Krupan plan guzce

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo sad nešto gledam neke slike na fejsbuku i shvatim da svaka žena ima na profilu bar jednu sliku:

1. u kolozetu ispred kazančeta
2. guzice; ne mora da bude njena, može da bude ****** njene drugarice kojoj se ova šatro neizmerno divi jer se redovno stavljaju skini guzice a one velike, masne (koje bi možda bilo i zanimljivo pogledati) ne.

Aj da je bar u gaćama, pa pošto su je toliko primakle da vidim ima li kakvih bubuljica i čireva, nego uvek u farmerkama.

Je l imate vi ove slike na fejsbuku i ako ih imate molim vas recite mi koji je razlog da ih stavite. Nešto sad baš razmišljam možda sam i ja to trebala al' mi niko nije na vreme rekao da to mora i zašto.

imam, u gaćama, da možeš da se nagledaš čireva bubljica kratera i masnica pošto me majka udara prutom i garnišnom kad vidi da tako nešto okačim javnosti na uvid

Evo sad nešto gledam neke slike na fejsbuku i shvatim da svaka žena ima na profilu bar jednu sliku:

1. u kolozetu ispred kazančeta
2. guzice; ne mora da bude njena, može da bude ****** njene drugarice kojoj se ova šatro neizmerno divi jer se redovno stavljaju skini guzice a one velike, masne (koje bi možda bilo i zanimljivo pogledati) ne.

Aj da je bar u gaćama, pa pošto su je toliko primakle da vidim ima li kakvih bubuljica i čireva, nego uvek u farmerkama.

Je l imate vi ove slike na fejsbuku i ako ih imate molim vas recite mi koji je razlog da ih stavite. Nešto sad baš razmišljam možda sam i ja to trebala al' mi niko nije na vreme rekao da to mora i zašto.

pojma nemam, sad cu da proverim, ima li neka takva slika

.....

evo pogledala nema, nisam nikad razmisljala o tome da stavljam slike vulgarnog karaktera, ne znam, ali stavljam slike po tome sto mi evociraju MENI lepa osecanja i secanja, a ne da bih druge zadivila svojim dupetom, telom ili cime vec....
uostalom, meni su na fb prijatelji samo ljudi koje poznajem i sa kojima sam u kontaktu, fb mi ne sluzi za reklamu

Earring, valjda stavljamo slike na javni uvid da bi ih drugi videli :think:

A nisu ove ni vulgarne, da su vulgarne pa da razumem... Vulgarna je ona devojčica iz busa od pre koji sat. Roze majica i veeelike dude bez dekoltea. Dekolte bar nešto sakriva. Viri i tiba i utegla se ko da ima 50 kila a ne 10 viška. Al' to pogledaš pa progunđaš pubertet..... a čemu... čemu žgoljave guzice u farmerkama? Da bi se video kineski print na džepu?! Ne razumem :(

Back