Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam jedno pitanje, pre svega istorija mi nije jaca strana cak stavise nemam je pojma a sutra ce da me pita!!!!Ii imam jednopitanje:"U cemu se ogleda znacaj Krstaskih ratova?"
Imam jedno pitanje, pre svega istorija mi nije jaca strana cak stavise nemam je pojma a sutra ce da me pita!!!!Ii imam jednopitanje:"U cemu se ogleda znacaj Krstaskih ratova?"
Sustina krstaskih ratova bila je pljacka . Papsak stolica je izabrala krstaske ratove kako bi ostvarila svoje primarne ciljeve , a to su upravljanje svjetom . Apsurdnos krstaskih ratova koji su bili krajnje neuspjesni je cetvrti krstaski rat . Tada su krstasi razorili carigrad i dotukli Vizantiju , paravoslavnu I HRISCANSKU ZEMLJU . Bilo je par malnjih krstaskih ratova koji su bili za dobrobit hriscana , ali oni su zanemarljivi i odnosili su se na borbu protiv jeretika . Krstaski ratovi su samo dokaz da je katolicka crkva sotonino gnijezdo .
Na kraju kada se papi nije svidjalo sto su krstasi ojacali , onda je naredio njihovo protjerivanje i pogubljenje . To ti je sustina krstaskih ratova .