Kršomi Mi 4C ruter

Kakvi su ovi kršomi ruteri? Imam tp link i radi katastrofa loše. Treba mi da radi kao ripiter. Košta 2000 din

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Марио легендо!
Шта у ствари имаш, xiaomi или TP link? Пишеш:"Imam tp link i radi katastrofa loše" пљујеш xiaomi?
Ајде полако, да прво објасниш шта те мучи а ја ћу се потрудити да ти помогнем.

https://pevex.hr/router-mi-4c

• Model MT7628DA
  • Procesor MediaTek MT7628DA
  • ROM memorija 16 MB
  • RAM memorija 64 MB
  • Vrsta antene 4 vanjske antene
  • 2.4GHz Wi-Fi 2X2 (IEEE 802.11N)
  • 5GHz Wi-Fi nije podržano
  • Povezivost IEEE 802.11 b/g/n, IEEE 802.3/3u
  • Brzina signala 2.4GHz do 300Mbps
  • Sigurnost bežične mreže WPA-PSK / WPA-PSK2 enkripcija
  • kontrola bežičnog pristupa (crna i bijela lista)
  • skrivanje SSID-a
  • pametno spriječavanje neovlaštenog pristupa
  • Ukupno ulaza 2× RJ-45 (LAN)
  • 1× RJ-45 (WAN)
  • Napajanje 12V/0.6A
  • Dimenzije 188 mm x 100.5 mm x 175 mm
  • Boja Bijela
  • Operativni sustav MiWiFi ROM baziran na OpenWRT

Ја користим већ две године модел 4А gigabyte edition.
За две године никаквих проблема. Покрива трособан стан. Ради на 2,4 и 5 gHz.
Путем телефона се лако подешава и контролише.
Него, зашто ни за купио када у старту по њему пљујеш? Јел после да нас гњабиш са твојим коментарима? Још габниси купио а већ си почео.
Отвори се и купи неки жешћи. Држи се девизе, колико пара толико и новца!

Jesi li ga koristio u modu ripitera meni treba za to jer imam tri sprata. Prvi sprat pokrivam sa tp linkom onim sa tri antene ali ovi sa dve su teško đubre i jedva rade tj ne rade uglavnom. Pošto sada imam navaliju programera moram to da upristojim. Ova dva koja imam TP Link TL-WR840N su baš teška fekalija.

TP-Link TL-WR940N odlično radi svoj posao u ripiter modu. Ili da uzmem još jedan isti?
Не, ако ти је рутер добар, не треба ти додатни. Купи нешто овако. Овакав сам поставио шураку у кућу и ради одлично:
Wi-Fi-Xiaomi-mi-jia-Pro-300-M-mi.jpg

Ma imam tri sprata, prizemlje skoro potpuno pokriva provajderov ruter. Na prvom spratu imam u ripiter modu TP-Link TL-WR940N. E sad na drugom spratu mi treba još nešto isto da radi u ripiter modu ida se kači na ovaj TP-Link TL-WR940N na prvom spratu. Nadam se da sam bio jasan. Dal može i taj kršomi ili tp link još jedan da uzem?

Ma imam tri sprata, prizemlje skoro potpuno pokriva provajderov ruter. Na prvom spratu imam u ripiter modu TP-Link TL-WR940N. E sad na drugom spratu mi treba još nešto isto da radi u ripiter modu ida se kači na ovaj TP-Link TL-WR940N na prvom spratu. Nadam se da sam bio jasan. Dal može i taj kršomi ili tp link još jedan da uzem?
Не, никако xiaomi, и пре куповине већ си кренуо да пљујеш по њему.
Ја имам да телефон два ТВ-а (55 и 32 инча), рутер и мали бт звучник xiaomi и све ради беспрекорно.

ti krsevi sto ih uzimas svi imaju domet od 20 metara, osim ako nisi u nekoj zgradi punoj komsijskih rutera, tako da je sve jedno sta uzimas.
wr 840n je pre ac era preko 10 godina :P
To sam imao ne pamtim kad :p

Meni ovaj Huawei pokriva celu kucu od 3 dela i plus celo dvoriste.

Tema je koji ruter sa proširivanje wifija u kući nemojte da mi spamujete i đubrite temu.
Прво, немаш појма о томе како то ради а онда још и паметујеш!
Имаш моју тему о рутерима па је прочитај, да се мало едукујеш, шта и како бирати и куповати!

Back