Krv iz nosa

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa kad ce ako nece sad na ovom mrazu, vidis da je upek'o minus napolju, popucali kapilari u nosu. Meni jednom nocu shiknulo u nezagrejanoj spavaonici u kasarni, svu sam uniformu isflekao krvcinom.

Jbt nikad mi nista nije falilo sad mi krv istice na sve strane... iskasljavao sam... pa sad na nos.. onomad mi pukao sulj pa i na doope... kao isus

Nista strasno brate Droki, zimi je to uobicajeno, i od jakog kaslja oce da puknu kapilari, a hladnoca je za suljeve okidac, em se manje krece covek, em ledeno, suljevi podivljaju. Proci ce, samo se cuvaj, utopljavaj se, odmaraj.

Kad duvam nos povremeno izduvam krv... bas krv ono ruzicasto. Jel imao neko iskustva s tim? Gde da idem?

Moj je brat to imao cesto, ali ne tako kao ti nego bas grune krv iz cista mira.
Onda su mu zabranili da pije aspirin koji je uzimao kao preventivu ( ima visok pritisak) pa je to prestalo.
Idi kod obicnog lekara, a mozes i kod specijaliste za uho, grlo, nos, ali ja mislim da je to nesto "bezvze".

Kad duvam nos povremeno izduvam krv... bas krv ono ruzicasto. Jel imao neko iskustva s tim? Gde da idem?

Зима, а капилари у носном сплету осетљиви.
Кад крене да капље, узмеш мало лимуновог сока и натрљаш слузокожу.
Стаје моментално.
Не губи време код орл-а, ниси индикација за преглед. ;)

mozda ti je vazduh u stanu previse suv..stavi neku posudicu sa vodom iznad radijatora ili peci..ne znam kako se grejes
meni je u pubertetu isto curela krv svaki put kad taknem nos, pa su mi spaljivali kapilar tecnim azotom
iskreno, nije mi nesto pomoglo previse jer je curela opt
kad sam ponovo otisla kod dr, rekao je - pa sta si ti ocekivala da ti stane krvarenje potpuno
pa jbg jesam, sto ste mi onda spaljivali :)

mozda ti je vazduh u stanu previse suv..stavi neku posudicu sa vodom iznad radijatora ili peci..ne znam kako se grejes
meni je u pubertetu isto curela krv svaki put kad taknem nos, pa su mi spaljivali kapilar tecnim azotom
iskreno, nije mi nesto pomoglo previse jer je curela opt
kad sam ponovo otisla kod dr, rekao je - pa sta si ti ocekivala da ti stane krvarenje potpuno
pa jbg jesam, sto ste mi onda spaljivali :)

Hehehe. pa sta si ti ocekivala da ti stane krvarenje potpuno. hehehehe

Back