krstarica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

José Luis Torrente

Ističe se
Banovan
Poruka
2.477
Idemo opet.

Posto je doticni lucky napisao da sam ja njemu poslao neku poruku da vidimo da li ce mod. krstarice da banuje istog ako ne okaci ovde sta sam mu ja to poslao znaci screen shot.A posto naravno nema sta da okaci posto nikada za tog majmuna sam prvi put saznao danas kad mi je poslao PP znaci da covek treba ban da dobije zbog ociglednog laganja.

Idemo opet.

Posto je doticni lucky napisao da sam ja njemu poslao neku poruku da vidimo da li ce mod. krstarice da banuje istog ako ne okaci ovde sta sam mu ja to poslao znaci screen shot.A posto naravno nema sta da okaci posto nikada za tog majmuna sam prvi put saznao danas kad mi je poslao PP znaci da covek treba ban da dobije zbog ociglednog laganja.

Samo da te podsetim da je zabranjeno objavljivanje privatne komunikacije, osim uz saglasnost svih strana koje učestvuju u prepisci.
Znaci, ako neko treba da dobije ban, onda si to ti, Šok!

kakve sve demokratske predloge smo mogli da vidimo ovde na prethodnoj .... zidovi, sagregacija, opet i opet ..... a vech pushite debelo
" a i tek chete " ^^

Idemo opet.

Pre nego što otvoriš treću temu, trebalo je da se obratiš moderatoru a ne da forum na koji redovno dolaziš nazivaš šiptarskim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back