Kriza u Srbiji ali ne i na sajmu automobila!?

:hahaha:
Jesi li ti normalan?
Ajde mi objasni kako neko sa platom od 30-40 hiljada moze da ushtedi 10k evra za auto....
Jedva chekam objashnjenje.:roll:

a jel ti imas napismeno, mislim to

tema novac se ne nalazi na politici

kad si mlad svasta ti fali i svasta ti se hoce. radi, pa zaradi, kako? pazi da ti ne kazem.

najednostavnije je da se dobro ozenis, i zence 30-40, pa lizimg i bog da te vidi, smanji cigare i novine.

dosta sale, svi na svoje radne zadatke

a jel ti imas napismeno, mislim to

tema novac se ne nalazi na politici

kad si mlad svasta ti fali i svasta ti se hoce. radi, pa zaradi, kako? pazi da ti ne kazem.

najednostavnije je da se dobro ozenis, i zence 30-40, pa lizimg i bog da te vidi, smanji cigare i novine.

dosta sale, svi na svoje radne zadatke

Ti si bre rekao narod.
Jel u narod tebi spada neko ko moze da kupi auto od 10k evra?:eek:

svako ko radi x godina a nije sposoban da kupi auto od 10.000, moze i na kredit, je sumnjiv.

sta je pa radio, gde je gledao, sto se nije borio, gde su pare

naglasak je sposoban a ne mora

znaci svaki covek u srbiji koji radi x godina,a to su uglavnom ljudi od 40-50 godina,koji ne voze auto od 10.000 eura ili sada nemaju da ga kupe su sumnjivi?

onda je Srbija,cast izuzecima zemlja sumnjivih ljudi,posto je prosek starosti automobila 15ak godina,i skoro pola od toga domace proizvodnje....

covece,na cemu si ti,da mi je znati........ali dobro,uvek mora da ima neko da uveseljava narod :)

znaci svaki covek u srbiji koji radi x godina,a to su uglavnom ljudi od 40-50 godina,koji ne voze auto od 10.000 eura ili sada nemaju da ga kupe su sumnjivi?

onda je Srbija,cast izuzecima zemlja sumnjivih ljudi,posto je prosek starosti automobila 15ak godina,i skoro pola od toga domace proizvodnje....

covece,na cemu si ti,da mi je znati........ali dobro,uvek mora da ima neko da uveseljava narod :)
Ma pusti...valja neke mechke, pa misli da svi treba isto da radimo.
Mi smo ipak sumnjivi ljudi....:mrgreen:

ne znam zasto se cudite ili sta vec sto je prodato nekoliko automobila koji kostaju vise od 100.000 eura.....

to ne znaci da u Srbiji nije kriza,vec da se,eto,pojavilo 10ak likova koji ne znaju sta ce sa keshom(A TAJ KESH SU STEKLI NA KO ZNA KAKAV NELEGALAN NACIN) i kupili tih 10ak automobila.........mislim UVEK i u svakoj situaciji ce se pojaviti "10ak takvih ljudi"........znaci 93ce je bilo takvih ljudi.....99te je bilo takvih ljudi.....eto danas ih ima......i sutra da bude nuklearna katastrofa odnekud ce se pojaviti "10ak ljudi " koji imaju prilicno kesa....

tih 10ak ljudi ne cini ceo narod,koji uglavnom ide na sajam da gleda i slika nove automobile i one hostese....ili sta su vec...

covece,na cemu si ti,da mi je znati
........ali dobro,uvek mora da ima neko da uveseljava narod :)

ti moze da budes na ...

lepo sam rekao ne citate

ciji su stanovi i kuce, cija je zemlja, gde su tolike firme, i sta sve ne

sve je to neko zaradio i napravio, a to sto se cudite da neko ko je sposoban za x godina bude solventan za 10.000, sta cu vam ja. ako niste ekonomski poslovno samostalni i sposobni, onda nemojte ni ovdeizigravati politicki sposobne, bar ti

ko hoce od plate da ustedi od usta odvaja, pa polako

uostalom, otvorite jasnu temu o tome sto zamisljate, pa nek se diskutuje, ko se javi. ne ponasajte se kao mali perica, a posle u devojke dete

i jos nesto, kako sebe smatram radnikom i opozicijom, da se razumemo - nije cilj opozicije da bude beda u srbiji nego da se stvori ekonomski jaka i stabilna srbija, pa da moze da zastupa svoje interese pa i politicke kako valja

a ako neko misli da ce onda biti para bez rada, e pa malo se zaracunao

Poslednja izmena:
ti moze da budes na ...

lepo sam rekao ne citate

ciji su stanovi i kuce, cija je zemlja, gde su tolike firme, i sta sve ne

sve je to neko zaradio i napravio, a to sto se cudite da neko ko je sposoban za x godina bude solventan za 10.000, sta cu vam ja. ako niste ekonomski poslovno samostalni i sposobni, onda nemojte ni ovdeizigravati politicki sposobne, bar ti

ko hoce od plate da ustedi od usta odvaja, pa polako

uostalom, otvorite jasnu temu o tome sto zamisljate, pa nek se diskutuje, ko se javi. ne ponasajte se kao mali perica, a posle u devojke dete

i jos nesto, kako sebe smatram radnikom i opozicijom, da se razumemo - nije cilj opozicije da bude beda u srbiji nego da se stvori ekonomski jaka i stabilna srbija, pa da moze da zastupa svoje interese pa i politicke kako valja

a ako neko misli da ce onda biti para bez rada, e pa malo se zaracunao

ti si izgleda malo pobrkao neke loncice....

koji stanovi,kuce??......koja zemlja??...........pa gotovo 85% stanova kuca,a narocito zemlje nije neko stekao zadnjih 10-20 godina,nego to potice iz nekih srecnih "komunistickih" godina 60tih,70tih,80tih,i sada tu neko zivi,kao i njegova deca..............ili ti danas vidis kako se masovno prave kuce i stanovi i to narod MASOVNO kupuje?.................druga je stvar sto neko proda celokupno imanje tamo negde u Srbiji i onda dodje da kupi stancic u beogradu za 50.000 eura.......ali i to ce uskoro prestati...

a inace,TOOOLIKO ima firmi da je to strasno,gledajuci ukupan broj stanovnika u Srbiji,i ukupan broj firmi....:)

kada se u Srbiji danas kaze SPOSOBAN,zna se na sta se misli........

i kako ne shvatas da su mnogi ljudi u srbiji ekonomski samostalni,ali jednostavno ne mogu da izdvoje 10.000 eura,NAROCITO u ovom trenutku da bi kupili auto.........

ustvari,znas kad bi neko laganica mogao da za 10.000 eura kupi auto danas,a da radi x godina sa manje-vise prosecnom platom?.......kada bi sada imao npr 50ak godina,a nikada se nije zenio,nema dece,nema porodice,pa nema takvih troskova,vec eto zadnjih 10ak godina stedi po malo od plate i sada trijumfalno kupuje astru slassic 1.4 za 10.000 eura.......sta mislis,koliko je takvih ljudi u Srbiji?

i dalje dugujes odgovor na cemu si ti,odnosno sta si koristio pa da imas trip kako gotovo svako u Srbiji ima 10.000 eura za auto.....

Back