************ (Непримерно)
Занимљиво, супруга користила Редми 7 више од две године, ћера користи Редми 9 годину ипо, толико и ја мој примерак и нико од нас није имао таквих проблема које ти помињеш?
Нормално је да ћеш данас сваки уређај са Гугловим андроидом прво подесити па тек онда користити баш из разлога што се много пара врти око реклама и прикупљања података за маркентишке компаније. То би већ и врапци на грани требало да знају ...
Неки произвођачи и сами поставе нека ограничења на гуглове сервисе да не би смарали кориснике, а неки то остављају отвореним пуштајући на вољу кориснику да сам одлучи колико ће гугл да размишља уместо њега.
Сада кукаш што си је Гугл приказао неку апликацију као потенцијално опасну и за то кривиш Шаоми?
Ту апликацију си морао сам да преузмеш и вероватно јеси при ко зна ком кликтању на неку од реклама не проверавајући детаље о произвођачу.
Све у свему иако Шаоми телефони нису иделани ипак нису ни приближно толико лоши као што их ти приказујеш. Да имају неких бубица - имају али кад се чињенице сведу испада да те исте бубице имају и други телефони који имају исту верзију оперативног система, или процесора или пак неког другог заједничког хардвера или софтвера- тј да је у питању уопштен проблем а не проблем само једног састављача уређаја..