Krovni kofer za auto(pomoc)

Ja sam do sad promenila 3. Kako su se menjala kola, tako sam menjala i krovne kofere. Neko moje dugogodišnje iskustvo je to da je najbitnije da se mogu otvarati sa obe strane, a sva tri koja si nabrojao, to mogu. Lično više volim svetle, jer se tamni jako zagreju leti, i stvari se zagreju u njima, ali ako to nije presudno, neka budu crni. I ti crni stalno deluju prljavo, malo prašine ili kiše i već nije to to. Najgore mi se pokazala jedna od najhvaljenijih marki Thule. Posle godinu, dve je počeo da puca na delovima gde su bile šarke. Svi oni deluju poprilično mekano, ali elastičnost je dobra stvar kod tih nosača, manje pucaju kad su elastičniji.

Imala sam jedan 100x110, drugi 120x90, a treći 210x 75. Svaki ima prednosti i mane, a svaki trpi određenu kilažu, mislim da je limitirano na 70 kg. Onaj najduži se najteže zatvarao jer je kao i oni pre, imao neke šine koje moraju da se usklade da bi mogao da ga zaključaš. pa ako imaš nešto što te šine makar i malo dodiruje, hoće da bude teže zatvaranje. po meni najbolje 120x 100 i to da nije mnogo visok, ali sve zavisi od tvojih potreba. Potrošnja goriva je na sva tri išla na oko 0.3 l više nego bez nosača, tako da to nije presudno.
E sad , neke šine za montiranje kofera pomalo zvižde, ne znam zašto, one iz metroa su se tako ponašale, ali ove thule što sad imam ne zvižde.

Ipak cu otici do Beograda probati na autu i odluciti o duzini! Mislim da cu uzeti Menabo 460L Garancija 3 godine
Dodatne informacije:
Dimenzije: 198 x 79 x 37 cm
Težina: 17 kg
Kapacitet: 460 Lt
Kargo Max: 75 kg
Sistem otvaranja: Bočni DX sistem
c30a2e7831f0-800x600.jpg

Prilozi

• krovni-koferi2.jpg
    krovni-koferi2.jpg
    44,6 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena: