Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
Eto, mislila sam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam!![]()
[Ne_Vazim_Se];15515530:Pa ni ja... ali ni u mom... mislim, moze chovek neshto da zna bez da mu je to osnovna profesija... valjda...![]()
Bru Zli, šta si ti pa daješ savete drugima za vežbanje? Trener? Profesor fizičkog?
Jao, koliko si nakucao!
Izvini, ali mene mrzi da sve to iščitam...
Samo mi ukratko reci šta si po zanimanju![]()
Nije, ovaj sam pročitala
Nego, je l' mogu da tražim savet za vežbanje, sa električnim aparatima mi je sve u redu?![]()
Нисам се уплашила него сам помислила: Јао , које смарање!Tebe mrzelo izgleda i da bacis pogled,uplasila sis ekad si videla onoliki text!![]()
Нисам се уплашила него сам помислила: Јао , које смарање!![]()
Е, добро онда
Мене занима какве су вежбе најбоље у кућном амбијенту...?
Дакле, сад ће дани бити кишовити и неће се моћи џогирати тако да сва физичка активност ,,отпада'' на затворени простор. Ту искључујем теретануА и све машине које неко има у кући јер их ја немам
Какве користи има од трбушњака и чучњева?
Колико их је потребно урадити дневно да би било резултата?
Иначе, ја сам згодна, не желим да смршам, занима се искључиво затезање![]()
Salo se ne moze skinuti lokalno tj samo sa nekog odredjenogdela tela gde mi hocemo....
Salo se skida samo kardio vaskularnim treningom
Е, добро онда
Мене занима какве су вежбе најбоље у кућном амбијенту...?
Дакле, сад ће дани бити кишовити и неће се моћи џогирати тако да сва физичка активност ,,отпада'' на затворени простор. Ту искључујем теретануА и све машине које неко има у кући јер их ја немам
Какве користи има од трбушњака и чучњева?
Колико их је потребно урадити дневно да би било резултата?
Иначе, ја сам згодна, не желим да смршам, занима се искључиво затезање![]()
...sve se moze kad se hoce.![]()
Prvo, nema razloga za vređanje.
Drugo, nisam rekao da od sklekova i zgibova opada kosa nego od viška testosterona.
Ni ne kažem da teretana može nekoga da smanji ali može nekome da uspori rast. Otkud znaš koliko bi neko bio visok da nije vežbao?
Pa isti djavo...Ne moze ni da smanji ni da uspori!Kao sto basket i odbojka ne povecavaju vec se visoki ljudi upisuju da to treniraju
A sto su trojkasi uvek manji ljudi od centara?
Jel mozda sto vode loptu i tupkaju je, mozda i tupkanje lopte izaziva usporenje rasta i opadanje kose....Ccc tacno zato je nas najbolji trojkas Sale Djordjevic celav majku mu
A sto u odbojci primaci su manji od tehnicara i smecera? Mozda sto primaju loptu a ne zakucavaju pa onda primanje lopte usporava rast
Ni jedno ni drugo! Jednostavno veci ljudi ce uvek pre nesto visoko dohvatit, a manji ce biti okretniji i brzi.....To je nauka...cista fizika tj Njutnova gravitacija....
Manji uzimaju uloge gde treba biti hitar, veliki i tromi uzimaju uloge gde treba skociti i dohvatiti nesto jer imaju prednost visine i duzine kostiju.....A nisu svi bili isti e sad ove jedne je bavljenje tim uvecalo a ove smanjilo....Majko mila kako ti razmisljas
Ako si nekad u teretani video nekog malog to je zato sto mu u dnk lancu pise da ce biti mali i tacno ima gen koji kaze koliko ce max porasti i ni manje ni vise! Nije se on od tegova smanjio! To je meni isto moja stara baba pricala kad sam pocinjao...Isto to kao ti....Eto ti razmisljas kao moja baba...Mada vredjam baku,moja baka je ubrzo pogresila kad je videla da sam izrastao i da sam kao i prosecna vecina koja ne dize tegove,A TI I DALJE NISI UVIDEO ISTINU
A što se tiče preuranjene ćelavosti, nju izaziva višak testosterona a vežbanjem se povećava nivo testosterona. Ti nisi ćelav ali mnogi jesu a možda ne bi bili (ili bi oćelavili kasnije) da nisu dizali tegove.
Nije tacno. Preuranjenu celavost ne izaziva visak testosterona! To je isto tako zapisano u DNK lancu i prenosi se na potomstvo putem hromozoma! Nema to veze sa testosteronom!
Pod 2 - logicka greska - vezbanjem se normalizuje nivo testosa pre bi se reklo a ne povecava se!....Ajde da kazemo i da se povecava ali to je tooooliko mala koncentracija da je beznadezna.....U postu iznad rekao sam da SAMO LJUDI KOJI UZIMAJU STEROIDE IMAJU POVECANE KONCENTRACIJE TESTOSA I TO 30 PUTA! A vezbanjem se ne moze prekoraciti normalna koncentracija testosterona!
Pa to bi mi voleli kad bi moglo!
Ja i moja 5 drugara smo se tripovali dal smo buduce nade bodibildinga i otisli smo na testiranje testosterona da vidimo ima li od nas vajde da budemo sampioni nekada.....I zaisli nas petorica smo svi IMALI NORMALNE DOZE TESTOSTERONA GORE DOLE...CAK SU DVOJICA IMALI I MALKICE MANJE (ali ipak se racuna u normalu)....
Pa kako to kad smo se razbili bre od vezbanja????
Ja sam cak i pio tribulus tablete - bugarska biljka da mi se namerno sto pre podigne testosteron sto vise prirodnim zdravim putem - I OPET MI NIJE OPALA KOSA,STA VISE IMAM DUGU KOSU,VEZUJEM REP ! Pa kako je to bre moguce po tebi hahahah?
Ko ne veruje neka svrati do neke teretane kad je najveća gužva i neka vidi ekipu...
NE VERUJE TI NIKO! Niko nije retard da ti poveruje vecina ljudi je usla u mnoge teretane I UOPSTE NIJE TACNO DA SU TAMO CELAVI LJUDI! Cak sta vise CELAVIH (ali od opadnute kose a ne od sisanja namernog na nulu) IMA NAJMANJE! Kao sto rekoh ne racunamo one koji su se osisali na nulu jer su mnogi bokseri kik bokseri mma borci pa im smeta kosa u ringu pa su se osisali...Znaci jesu celavi ali im nije kosa opala zbog sklekova vec su se namerno osisali a vidi se kosa preko cele glave kako je pocela da raste po pola santimetra i manje.....Kao muskarcu kad pocne brada da raste...Znaci nema bradu ali vidi se da je ima samo nije jos izrasla....
Ja cesto menjam teretane! I ne znam dal sam 1 ili 2 lika video da su celavi i to ono - patoloska celavost - ALOPECIJA! I sto je jos najgore po tebe - oni nisu celavi zbog sklekova nego imaju te enzime koje je opisao caterpilar!
Svrati ti u teretanu pa vidi malo kakva je ekipa garantujem da svi imaju kosu! E onda im javno kazi da ce od sklekova da im opadne kosa i da su sebi usorili rast pa da vidis sta ce da ti urade! Ima da te nataknu na razanj na sipku za bendz pa samo da te okrecu
Da, medicina je sve rešila i sve istražila.Ne postoji konsenzus ni koliko proteina treba da unosi ishranom... a kamoli kako vežbanje i stvaranje mišića deluje na delikatan sklad hormona u telu u razvoju. Zbog čega onda deca od 10 godina ne dižu tegove?
Ok nje pronasla vanzemaljski dnk i vanzemaljsku vakcinu koja produzava zivot na 1600 odina ali za ove stvari o kojima ti pricas zna se odavno.Ocigledno je da samo ti ne znas! Ne pricaj o medicini kada ti to nije struka kada nisi doktor!
Pa nekoga očigledno jeste briga čim postavlja to pitanje. I šta ako je 170 prema 175, misliš da je nebitno?
Kliko vidim ni za koga nje bitno samo je tebi mnoooogo bitno tih 5 cm.....I to samo hipoteticki 5 sm,TI NEMAS NIKAKVIH DOKAZA DA SE SMANJUJE COVEK 5 CM!
Fora je da budes sto obrazovaniji, duhovitiji,plemenitiji, nacitaniji TO RIBE VOLE a dal si 5 cm gore ili dole nikog to nije briga! Dzabe nekom sto je 5 cm veci od nekoga ako ima lice kao zvonar bogorodicine crkve....Ili ako je tako glup kao ti i svi mu se smeju na forumu i negiraju jakim argumentima! Dzabe tvojih 5 cm onda! Kao sto rece cobi a ja mogu da potvrdim kao psiholog TI KLINAC IMAS DEEEEEBELE KOMPLEXE NIZE VREDNOSTI jer si metar i zilet sigurno i sve bi dao da porastes bar i 2 cm a onda mehanizmom odbrane reaktivna formacija - odajes drugaciji stav - mrzis sve koji su mali i koji dizu tegove i gnusas se male visine kao ti si veliki ALI TO JE SVE ZATO JER MRZIS SAM SEBE TAKAV KAKAV SI I PREDSTAVLJAS SE OVDE U DRUGOM SVETLU...Ali mi znamo sta je reaktivna formacija......Bas ono sto pricas da ne volis i da ti nisi i da ne valja i bas ono sto mnooogo otenciras - E UPRAVO SI TI TO!....vidis koliki si kopleksas kad verujes u one glupe nedokazane metodoloski HIPOTEZE A NE DOKAZE da visoki se pre zaposljavaju i imaju kao vise zena.....Hahaahah NA PRVOM MESTU JE OBRAZOVANJE I DRUGE STVARI KLINAC !
Ovo je tipicno klinacko razmisljanje zato te i zovem klinac,izvini mozda si stariji ali utom gore,nisi jos sazreo i formirao identitet!
Da bi se visoki pre zaposlio od niskog ON PRVO MORA DA ZAVRSI FAKULTET ILI SKOLU! Dzabe velikok sto je veliki ako ima osnovnu A MALI IMA FAKULTET!
Isto tako i za ribe - Kad se riba zacopa u nekoga njoj ni na kraj pameti nije dal je on 170 ili 175.....kOLIKO DOKAZA IMA SAMO - KAKVI DEBELI I MALI I RUZNI LIKOVI SETAJU LEPE DEVIJKE I ZENE.....Oni mozda nemaju tvojih +5 cm ali zato imaju sve ono sto ti nemas - inteligenciju, obrazovanje, sarm, duhovitost, srdacnost, pozrtvovanje, razumevaje, prastanje, dobronamernost i jos 100 stvari....a na kraju je i visina.......
Sta ti mislis samo je bitno imati sto vecu visinu i sve je gotovo - biras posao snova i biras najlepsu misicu za devojku....Ccccc eeee klinac pa tako razmisljaju klinci u petom razredu kad se tripuju ne mogu da nadju ribu jer devojcice ranije sazrevaju pa su mahom vece od decaka u tom periodu i sad postoje i 4-5 vecih decaka a ti si mali PA JARKO ZUDIS DA STO VISE PORASTES,SVAKI SANTIMETAR JE BITAN DA BI I TI JADAN MOGAO DA BUDES VISOK KOLIKO I DEVOJKA PA DA JE STARTUJES A DA TE NE ODBIJE JER SI MANJI OD NJE!
Dokazano je (statistički) da visina utiče pozitivno na napredovanje u karijeri i na ljubavnomplanu.
Ne zasmejavaj me...Sad sam gore objasnio da ovo nije nikakav dokaz I NIKAKVA STATISTIKA! Ne pricaj o statistici kad ne znas sta je statistika ni metodoogija ni kako se dokazuje hipoteza....Meni je ovo struka ja znam A TI NEMAS POJMA! Kazi mi molim te jel su primenjivali u statistici Hi kvadrat ili nesto drugo??? A koliki im je uzor a koja populacija??? Internet je prepun gluposti evo ja sad mogu da ti nakacim neke glupave sajtove na engleskom jeziku koje dokazuju da je planeta ravna ploca, i da postoje vanzemaljci sa surlama kao slonovi!
To nije nikakav dokaz, sa ovim smesnim navodima si napravio budalu od sebe,svi su ti se smejali.......Kazem ti to je moja struka i NE POSTOJI STATISTICKA ZNACAJNOST DA VISOKI LJUDI NESTO BOLJE RADE I IMAJU NEKE VECE PREDISPOZICIJE OD NIZIH!
To se budale loze na te price iz PSEUDOPSIHOLOGIJE, kvazinenaucne psihologije, kao sto se devojke sa srednjom trogodisnjom skolom loze na dnevni horoskop i na proricanje sudbine iz kafe ili kod babe vracare ili zovu Milana Tarota hahahha
Da, ja iskompleksiran a ti zapenio.Jesi li pročitao svoje poruke?
Jesi iskomplexiran to su svi videli a cak nisu ni strucnjaci.....Cak je i cobi primetio koji je radio u specijalnim jedinicama,znaci nije psiholog DA PREVISE PROPAGIRAS VISINU,OPCINJEN SI NJOME, IMAS SHIZOFRENE MISLI I OPSESIVNO KOMPULSIVNE RADNJE, imas paranoidnu psihozu (nikako vezbati ocelavisu i bicu mali) I TO SVE GOVORI DA JE PSIHOPATOLOGIJA ZAPOCELA KOD TEBE KOMPLEXOM NIZE VREDNOSTI JER SI MALI potom si se tesio mehanizmom odbrane reaktivna formacija ali posto nije pomoglo (nisi porastao) onda se preslo na sizofrne misli, i na kraju na paranoidnu psihozu
Sustina stvari u tome je, da ne znam na koji nacin da smrsam? Da li da pijem ne znam kakve preparate bilo steroda ili nznm do cega.. pa idem do toga, koje vezbe iskljucivo da radim u teretani..? Ne treba mi masa, treba mi definicija... pa ne znam koje vezbe su za to?
I sta mi predlazes da pijem, L - carnitin ili nesto?
Eto to su ta pitanja... Hvala ti u napred!