Molonlabe, zasto intelektualno superioran Dinarac stavlja ljude na ignore?
Mislim, malo mi je to nelogicno...Intelektualno sam superiorniji, ali necu da gledam sta neko pise da se ne bih iznervirao

[/QUOTE
Nemoj se ljutiti, ali objasni mi kriterijum, po kome se ljudi dele na superiornije i #manje superiornije#, hvala unapred
Да није било тебе Аја не бих ни знао да Ками и даље трчкара за мном. Мада сам претпостављао да то ради. Па ево, ред је да га удостојим одговора.
Ками ти си на листи за игнорисање не зато што ме нервираш, већ зато што сам процијенио да ништа паметно, ново или оригинално не могу чути кад си ти у питању па штедим себи вријеме не читајући твоје писање.
Dete sve sto kazes jeste. Bokte, kao iz istog kazana da vas vade, tacno po modli...jadni mi sa takvom omladinom ko sto ste vi. Ko za omladinca ima starca taj je osudjen na propast.
Након покушаја да кажеш нешто смислено, остале су ти само увреде

Ниси ми одговорила, је ли ти Биљана Србљановић идол?
Пошто спомињеш казане, ово је казан којем ти припадаш, отуд си и развила толико инфериорне комплексе.
http://www.nspm.rs/kulturna-politika/imidz-i-rajinski-mentalitet.html?alphabet=l
Molim vas da prestanete sa prepucavanjem i vratite se na temu.
Извини Катарина што сам им одговорио.
Него, кад је у питању тема, јесмо ли се напокон усагласили да је сасвим нормална ствар да родитељ крсти дијете уколико сматра да је тако добро и обрнуто да га не крсти ако сматра да то није добро за дијете?
Или треба још појашњавања?