Krstarica i mi

ko hotel kalifornija bogtemazo
ju ken cek aut eni tajm ju lajk, bat ju ken neeeevr liiiiiiv :sad2:
429778_10151070701914143_1587112211_n.jpg

Inace , ulogovan sam na vise sajtova , ali Krstarica je daleko ispred ostalih . I po broju i kvaliteti ucesnika kao i po tehnickim mogucnostima .
Treba procunjati po drugim podforumima , a svestrana osoba ce naci kojesta . Ja se iznenadim kad pogledam svoj profil i vidim da sam pisao
na pedesetak podforuma .

Inace , ulogovan sam na vise sajtova , ali Krstarica je daleko ispred ostalih . I po broju i kvaliteti ucesnika kao i po tehnickim mogucnostima .
Treba procunjati po drugim podforumima , a svestrana osoba ce naci kojesta . Ja se iznenadim kad pogledam svoj profil i vidim da sam pisao
na pedesetak podforuma .

jeste, razvijaju se aplikacije i softver za svemirske brodove

A poenta teme je?

kurir-naslovna-strana.jpg

poenta jebila juče na PDF politika, Kurir pohvalio Krstaricu
izneli neke statistike na 2,2 milionskom uzorku

štagaznamja ovde Kurir decu nazivaju antihristima,
i ja išao nekad u ovu školu al tad bili zaebani nastavnici a ne djaci, sad obrnuto
inače Kurir je poznat po antigej stavu a sa druge srane mere pitone muškim estradnim zvezdama

pa računam ako vas Kurir hvali onda je tema sasvim na mestu i jedan :heart: za autorku

Poslednja izmena:
AJMOOJHAAA.gif

Neka nam je Bog na pomoci :sad2:
Poštovani postavljaču teme,
Što se Krstarice tiče, ona je u domenu onog drugog što ne priča sa ovim prvim zbog ostavinske rapsrave oko vaseljene
Crkva nas pujda na isključivo jednu stranu bezuslovno
ali ja i dalje upozoravam vernike od promenjene vere da ne staju ni na čiju stranu dok su braća u zavadi
Ista sisa to dojila, iz istih jaja to izašlo, pa nikad ne znate kad će se pomire i šta će da urade sa vama pristrasnima?
Aham, ajd sad malo porazmislite...

Poslednja izmena:
Pa ne znam matori, mm je zadovoljan što sam se zbabala i sedim za kompom, nekada me morao vezivati, stalno sam luftirala napolju, dobijao je napade od mene.
Mogu da biram da'l će da me "usisa" Krsta ili TV. TV mi dosadan, na Forumu imam vas.:heart:

sta, meni ovde bas super!, niko me ne cima da im cuvam decu... niko mi ne trazi pare... niko me ne maltretira da idem na drugi kraj grada da mu kup[im nesto sto ima i u marketu ispred al je 10 din skuplje... niko me ne proziva sto idem tamo a ne idem ovamo... niko mi ne planira odmore i praznike... niko ne vreba jesam dosla ili nisam...
meni je ovo utociste od raznih likova i frikova... ovde te samo klik deli od odstranjivanja istih
ja svesno i dobrovoljno bistrog uma i zdrave pameti hocu u rupu :lol:

Kad bi vetar svima nama oduvao bitne osobine svi bi trcali za svojim pamecu a vecina za tudjom srecom. Svako ceni svoju pamet, nista novo niti originalno.

Volim Krstaricu. Raznolika, sarena, uredjena. Mnogo pametnih ljudi, dobrih postova, za svakog po nesto. Ne zelim da pominjem nikog od ucesnika ali ovde ima ljudi cije pisanje mi puno znaci, od kojih naucim nesto, koji pomognu da se nadje resenje, da se nesto razume, naravno i onih koji su smesni ili cije negativne osobine izazivaju prezir ali i to je nesto, i to daje vrednost diskusijama.

Odlazila sam ponekad danima a par puta i mesecima iz nekih privatnih razloga ali nikad mi nije palo na pamet otici negde drugo, svi drugi forumi su bleda senka Krstarice.

FB mi sluzi da povremeno pozdravim neke prijateljice i da se javim rodbini u inostranstvu a da za to javljanje ne moram potrositi 100 eura. :)

Sve u svemu,. Krstarica ne samo broj 1 vec jedna i jedina. :)

pametne forumašice (ynači debele, brkate, nezadovoljene i nezadovoljne/ sve već rekle
ja Krstaricu doživljavam kao omiljenu mi kafanu
ili kafić
gde uvek ima nekog kog ynaš kad navratiš
i gde možes da dožeš na kratko
u pauzi posla
i da odeš kad poželiš
i da ne moraš da se smaraš nevažnim stvarima ako ne želiš
i da pišeđ o pzbiljnom ako ti se piše

ne razumem pljuvanje po nečemu gde nas niko ne prisiljava da budemo

Poštovani postavljaču teme,
Što se Krstarice tiče, ona je u domenu onog drugog što ne priča sa ovim prvim zbog ostavinske rapsrave oko vaseljene
Crkva nas pujda na isključivo jednu stranu bezuslovno
ali ja i dalje upozoravam vernike od promenjene vere da ne staju ni na čiju stranu dok su braća u zavadi
Ista sisa to dojila, iz istih jaja to izašlo, pa nikad ne znate kad će se pomire i šta će da urade sa vama pristrasnima?
Aham, ajd sad malo porazmislite...

Sto bi se Mi smarali, kad si ti za sve nas "razmislio"?! :aha:

na pedesetak podforuma
.

ijaaaaoooo i ja sam sebe pre neki dan iznenadila kako sam svestrana :aha:
zene, ljis,dip,automobilizam, ribolov, postdiplomske studije, religija, politika (jes da su me odatle terali na pocetku, al sad mi daju i reputacije cak :super:)..ma bas sam zadovoljna sobom :heart:
i krstom naravno :ok:

i meni se cini da enyou nije bas ravnodusan prema pikoli

:hahaha: Ma nisam to htela da kazem....nego neka jasniej profilise temu.

Ako je tema zavisnost od interneta uopste onda mogu samo jedno da kazem - dok covek ispunjava redovno svoje privatne obaveze ali i zadovoljstva, ne moze se govoriti o zavisnosti. Pocne li da 'trpi" privatan zivot, a narocito obaveze, onda jeste red da se upita postaje li (pomalo) zavisnik.

Toliko od mene, nije mi bio cilj da se "ganjam" niti "pametujem".

Back