Krv u urinu

Bilja73

Početnik
Poruka
3
Pre odprilike godinu dana pojavila mi se krv u urinu, i trajalo je par dana. Pre oko mesec dana opet mi se pojavila krv, ali u manjoj kolicini, par kapi ostane na toalet papiru. Osecam nekakav tup bol, i peckanje. Kada mi se to prvi put pojavilo, pre godinu dana, otisla sam kod lekara, i nista konkretno mi nisu rekli, osim sto je doktorka rekla da nije to tako strasno, i da se njenoj sestri isto dogadja. Inace, '73. sam godiste. Sta mislite Vi, je l' ima razloga za brigu? Bilja

Pre odprilike godinu dana pojavila mi se krv u urinu, i trajalo je par dana. Pre oko mesec dana opet mi se pojavila krv, ali u manjoj kolicini, par kapi ostane na toalet papiru. Osecam nekakav tup bol, i peckanje. Kada mi se to prvi put pojavilo, pre godinu dana, otisla sam kod lekara, i nista konkretno mi nisu rekli, osim sto je doktorka rekla da nije to tako strasno, i da se njenoj sestri isto dogadja. Inace, '73. sam godiste. Sta mislite Vi, je l' ima razloga za brigu? Bilja

Имаш разлог да промениш лекара.
Крв у урину може бити узрокован свачим, почев од инфекције преко камена у бубрегу, малигнитета.
Код тебе је највероватније инфекција у питању, чим осећаш бол. Али инфекција мора да се лечи да се не би ширила.
Значи, лекар мора за почетак да тражи уринокултуру. Ако је мокраћа без сигнификантног броја бактерија, онда мора урадити седимент урина. Па ако се испостави да имаш камен да те пошаље код уролога на косултације.

Back