mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.917
Kada motam levo desno stalno mi upada ovaj spam. Šta je ovo? Google? Hrom? Kako ovo da isključim? Inače se nalazi levo od glavnog desktopa:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ti je krsomi, mi na samsungu nemamo tih problemaKada motam levo desno stalno mi upada ovaj spam. Šta je ovo? Google? Hrom? Kako ovo da isključim? Inače se nalazi levo od glavnog desktopa:
Pogledajte prilog 1452918
To svaki android (može da) ima.Kada motam levo desno uskače mi ovo njsr kao neki pretraživač? Kada odem u aktivne ap ne nalazim ništa! A malo malo uskoči!
Pa ti kupuj ko ti brani ja sam bogat i štedljiv! Poštujem novac gazim škart!Dace Bog da prestanes da citas Krstu.
Samo kupuj Krsomi i nastavi da uzivas u dobrom i jeftinom.
Jbg sirotinja bi do sad kupila jos tri telefona jer je nezadovoljna sa nekim primerkom poput tvog...
Je muke...Sa automobilima nemam nikakvih problema otkud ti to?
Koji model Žaomi-ja i koji android?Kada motam levo desno stalno mi upada ovaj spam. Šta je ovo? Google? Hrom? Kako ovo da isključim? Inače se nalazi levo od glavnog desktopa:
To ti je cena za jeftin telefon: gledanje reklama...Kada motam levo desno stalno mi upada ovaj spam. Šta je ovo? Google? Hrom? Kako ovo da isključim? Inače se nalazi levo od glavnog desktopa:
odkud... koliko se secam pisao si ovde i neko vreme da te muce kola (mada je ostalo u senci nesreca sa mobilnim)Sa automobilima nemam nikakvih problema otkud ti to?
Шаоми избацује на тржиште своја возила.Sa automobilima nemam nikakvih problema otkud ti to?
То ти је казна, јер блокираш рекламе и тако не подржаваш опстанак Крстарице.Ovo imam od prvog dana otkad sam kupio kršomi edbloker sam tek pre jedno godinu dana počeo da koristim baš zbog krstarice jer bez njega ne može da se čita forum od spama![]()
A vidi mene:То ти је казна, јер блокираш рекламе и тако не подржаваш опстанак Крстарице.
Ја бих му препоручио неки Kai OS телефон.Crni petak , 5 e manje za kršomi modele u Srbiji.
Ako trošite već novac onda kupujte nešto što vredi i ima podršku .
Recimo za 500e imate pixel 7 koji je brutalan fon.
ne gazis skart nego ga koristisPa ti kupuj ko ti brani ja sam bogat i štedljiv! Poštujem novac gazim škart!