Krstarica i vi

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj stariji brat je imao profil, i bio relativno aktivan, i pravio gluposti da bi ga par puta banovali..i tako je sve otprilike pocelo.On vec par godina nije aktivan, dok ja skaki dan gubim vreme ovde.:S

Znam za forum od 2004, bila Krstarica ćalu homepage, pa ja nekako naletela.
Tad sam kao nešto čitala i pisala o mačkama.:lol:
A tad su mogli gosti da pišu.
Pa sam i u međuvremenu nešto kao svraćala, imala neki nalog, ali uglavnom čitala.
Dakle, odrasla sam uz Krstu.:heart:

Prvo sam se zezao na pricaonici Krstarice sa sestrom i drugovima...Al to je bilo odavno...
Moja prica sa krstaricom pocinje kod FB-a...Nemojte odmah da pljujete, sacekajte da obrazlozim.:mrgreen:
Tako jednog jutra, probudim se ja, i kao i obicno palim komp i krecem po uobicajenu dozu interneta i FB-a.Igrom slucaja bila je subota, i po koji vec vikend u nizu isti komentari(ono, isti k*rac, isto s*anje, samo drugo pakovanje):Sinocj je bila l00dnica; Vodka je bila junak veceri; *Dzek i Chivas*, 51n0cj ye pr0v0d bio eXtRa, etc.I tu meni pukne *****.Pa ljudi moji, dokle vise?Hteo sam jedno juro da se probudim, a da mi prvo sto u gledam ne budu usiljeni komentari nafuranih tinejdzera i tinejdzerki...Iskreno, zabole ko se kolko opio i ko se s kim *****...Al kako to da objasnis neobuzdanoj rulji po FB-ku?Posto ne mogu protiv njih, a damn sure necu da im se pridruzim(znate ono, izreka, kad ne mozes protiv njih, ti im se prikljuci...how yes no:D).I onda sam resio da pronadjem drugi vid komunikacije u sajber svetu.I tako sam dosao do Krstarice.
Prvo sam malo petljao po NPiM, posto sam bas zainteresovan za te, da tako kazem, apstraktne nauke, al sam aksnije video da je tamo sprdacina sa reptil-prorocima i ostalom reptilskom kompanijom.Bio sam jedno vreme aktivan clan Rendzera(grupe za borbu protiv gluposti), al sam malo usporio posto su se i reptili povukli...Sada samo malo svratim do kafanice.
Ali, ono sto me je posebno odusevilo, bio je podforum tinejdzeri.(note-da ne ispadne kako vam se uvlacim da bi glasali za mene za forumasa meseca)Zaista, stanovnici tog podforuma su me odusevili, jer sam sreo tinejdzere koji se u potpunosti razlikuju one neobuzdane rulje fejsa i koji umeju da razmisljaju mozgom.Do tada, nisam bio siguran da jedan tinejdzer ili tinejdzerka moze da razmislja.S obzirom koliko sam vreme proveo na fejsu, moze se reci da sam malo poceo da tupavim, ali je krenulo na bolje otkako sam mogao da ucestvujem, da se tako izrazim, u intelektualnim konverzacijama sa svojim vrsnjacima.(inace, i dalje bi mi dobar deo komentara bili -> :))))))))))))))), XDDDDD, :PPPPP, etc.)
Sad, nije da ja omalovazavam korisnike fejsa, jer tamo ima zaista kul ljudi, ali ih je izuzetno malo, tako da su oni u poziciji Maldiva naspram razularenog cunamija.Ja jesam i dalje na fejsu, posto mi je tamo dobar deo drugova i drugarica, pa i ja sam koji se tamo zakacim na nekoliko minuta.:D
Daklem, glavni uzrocnik dolaska Muffija ovdi je zgrazavanje pred vikend-komentarima i spsasavanje zive glave pred ruljom svakojakih korisnika tog sajta.

:mrgreen:

Lol pronasao sam grupu na FB "Krstarica forum" :lol:
Vido sam neke od vas tamo :)

Vidim, vi duze koristite racunar i Internet od mene.

Ja sam racunar i Internet poceo da koristim krajem 2004-e, a na forumu sam se registrovao, ja i moj drug tacnije, oktobra 2005-e, promotivne svrhe.

Aktivan sam postao 2006-e, malo aktivniji 2008-e, super aktivniji 2010-e.

Prvo cesljao humor i muziku. Ponekad i zdravlje i filozofiju. Sada samo tinejdzere.

To sve zbog Mrve.

Na krstarici kao sajtu sam išla možda jednom dnevno.. na forum nisam ni bacala pogled..

kad god vidim forum... uvek pomislim... kao i svaki drugi... pričaju o rebelde i sličnim

glupostima...

ali me je jednom radoznalost povukla i kada sam 18.04.2009. videla ovo...

88471666.png
:zper:

Nisam mogla da odolim... :prstic:

2004 - otkrice interneta (ko pocne da koristi net ne moze da ne sazna za krstaricu i koristi bar neki sadrzaj)
2005-2006 baladerenje, čitanje
2007 registracija BB
2007-2010 povremeno i kulturno piskaranje
2010 ejakulacija
2010 cao BB
2010 dobar dan NewWave

https://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=search&gid=60295269282 ;)

Vidim, vi duze koristite racunar i Internet od mene.

Ja sam racunar i Internet poceo da koristim krajem 2004-e, a na forumu sam se registrovao, ja i moj drug tacnije, oktobra 2005-e, promotivne svrhe.

Aktivan sam postao 2006-e, malo aktivniji 2008-e, super aktivniji 2010-e.

Prvo cesljao humor i muziku. Ponekad i zdravlje i filozofiju. Sada samo tinejdzere.

To sve zbog Mrve.

2007 sam kupio komp(pre toga sam imao neku tesku krntiju) a do tada sam isao u igraonicu i blejao...
net sam morao da cekam da se preselim da bih uzeo tako da sam se na net prikacio tek 2009...

Ja sam na krstaricu dospeo ovako: Kad sam uvodio prvi put internet i to preko trulog dialupa 2007. godine ja ukucam google.com i drug mi rece sta ides preko googla kad ja za pretrazivaca koristim krstaricu :confused: i ja ga nisam poslusao i nastavio sam da koristim google...Proslo neko vreme imao sam dosta vremena sve poskidao sta mi trebalo i reko daj da ukucam da vidim kako pretrazuje krstarica i kad vidim tu neki forum i registrujem se ja i prvi postovi su mi bili neko buncanje...Tako je sve pocelo...

Pitanje teme je kako ste dospeli na krstaricu?
Da li je bilo slucajno ili.....?

Ja sam prvi put cuo za krstaricu jos davno(ne secam se koji sam bio razred)ortak je bio prvi u zgradi koji je od nas klinaca dobio net pa smo svi dolazili ko njega da blejimo i chatujemo... Koristili smo sajt krstarice i chatovali sa likushama na kanalu "klinci"... Takodje smo odlazili na kanal "Tinejdzeri" gde su bili stariji i zaebavali likove da smo hot likushe :P
To nam je bila zanimacija na odredjeno vreme a onda smo batalili..

Na forum sam dospeo slucajno preko gugla(hteo sam da nadjem dokaze za nekog lika sa kojim sam se raspravljao preko jutjuba) kada me je uputio na pdf politika... blejao sam jedno mesec dana na tom pdf-u a onda sam presao ovde i registrovao se....

ta-da :lol:

Viša sila me privukla :worth:

Šalim se. Ja sam ovih dana(meseci,godina) bio zaluđen svojim sajtom i forumom. Napravio sam account Ponude i rekao da ću ih reklamirati na mom sajtu u slučaju da oni reklamiraju moj sajt. Zatim sam dolazio na pdf muzka, gde sam napušio kocu hemičara, pa zatim se preselio na pdf Natprirodne pojave sa kog sam otišao kad sam osetio da me polako zaglupljuju sve gluplje teme koje postavljaju, i evo me ovde. Prvih par meseci sam(slinavi balavac željan seksa) bio neiživljen, pa sam se iživljavao na drugima, a onda sam upao u fazu "Koje si godište :per:" i stigao ovde (slinavi balavac koji želi da studira jezike koliko i seksa)

Trebam li da kažem da upisujem prirodno-matematički smer dogodine?

Trazim srodnu dusu, jos ne ide, al racunam na : ko ceka taj i doceka.
To jest, ja sam par srodnih dusa vec registrovala, al problem je u tome sto nemam sta da im ponudim posto pare, to odma /, zivimo u Srbiji pare su apstraktne, svi do poslednjeg su frigidni tako da ni od onih stvari nista, a ni dusu ne mogu da im dam, kupio je forum za mnogo sitne pare, takoreci badava, tako da sam totano losa prilika,
da sam mladozenja nikad ne bi sama sebi bila izbor :(

Back