Kriza srednjih godina..

jezik pregrizao! :evil:
Nije to samo zzivim pa chu kako ja ochu
imate bre odgovornost prema drugima
nema umiranja pre vremena il chu da bijem. :azdaja:

Ma hajde pipi,missim svima nama je unapred odredjen "expiration date"...tako da ne treba se sekirati..:cool: samo parola neka se kotrlja odk ne se papci ne otegnu..:lol::pop2:

....Ako umrem mlad posadi mi na grobu samo ruzmarin....:cool:
...jaka stavar ybt...:lol:

To je iz onog filma sa nikolom djurickom ili?:rumenko::think:

Ako nastavim da čitam ovu temu, ima se razvedem. Života mi.
Upravo sam otkrio da mi je sasvim svejedno dal ćem da prežiivim il jok. I znam ko je za to kriv! :evil:

Sto Zazi?Da ti tasta-azdaja opet ne pravi neke spletke po kuci ili?Ja bih roknuo babu ili kako bi rekao silvester macak iz ong filma space jam kada su gubili od onog tima,moj predlog ej da ubijemo matoru babu..:evil::twisted::rotf:
[YOUTUBE]
O5qLMuXylgU&feature=PlayList&p=9FBD04750EFDEDE1&playnext=1&playnext_from=PL&index=48[/YOUTUBE]

Strah od smrti...
mene je strah da che ljudi oko mene umreti
ljudi do kojih mi je stalo
mi zzene smo izdrzzljivije, jache
a vi mushki ste u stanju da sidjete pred zgradu da popravite kola
i da se ne vratite u stan
vech da odete s ovog sveta a da niste ni napunili dovoljno godina
da imate opravdanje za tako neshto.

Opet se ti i ja nismo razumeli

Traurig.

Daklem , strah od smrti kod muskaraca , potice od cinjenice da ne kontrolisu zivot , za razliku od zena , i nema nikakve veze sa strahom od prestanka zivota , koji imaju po neke racionalne zene u kriznim situacijama .

No , ne brinem vise . Doci ce i nas momenat .
Moj i tvoj .
razumece mo se i mi jednom .

Zena,deca prodje ziFot..pitanje za iskusne i forumasice i forumase u godinama..:rumenko:
Da li ste prosli kroz tu krizu?Odnosno da li mozda prolazite kroz istu?:rumenko:
Neka kajanja,ili zal za necim propustenim..:think:

Kajanje..
Šta bi bilo da Jesam,zašto Nisam,a da sam tad postala Nečija,da sam pobjegla iz zemlje,da nisam zažmirila pred manjkom nekih njegovih tabu atributa,da sam rodila tad..
Ne.Ne treba se mučiti ovakvim i sličnim pitanjima,jer su to su naši postupci i naše (po)grešne odluke,to smo mi-dio nas..razmišljanja su kao voće i povrće,najbolji su u sezoni.
Trudim se da se ne kajem za ono što jesam,već za ono što nisam(mogla,stigla,imala hrabrosti)..ali ipak,ponekad klonem i zaboravim kako je prekratko ovo naše trajanje zvano život da bismo se kajali..

ne kriziram....dok god smatram da sam sretna i dok god vidim da ispunjavam svoju svrhu na ovom svetu nema da brigam...znam da iza svega mora da stoji trud i tako cu i da nastavim....da se borim za sebe i one koje volim.....dok god sam ziva......

Back