KROZ PUSTINJU I PRAŠINU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ccc....Kojotu naishlo vreme za parenje pa urliche na mesec....ili mu je Pticu-trkachicu ubio ptichiji grip pa je od bola i usamljenosti totalno prolupetao....Jadnichak! Mozda bi Forumashi mogli da mu pomognu i nabave mu novu ptichicu....Ili da mu poshaljemo Crvenkapicu?! :lol:

Mislite da su moje tvrdnje preozbiljne? :) Razmislite malo o tome. Osim detaljnog uvida u strukturu društvene svesti koja se budi u momentu kada jedan very imanentan deo svog life-a izlažete tuđim pogledima, donosi vam još nešto - istančan osećaj za mehanizme komuniciranja sa drugima. Ako imate dar da lično učinite javnim, pre ili kasnije ćete se naći u situaciji da radite obrnuto. A to se zove politika i ona ima plašt kojim se zaogrće (uostalom, o tome sam pisao, nedavno, Vesela_ženka_beogradska je redovno koristi, a rado ćete se setiti da je i Guza Slatka svoju "usijanu glavu" 'ladila i ohladila uz vašu i nesebičnu pomoć ove metode).

(Dušo, yebaću te u dupence :lol: )

Sada, kada ste otvorili svoje čemerne duše i umesto o temi izneli svoja najintimnija razmišljanja o Kojotu, red je da i ja vas recenziram. Je li tako, my dear građani (sela) Krstarova? :)

Za razliku od Novalste, sa čijom polnom čistotom još uvek nisam načisto, za gošćicu sam (smo, ste, su) oduvek znao da je super cica, ali mi se svaki put kada je vidim u novom, užasnom topicu, javljalo snažno osećanje sažaljenja. Zamišljam je kao neverovatnu dobricu koju svako može da nagovori da psihoanalizira svako đubre koje joj ponude, a ona jednostavno ne ume da kaže ne.

Ovde glumi kliničkog seksologa, doktorku Gošćicu Masters&Snošaj (valjalo bi napomenuti da se Dr. Gošćica samo u ovom, nadasve grotesknom topicu pojavljuje u ulozi bivše žene smešnog čovečuljka), koja sve vreme bezuspešno pokušava da zadovolji svoju snažnu i neopozivu znatiželju, saznanjem ko stoji iza spektakularnog end masovnog penetrativnog opštenja sa kolosalnom grupetinom nepoznatih ženki, nekoliko napaljenih učesnika topica i još po nekog...

Eh, ta slatka Sandrina. Sandrina je cura fina, čuvala je Koji leđa. Lepo. Moraće Koja da joj se revanšira. Da li bi htela... Hoćeš da te Koja čuva s preda, Sandra? :)

O vama miševima neću ništa posebno da pišem. Napisaću nekoliko reči Efendiji, a on neka vam prenese moje srdačne pozdrave. Efendija, izabrao si najbolje moguće mesto da zadovoljiš iščašenu strast prema svojim specijalnim potrebama. Slušaj ovamo: Snoki, naserem ti se u usta pa naguram s petu! 8-)

Kojote šta reći...hvala na ponudi u svakom slučaju...mis'im, za čuvanje... :lol:

Mislim da i sama mogu da izadjem na kraj sa par isfrustriranih žena koje u nedostatku svog ličnog života, pokusavaju da se mesaju u moj...ako zagusti, vicem... :wink: :lol:

Ljubomora je čudo...ne se uzbudjivati..! :wink: :lol:

kojote:
Do sada sam imao 1600 ljubavnica i nije me sramota da to priznam. Ne vidim zašto bi se ženama veći broj muškaraca pripisivalo kao uspeh, a nama kao qrvaluk. Štaviše, muškarce koji su imali više devojaka, odmah nazivaju manijacima. Nema ničeg lošeg u tome da muškarac ima odnose sa više žena, sve dok je u takvim odnosima pažljiv i nikoga ne povređuje.

Ja sam nevinost izgubio u 13-oj godini. Oduvek sam upražnjavao bezbedan seks. Jedino sam od toga odstupio sa majkom moje maloletne ćerke. Svoje devojke obično dovodim kući, a kćer ostavljam kod komšinice ili neke prijateljice, pošto u prijatelje generalno nemam poverenja. Uvek se zabavljam sa više devojaka istovremeno, ali spavam samo sa jednom. Druga ili treća su mi u rezervi, jer ne volim da sam dugo bez partnerke. Jednostavno, volim seks.

Iako sam se od žene razveo pre šest godina, i dalje se viđam sa njom i s vremena na vreme uživam u seksu. Inače, ona ima 30 godina i ponovo je udata. Mislim da njen muž zna za naša viđenja i odnose ali do sada nije reagovao. Uostalom, Tanjina majka ima još 4-voro dece iz različitih veza i brakova, pa je možda i to razlog što se njen novi muž drži po strani kada je njen život van kuće u pitanju. Inače, Tanjina majka je bila prva žena sa kojom sam doživeo orgazam. Ni sa jednom posle nje to nisam uspeo. Sa njom sam uživao u seksu u svako vreme i na svakom mestu. Jedino to nam je bilo zajedničko u braku, a evo i sada.

Pre jedno tri godine sam upoznao jednu udatu ženu sa kojom je seks dobar, ali sa njom provodim samo Novogodišnje noći. Imam još nekoliko pametnih i obrazovanih devojaka sa kojima se viđam samo u određeno doba godine. To mi ne smeta, štaviše prijaju mi male pauze. Znam šta svaka od njih voli, i kada se nečega posebno zaželim u seksu, znam koga treba da posetim.

I šta je bilo kad si se probudio? 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back