Droid
Legenda
- Poruka
- 51.844
Kad duvam nos povremeno izduvam krv... bas krv ono ruzicasto. Jel imao neko iskustva s tim? Gde da idem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad duvam nos povremeno izduvam krv... bas krv ono ruzicasto. Jel imao neko iskustva s tim? Gde da idem?
popij vitamin c i pravac kod dr.
Evo sad mi je opet krenula krv i to bas iz nosa.. nozdrve...
Pa kad ce ako nece sad na ovom mrazu, vidis da je upek'o minus napolju, popucali kapilari u nosu. Meni jednom nocu shiknulo u nezagrejanoj spavaonici u kasarni, svu sam uniformu isflekao krvcinom.
evo proslo je vise mi ne ide nigde krv.![]()
mozda ti je vazduh u stanu previse suv..stavi neku posudicu sa vodom iznad radijatora ili peci..ne znam kako se grejes
meni je u pubertetu isto curela krv svaki put kad taknem nos, pa su mi spaljivali kapilar tecnim azotom
iskreno, nije mi nesto pomoglo previse jer je curela opt
kad sam ponovo otisla kod dr, rekao je - pa sta si ti ocekivala da ti stane krvarenje potpuno
pa jbg jesam, sto ste mi onda spaljivali![]()