Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
ko hotel kalifornija bogtemazokrstarica i mi put bez povratka![]()
ju ken cek aut eni tajm ju lajk, bat ju ken neeeevr liiiiiiv

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko hotel kalifornija bogtemazokrstarica i mi put bez povratka![]()
ko hotel kalifornija bogtemazo
ju ken cek aut eni tajm ju lajk, bat ju ken neeeevr liiiiiiv![]()
Pa jel vidiš kakva je to nepravda?
Hteo je vrcavu, zabavnu i nasmejanu, a sad hoće babu koja sedi u ćošku i ne čuje se.![]()
ama sto da odemo, pa i trava je legalizovana, in di end..ko hotel kalifornija bogtemazo
ju ken cek aut eni tajm ju lajk, bat ju ken neeeevr liiiiiiv![]()
ama sto da odemo, pa i trava je legalizovana, in di end..![]()
I ja isto.meni krsta nista ne znaci.. pa ja bih sutra mogao da odem
Blajbi je bistra osoba , ali vecina vas sa Politike ste ostrasceniБрате мој напаћени ти кад би пао са висине свог егОа на висину властите интелигенције остала би масна мрља.
Реално!
Inace , ulogovan sam na vise sajtova , ali Krstarica je daleko ispred ostalih . I po broju i kvaliteti ucesnika kao i po tehnickim mogucnostima .
Treba procunjati po drugim podforumima , a svestrana osoba ce naci kojesta . Ja se iznenadim kad pogledam svoj profil i vidim da sam pisao
na pedesetak podforuma .
A poenta teme je?
Poštovani postavljaču teme,![]()
Neka nam je Bog na pomoci![]()
Брате мој напаћени Блајби је твој друг....Blajbi je bistra osoba , ali vecina vas sa Politike ste ostrasceni
pa to priznajete samo svojim politickim istomisljenicima .
Pa ne znam matori, mm je zadovoljan što sam se zbabala i sedim za kompom, nekada me morao vezivati, stalno sam luftirala napolju, dobijao je napade od mene.
Mogu da biram da'l će da me "usisa" Krsta ili TV. TV mi dosadan, na Forumu imam vas.![]()
sta, meni ovde bas super!, niko me ne cima da im cuvam decu... niko mi ne trazi pare... niko me ne maltretira da idem na drugi kraj grada da mu kup[im nesto sto ima i u marketu ispred al je 10 din skuplje... niko me ne proziva sto idem tamo a ne idem ovamo... niko mi ne planira odmore i praznike... niko ne vreba jesam dosla ili nisam...
meni je ovo utociste od raznih likova i frikova... ovde te samo klik deli od odstranjivanja istih
ja svesno i dobrovoljno bistrog uma i zdrave pameti hocu u rupu![]()
Kad bi vetar svima nama oduvao bitne osobine svi bi trcali za svojim pamecu a vecina za tudjom srecom. Svako ceni svoju pamet, nista novo niti originalno.
Volim Krstaricu. Raznolika, sarena, uredjena. Mnogo pametnih ljudi, dobrih postova, za svakog po nesto. Ne zelim da pominjem nikog od ucesnika ali ovde ima ljudi cije pisanje mi puno znaci, od kojih naucim nesto, koji pomognu da se nadje resenje, da se nesto razume, naravno i onih koji su smesni ili cije negativne osobine izazivaju prezir ali i to je nesto, i to daje vrednost diskusijama.
Odlazila sam ponekad danima a par puta i mesecima iz nekih privatnih razloga ali nikad mi nije palo na pamet otici negde drugo, svi drugi forumi su bleda senka Krstarice.
FB mi sluzi da povremeno pozdravim neke prijateljice i da se javim rodbini u inostranstvu a da za to javljanje ne moram potrositi 100 eura.
Sve u svemu,. Krstarica ne samo broj 1 vec jedna i jedina.![]()
Poštovani postavljaču teme,
Što se Krstarice tiče, ona je u domenu onog drugog što ne priča sa ovim prvim zbog ostavinske rapsrave oko vaseljene
Crkva nas pujda na isključivo jednu stranu bezuslovno
ali ja i dalje upozoravam vernike od promenjene vere da ne staju ni na čiju stranu dok su braća u zavadi
Ista sisa to dojila, iz istih jaja to izašlo, pa nikad ne znate kad će se pomire i šta će da urade sa vama pristrasnima?
Aham, ajd sad malo porazmislite...
Inace , ulogovan sam na vise sajtova , ali Krstarica je daleko ispred ostalih . I po broju i kvaliteti ucesnika kao i po tehnickim mogucnostima .
Treba procunjati po drugim podforumima , a svestrana osoba ce naci kojesta . Ja se iznenadim kad pogledam svoj profil i vidim da sam pisao
na pedesetak podforuma .
Mogu da biram da'l će da me "usisa" Krsta ili TV. TV mi dosadan, na Forumu imam vas.![]()
i meni se cini da enyou nije bas ravnodusan prema pikoli
![]()
Neka nam je Bog na pomoci![]()