Krtice u dvorištu, baštama..?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Solarne lampe... 'ajde to da vidimo.
Skupo je to na ovu krizu! Jesi li videla- neki štapići po 750+PTT, trebalo bi mi bar 6, a zaboga aparat i preko 2500din+PTT.
Šta misle oni, kako se dolazi do para?
Pljačkaši! :besna:

500g ovog Detia preparata 830din+PTT. :think:
Bitno je da je moj mačak otiš'o u hajduke, dolazi samo da se najede. Prethodnik nije dao nijedna krtica da se usudi da priđe posedu! :rida:

Solarne lampe... 'ajde to da vidimo.
Skupo je to na ovu krizu! Jesi li videla- neki štapići po 750+PTT, trebalo bi mi bar 6, a zaboga aparat i preko 2500din+PTT.
Šta misle oni, kako se dolazi do para?
Pljačkaši! :besna:

500g ovog Detia preparata 830din+PTT. :think:
Bitno je da je moj mačak otiš'o u hajduke, dolazi samo da se najede. Prethodnik nije dao nijedna krtica da se usudi da priđe posedu! :rida:
Ja gledam sada neku 1080 din, domet 350m, vibracije na 30s....350m mi deluje i vise nego ok :think: ako radi

Ova životinja je zakonom zaštićena vrsta koju ne treba uništavati.
:dash:
Onda treba i da naprave patrole koje pozoveš da ih besplatno i elegantno izmame iz privatnog poseda i pokupe, pa neka ih razmnožavaju u svom.
Šta još neću čuti!
Uskoro će i vaške da zaštite zakonom pa kad se dete navašljivi, svaku pažljivo i sa puno ljubavi da uklonimo sa njegove glave i naselimo ih na svoju.

Ova životinja je zakonom zaštićena vrsta koju ne treba uništavati.
:dash:
Onda treba i da naprave patrole koje pozoveš da ih besplatno i elegantno izmame iz privatnog poseda i pokupe, pa neka ih razmnožavaju u svom.
Šta još neću čuti!
Uskoro će i vaške da zaštite zakonom pa kad se dete navašljivi, svaku pažljivo i sa puno ljubavi da uklonimo sa njegove glave i naselimo ih na svoju.
Jesu...znam...a strasnu stetu prave...ja cu pokusati da nadjem lokalno tu solarnu ako ne onda ovo sto je clan preporucio...

Prilozi

• IMG_4898.jpeg
    IMG_4898.jpeg
    468,4 KB · Pregleda: 2

Back