Koji je otvoren za sve ljude dobre volje.
Lajkujte mi poruku ako se slazete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj bre ne troluj lajkuj ako se slazes*ruski
Ne pise se srpski i poTforumNije srBski?![]()
Ne prihvatam to T.Podforum će za mene ostati podforum.Daj bre ne troluj lajkuj ako se slazes
Ne pise se srpski i poTforum
Sa cim tacno se ne slazes?Ne prihvatam to T.Podforum će za mene ostati podforum.
Tačka.
I sad ću da te lajkujem ,
mada se baš ne slažem u potpunosti .![]()
Zaboravio si da pomeneš i ljude loše volje.Koji je otvoren za sve ljude dobre volje.
Jel to reklamiraš krstaricu?Koji je otvoren za sve ljude dobre volje.
А ако је већ тако, зашто не користиш српско писмо?Koji je otvoren za sve ljude dobre volje.
A koje je to srpsko pismo?А ако је већ тако, зашто не користиш српско писмо?
На глупа питања одговора нема!A koje je to srpsko pismo?
Da nije možda -ćirilica?
Skupljaš lajkove ?Koji je otvoren za sve ljude dobre volje.
Što si odgovorio onda?На глупа питања одговора нема!
А ти си као нешто укапирала?Što si odgovorio onda?
Koji je otvoren za sve ljude dobre volje.
Србија, драга Индиго.Jao...
Da li svaki razgovor mora da završi time da je neko prosto glup ovde na ovom svetu, a neko bistar i obavezno zaslužan?
Zašto se nekad ne smisli da je možda dobro ako smo ispali glupi, da je možda to bilo potrebno?
Samim citiranjem mog posta i svojim komentarom si već odgovorio .Što si odgovorio onda?
Tvoje nebuloze?Ne..А ти си као нешто укапирала?
Као што сам и мислио, ниси укапирала!Samim citiranjem mog posta i svojim komentarom si već odgovorio .
Dalje-Previše su pojedinci dosadni sa tim forsiranjem ćirilice kao srpskog pisma ..
U Srbiji se koristi i latinica i mislim da je čak i nipodoštavanje i vređanje onih koji koriste latinično pismo -
Ovo "guranje" ćirilice .
Ćirilica ..Latinica..Stvar izbora..Ne podnosim "velikozatucane"srbe, pardon -Srbe.
Dodatak:Koreni su mi kod Radan planine (da se ogradim odmah od mogućih napada na nacionalističkoj osnovi)
Tvoje nebuloze?Ne..