Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ajd živo me interesuje vaše mišljenje dali krstarica mislim na forum i chat služi samo za cyber sex...
Moje (skromno) mišljenje je da sem cyber sex-a na krstarici ništa drugo ne može da se nađe..
Tj. dali je neko tražio nešto (da mu je trebalo,imao kakav problem ) i to dobio ....
Prodajem "Manipulator M250" za muškarce i "Manipulator Ž300" za žene.
Priključuje se u USB port, postavlja se na odredjena mesta i ide se na CHAT.
Po obavljenom prijavljivanju počinje prijatno vibriranje kod oba aparata.
Molimo da se odlogujete pa će se samo ugasiti.
Ne snosimo odgovornost ako konekcija pukne pre toga.
E..super ti je tema.Konacno,sada mogu i javno da kazem ..allooooo bre..ko mi uze kisobran..onomad.Da mi vrati ..shta vam je ..ceo forum obigrah i svi se prave kao nisu videli da sam imala kisobran sa sobom..bem ti ..ne sme covek nista sa sobom ni da nosi ovdi na Forumu...:wink: a da se sexaju ..e to si u pravu,da znas.Pogledaj temu ..ne znaju shta je dosta covece ..vec na 70 strana..:wink:.. Strasno ..:-D .
Ajd živo me interesuje vaše mišljenje dali krstarica mislim na forum i chat služi samo za cyber sex...
Moje (skromno) mišljenje je da sem cyber sex-a na krstarici ništa drugo ne može da se nađe..
Tj. dali je neko tražio nešto (da mu je trebalo,imao kakav problem ) i to dobio ....
Ti si, izgleda, ozbiljno postavio onu temu o trpanju :shock:
Pozitivna strana svega je što internet počinju da koriste i ovi drugi slojevi, ne samo pametni i obrazovani... :|
Hoces ozbiljan odgovor?
Ok, evo ga - Sta tebe zabole neka stvarcica zasto ljudi ovdje dolaze? Koji si pa ti faktor da ti se neko ispovijeda?!
Osim toga, vec postoje otvorene teme o trpanju forumasa...
T.C.