Biraj koji ti je draži!
Možeš ti negirati koliko hoćeš, ali
postoje ljudi koje ste zlostavljali u tim logorima.
LJubo ti "lupaš" zbog nedostupnosti nekakvih transkripata sa sjednica vlade krnje JU Srbija nije osuđena za agresiju i genocid u BiH na sudu u Hagu.
Pošalji mi osobne podatke da te "tužim" za klevetu, jer pominješ logore u Aleksincu, N.Sadu, Somboru, SR. Mitrovici, Staićevu, Beogradu, Šidu a Srbija nije, po presudi u Hagu, agresor i izvršilac (učesnik) u genocidu u BiH već političko rukovodstvo, dijelovi Vojske i policije RS. još si tebao navesti ad je RS genocidna tvorevina pa da poduplam tužbu.
Znači Srbija nije osuđena za genocid zbog nedostatka dokaza zato Srbi nisu genocidan narod a Vi Hrvati jeste zabog Jasnovca, Slovenci zbog ubistva nekoliko vojnika, Bošnjaci isto jesu zbog Kazana i Vozuće, Crnogorci zbog secesije od četničke politike, Makedonci takodje jesu zbog toga što neće da priznaju da su Srbi a opet Šiptari su najgori.
Zato na ovu temu mogu napisati čitav "svijet je genocidan" samo niti jedan Srbin nije.
Neka mi oproste časni Srbi (koji su većina) na ovoj ironiji.
LJubo pijavi me za BAN imam iskustva već sam ga zaradio na Iskonu Hr. sarejevo X forumu i Srbijan cafe u BiH.