Kriza srednjih godina

Veruj ti sta hoces, ja znam koliko imam godina. Ja mogu da imam krizu prve cetvrtine veka, ali serdnjih godina jos ne. Mislim da si ti tu negde kad si tako agresivan.

Agresivnost je tvoja. Mene samo nerviras glupostima koje koristis da skrenes paznju na sebe, a to ne rade mlade zene, jer paznje imaju dovoljno. Znaci da si u srednjim kriticnim godinama i vreme ti je da nadjes nekoga da te oplodi pre nego sto ti prodje vreme za normalno radjanje.

Agresivnost je tvoja. Mene samo nerviras glupostima koje koristis da skrenes paznju na sebe, a to ne rade mlade zene, jer paznje imaju dovoljno. Znaci da si u srednjim kriticnim godinama i vreme ti je da nadjes nekoga da te oplodi pre nego sto ti prodje vreme za normalno radjanje.

Ja nisam agresivna. Ja samo kazem sta mislim, pa ljudi krenu da vriste tako kao ti i da se nesto nadrndavaju, jer im je proslo vreme, tako kao tebe.

- - - - - - - - - -

Neverovatno da ti napišeš temu u jednoj rečenici,
mora da te drma kriza :) ))

Napisala sam danas novu temu ima vise redova. Tog dana nisam bila u formi.

Kako si ti? Nema te nesto.

Ja nisam agresivna. Ja samo kazem sta mislim, pa ljudi krenu da vriste tako kao ti i da se nesto nadrndavaju, jer im je proslo vreme, tako kao tebe.

- - - - - - - - - -

Napisala sam danas novu temu ima vise redova. Tog dana nisam bila u formi.

Kako si ti? Nema te nesto.
Fala na pitanju, dobro! :)

Malo malo pa se izgubim, posao... ne stižem, pa izgubim interesovanje i tako u krug.
Zar ne lici na krizu?

MP nikada nije u krizi ;)

Back