Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.524
Момци кад су долазили да инсталирају оптику рекли су да није добро гасити рутер рецимо увече осим кад грми или кад негде идем ван града на дуже
наводно после се он мучи да се снађе у мрежи
нисам толико информатички писмен да бих знао колико је то тачно а радо би га гасио преко ноћи.
2.
Друго, не знам много о ВПН, да ли укључивањем добијам динамичку ИП адресу?
Не бих да се нешто скривам нити да радим нешто незаконито, јер ко то ради наћи ће га у сваком случају,
него да ли би вредело овако : скинеш неки програм пробни период месец дана негде и само 3 дана, треба ти за једну или две ствари
и онда ти за пола године поново треба
међутим негде је записано да си ме скидао пробну верзију и не можеш опет
ако је динамички ВПН да ли би могао да га преварим да га поново скинем пошто нећу да се играм са крековање
Мислим да на рутеру има дугме за ВПН
наводно после се он мучи да се снађе у мрежи
нисам толико информатички писмен да бих знао колико је то тачно а радо би га гасио преко ноћи.
2.
Друго, не знам много о ВПН, да ли укључивањем добијам динамичку ИП адресу?
Не бих да се нешто скривам нити да радим нешто незаконито, јер ко то ради наћи ће га у сваком случају,
него да ли би вредело овако : скинеш неки програм пробни период месец дана негде и само 3 дана, треба ти за једну или две ствари
и онда ти за пола године поново треба
међутим негде је записано да си ме скидао пробну верзију и не можеш опет
ако је динамички ВПН да ли би могао да га преварим да га поново скинем пошто нећу да се играм са крековање
Мислим да на рутеру има дугме за ВПН