Krv u mokraći

prijatelju, jesi li cuo nekad za nesto sto se zove diferencijalna dijagnoza? nisi? guglaj.
razmena iskustava je super, sve do momenta kada bez osnove i autoriteta opovrgavas neciju valjanu pretpostavku, kao sto si uradio ovde kada je neko naveo mogucnost infekcije urinarnih puteva.

ne necu da guglam jer si povrsan..jer sam bio u pravu kad rekoh svoje iskustvo koje se poklopilo sa postavljacicinim..a ti i dalje nastavi sa svojim osnovama iz literatura ja cu iz zivota

Poslednja izmena:
Izbaciti sol iz hrane , Smanjiti cesmovacu koliko god je moguce , postepeno pivom ili lubenicom izbacivati pesak / kamen , i cuvati se i PREHLADE. Ja sam jednom pokiso do daske u zimskom periodu (vracao se kuci iz grada) i mada sam se otusirao cim sam usao u kucu onako mokar , prehladio tj dobio upalu mokracnih kanala (nisam imao temperaturu, kasalj, malaksalost...) i par dana trpio kao proci ce, ono svaki dad gori dok nije bilo dobrano krvavo. Dobio antibiotike , ne secam se koje bilo je davno i proslo za par dana.

bio sam na nekom opstem lekarskom pregledu za posao, i tamo sam saznao da imam krvi u mokraci, sto me je zaprepastilo da tako kazem, jer me uopste ne bole burezi, ne boli me kad pisam, imam normalno mokrenje bez problema, stolica normalna, nemam problem sa bolovima u stomaku, jedino sto sam uvek izlozen promaiji i trenutno sam prehladjen. ima li neko utesan odgovor za ovo, pre nego sto odem kod doktora?

bio sam na nekom opstem lekarskom pregledu za posao, i tamo sam saznao da imam krvi u mokraci, sto me je zaprepastilo da tako kazem, jer me uopste ne bole burezi, ne boli me kad pisam, imam normalno mokrenje bez problema, stolica normalna, nemam problem sa bolovima u stomaku, jedino sto sam uvek izlozen promaiji i trenutno sam prehladjen. ima li neko utesan odgovor za ovo, pre nego sto odem kod doktora?

Najverovatnije pesak ili kamen.Ne mora da boli . Povecaj sto vise tecnosti i menjaj vodu koju pijes na po dva tri dana a onda opusteno kod urologa i naci ce sta je. Imas li bol pri udrau u slabine?

Back