Kroz logore FBiH prošlo 50.000 Srba

To je jedino mogao logor za Srbe da bude poshto je to bilo jedno od najjacih muslimanskih uporishta gde je sve vrvelo od belosvetskih dzihad ratnika.

Ma nije tacno! Ako Ljubo nepismeni kaze da je u pitanju srboćetnićki logor onda je to tako.... Kao Lora... Tamo su isto mrski srboćetnici klali, prebijali i mučili nenaoružane, hrabre ćimbenike i ustaše... Jel tako Ljubo nepismeni balvane?

Biraj koji ti je draži!
Možeš ti negirati koliko hoćeš, ali postoje ljudi koje ste zlostavljali u tim logorima.
LJubo ti "lupaš" zbog nedostupnosti nekakvih transkripata sa sjednica vlade krnje JU Srbija nije osuđena za agresiju i genocid u BiH na sudu u Hagu.
Pošalji mi osobne podatke da te "tužim" za klevetu, jer pominješ logore u Aleksincu, N.Sadu, Somboru, SR. Mitrovici, Staićevu, Beogradu, Šidu a Srbija nije, po presudi u Hagu, agresor i izvršilac (učesnik) u genocidu u BiH već političko rukovodstvo, dijelovi Vojske i policije RS. još si tebao navesti ad je RS genocidna tvorevina pa da poduplam tužbu.

Znači Srbija nije osuđena za genocid zbog nedostatka dokaza zato Srbi nisu genocidan narod a Vi Hrvati jeste zabog Jasnovca, Slovenci zbog ubistva nekoliko vojnika, Bošnjaci isto jesu zbog Kazana i Vozuće, Crnogorci zbog secesije od četničke politike, Makedonci takodje jesu zbog toga što neće da priznaju da su Srbi a opet Šiptari su najgori.
Zato na ovu temu mogu napisati čitav "svijet je genocidan" samo niti jedan Srbin nije.
Neka mi oproste časni Srbi (koji su većina) na ovoj ironiji.
LJubo pijavi me za BAN imam iskustva već sam ga zaradio na Iskonu Hr. sarejevo X forumu i Srbijan cafe u BiH.

Rekoše muslimani.

Da li t istvarno vjeruješ u ono sve što TV govori? Ovo me podsjeti na You tube snimak - Hrvatska vijest o padu Broda u kojoj govore da je skupo prodan i da je HVO uništio 150 tenkova i ubijeno 10 000 ljudi :D :D :D

Jok no milion....
Jeli si to čuo ratnu vijest na HTV, e da ti prenesem vijest neznam dali ču uspjeti doslovno citirati radio Novi Sad proljeće 95 "Danas su muđahedini ispodmukla ušli u srpsko selo Gološ kod Travnika spalili selo pobili sve stanovnioke vojnike, žene, decu i starce pa čak i stoku a natročito su posvetili pažnju da koja svinja ne ostane živa.
Slo se inaće zove Goleš a Gološ ne postoji na opštini Travnik.
Stvarno srpsko selo imalo đamiju preko 50 kuća u kojima su živjeli "Srbi" islamske vjeroispovjesti i 4 (četiri) kuće Srbi pravoslavci.
Zatečeni temelji đamije i zgarišta muslimanskih kuća čak ni poljski WC nije bio pošteđen.
"Srbi" muslimani istjerani još u maju 92 -sami se bolan istjerali.

Back