- Poruka
- 75.352
Kakvi su ovi kršomi ruteri? Imam tp link i radi katastrofa loše. Treba mi da radi kao ripiter. Košta 2000 din
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi su ovi kršomi ruteri? Imam tp link i radi katastrofa loše. Treba mi da radi kao ripiter. Košta 2000 din
Не, ако ти је рутер добар, не треба ти додатни. Купи нешто овако. Овакав сам поставио шураку у кућу и ради одлично:TP-Link TL-WR940N odlično radi svoj posao u ripiter modu. Ili da uzmem još jedan isti?
Не, никако xiaomi, и пре куповине већ си кренуо да пљујеш по њему.Ma imam tri sprata, prizemlje skoro potpuno pokriva provajderov ruter. Na prvom spratu imam u ripiter modu TP-Link TL-WR940N. E sad na drugom spratu mi treba još nešto isto da radi u ripiter modu ida se kači na ovaj TP-Link TL-WR940N na prvom spratu. Nadam se da sam bio jasan. Dal može i taj kršomi ili tp link još jedan da uzem?
Ja ovde u vukojebini baš i nemam puno izbora jbg
Можеш и да развучеш неки кабл да смањиш зрачење.I neću kupiću još jedan TP-Link TL-WR940N ili donesem iz bg kada budem išao da reg auto
Ne koristim ali kažu da će biti uskoro što?jel koristis 4g mrezu?
Meni ovaj Huawei pokriva celu kucu od 3 dela i plus celo dvoriste.Ma imam tri sprata, prizemlje skoro potpuno pokriva provajderov ruter. Na prvom spratu imam u ripiter modu TP-Link TL-WR940N. E sad na drugom spratu mi treba još nešto isto da radi u ripiter modu ida se kači na ovaj TP-Link TL-WR940N na prvom spratu. Nadam se da sam bio jasan. Dal može i taj kršomi ili tp link još jedan da uzem?
Прво, немаш појма о томе како то ради а онда још и паметујеш!Tema je koji ruter sa proširivanje wifija u kući nemojte da mi spamujete i đubrite temu.