milosst1995
Obećava
- Poruka
- 51
Ovako, 2010 godine mi se prvi put desilo da padnem u nesvest u osnovnoj skoli i bela tackica mi je treptala ispred oci, tacnije pored levog oka i izgubio sam svest, vise se nicega ne secam, i dosla je hitna i odvezli su me na deciju neurologiju jer sam tad imao 14 godine, tome je prethodila nervoza zbog ocena i zbog pretnje da ce da me ostave da ponavljam, bar tako mislim, dugo vreme sam se nervirao, i tamo na neurologiju sam lezao oko dve nedelje, mozda i manje ne secam se, tamo su sumnjali na epilepsiju i odma su mi dali da pijem lamiktal, pio sam neko vreme ali mi nije bilo dobro od taj lek, spavalo mi se stalno i onda sam na svoju ruku prekinuo, i 5 godine mi se nista nije desavalo, i nakon tih 5 godina sam se nervirao zbog nekih gluposti i to mi nije bilo potrebno, i zbog desavanja u kuci, i opet mi se desi da se padnem u nesvest i opet dosla hitna i odvezli su me na neurologiju ali za odrasle, i tamo sam lezao neko vreme, i dok sam bio tamo niko mi nista nije pricao, jednom prilikom su moji dosli u posetu i taj doktor koji me je vodio ih je isterao i reko da ce da zove obezbedjenje, i onda je taj doktor dosao kod mene i reko mi je kako imam ozbiljnu bolest i ako hocu da se lecim da jedem hranu iz bolnice a ne sto mi moji donesu, inace tad su mi hranu moji doneli, i ja posle toga kazem mojima sto mi je taj doktor to reko i oni kazu da nemam nista, meni su stvari vec bile sumnjive, i tamo pacijent koji lezi za mene bio reko da imam epipelsiju, i to mojima kazem i oni mi kazu da nemam, tamo su me snimali i ja i dalje nisam znao rezultat i moje stanje, i tad su mi dali da pijem Epilev, i kad sam dosao kuci moji su mi pricali razne price, kazu kako su to vitamini, a sa druge strane mi pricaju kako me taj lek odrzava i da je to prevencija, i posle toga sam isao na kontrole i snimao sam eeg nekoliko puta i ja i dalje ne znam da li imam to sto se prica ili ne, i jednom odem kod doktora ovde u selo i vidim u moj karton pise epilepsija, i ja to kazem mojima i oni kazu da to pise da bi ja bio zasticen, a sa druge strane mi moji kazu da to moram da pijem a ovamo kazu da nemam nista i da sam zdrav kao dren, u pocetku sam verovao da je tako ali kasnije mi se javila neka sumnja i to me muci dugo vreme i evo sad sam odlucio da to podelim ovde, i da, posle tog drugog puta kad mi se to desilo vise mi se nije desavalo, ali i dalje pijem to sto su mi dali i to mi smeta iskreno i tesko mi pada sto je ovako, sto i dalje ne znam sta je tacno u pitanju, i to me bas muci, zaboravio sam i ovo, kad sam zadnji put bio na kontrolu i snimanje ta druga doktorka koja me sad vodi bila me pitala jel radim, ja kazem radi, jel radis trecu, reko sam radim, i tad mi je rekla jel znas ti da imas epilepsiju i u firmi moze da ti se to desi, nije mi se desilo do sad nijednom, i onda kaze epilepsiju cemo lako da resimo, i neka mi neko objasni o cemu se radi.