego i kada su u grupi... u bilo kojoj grupi, moze i od 10 ljudi koji se ne poznaju... odmah ce se izdvojiti 1 ili 2 osobe koje ce se prihvatiti uloge vodje ali ne zato sto su oni sposobniji da budu vodje nego zato sto vecini ljudi vise odgovara da bude vodjena...odrasla osoba je gospodar svoje sudbine a sledbenik svoju moc predaje u ruke vodji i zavisi od njega kao dete od roditelja...zato su ljudi skloni emocionalnoj regresiji i neuracunljivom ponasanju svaki put kad postanu clanovi neke grupe pa makar to bila i grupa navijaca na nekoj utakmici

...i na kraju nesto o uzrocima - graditelji srednjovekovnih katedrala su iznad stubova postavljali groteskne figure demona, simbola zla, da bi njima odbili duhove veceg zla...neki ljudi se priklanjaju zlu da bi se odbranili od napada nekog veceg zla oko sebe...sto vise losih izbora budes pravio u zivotu sve manje ces biti slobodan... uz svaki novi korak na pogresnom putu bice ti sve teze da priznas da si gresio i nepotrebno gubio vreme i energiju.... i teze ces se vratiti tamo gde si skrenuo u pogresnom pravcu

...nije bas za politiku al` ajde :)

Sve to što si napisao važi za hrišćane, a ja nisam hrišćanin. Taj bog o kome govoriš je jedan običan jadnik. Najgori satanizam nalazi se u Starom zavetu, u Trećoj knjizi Mojsijevoj, od I do XI poglavlja. Svi oni jadni golubovi, ovnovi i volovi koje je najveći satanista u istoriji (Mojsije) žrtvovao još jadnijem jevrejskom bogu, zapravo su žrtvovani u ime tog vašeg jadnog hrišćanskog satane. Masonski Veliki Arhitekta i iluminatski Lucifer sa tim vašim satanizmom nemaju ama baš nikakve veze. Lucifer je nosilac svetlosti, ima spomenik u Njujorku (Kip Slobode) i kad god upališ sveću - znaj da odaješ počast Luciferu. Tebi je neko nametnuo hrišćansku veru i ti se ponašaš kao krstaš, ali da si se rodio u Afganistanu neko bi ti nametnuo islam i bio bi džihad ratnik. Princip je isti - sve su ostalo nijanse. Ja sam sam odabrao svoju religiju, pa ti vidi ko je izgubljen.

Definitivno treba da se lecis.
Zreo si za neuro,izvini ali ovakve konstatacije koje iznosis o tvom ,,Bogu,, i ,,Bogu su lucidne.
Lepo su rekli ljudi da ce doci dan kada ce se na zemlju spustiti djavo u ljudskom oblicju i vrsiti razna zla,eto i tebe docekasmo.:evil::twisted::-x

Back