Krivokapic kumi i moli Bosnjake, Makedonce i Albance da dodju i letuju u Crnoj Gori

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.654
Posto je Srbima i Rusima zabio noz u ledja, Srbima tako sto ih je proglasio genocidnim narodom po nalogu CIA i MI6 , a Rusima tako sto im je uveo dodatne sankcije, Krivokapic pokusava da manjak srpskih i ruskih turista nadoknadi na drugim stranama pre svega u Makedoniji, BIH, Ukrajini....

Ali nesto sumnjam da ce moci da nadoknadi 1.5 miliona srpskih i ruskih turista iz 2019. godine.

Rusija je na pomenut neprijateljski stav odgovorila ukidanjem svih direktnih letova ka Crnoj Gori.

Kako ce odgovoriti Srbija - videcemo.

Zlo govedo - dovijeka june!

Sta mislite hoce li uspeti? Ja mislim da nece.

https://www.in4s.net/krivokapic-zaev-zajednicki-cilj-put-u-eu/

Што се мене тиче ни криво ни правокапићи ме неће одвести на летовање тамо.

Kad je vec tamo mogao bi sa paprikarom i bostandzijom Zoranom Zaevim da donese neku zajednicku rezoluciju o zabrani negiranja genocida nad Bugarima na Kajmakcalanu.

Pa bas ne znam koliko to makedonaca ide u CG na more. Pre bih rekao da uglavnom idu u Grcku,Albaniju i Bugarsku

Ide nesto sitno. To samo pokazuje koliko su ocajni srbomrzeci montenegrini.

Ostaje mu jos do Aljbina Kurtija da svrati. I onako mu je onomad cestitao "nezavisnost" . Ako ga ne izvade oni niko nece.

Samo ubuduce neka trazi glasove u Tuziju i Gusinju , srpskog glasa jednog dobiti nece.

Ostaje mu jos do Aljbina Kurtija da svrati. I onako mu je onomad cestitao "nezavisnost" . Ako ga ne izvade oni niko nece.

Samo ubuduce neka trazi glasove u Tuziju i Gusinju , srpskog glasa jednog dobiti nece.
Kad bi morao da izabereš između blagostanja 1 Rusa i 20 miliona jugoslovenskih naroda i narodnosti, kome bi dao primat

Posto je Srbima i Rusima zabio noz u ledja, Srbima tako sto ih je proglasio genocidnim narodom po nalogu CIA i MI6 , a Rusima tako sto im je uveo dodatne sankcije, Krivokapic pokusava da manjak srpskih i ruskih turista nadoknadi na drugim stranama pre svega u Makedoniji, BIH, Ukrajini....

Ali nesto sumnjam da ce moci da nadoknadi 1.5 miliona srpskih i ruskih turista iz 2019. godine.

Rusija je na pomenut neprijateljski stav odgovorila ukidanjem svih direktnih letova ka Crnoj Gori.

Bio sam prije par godina na ljetovanju u Crnoj Gori i bilo je izvrsno. Bio sam posvuda, jedino se nisam stigao popeti na Lovćen i obići jedan dio krajnjeg sjevera zemlje. Sve ostalo sam obišao. Dobri ljudi, lijepa priroda, ok hrana.

Tako se spinovalo početkom 1990-ih da će Slovenija propasti bez Srbije. Kad ono, danas je Slovenija Amerika za Srbe.

Bas ce zapadnibugari da putuju preko Kosova i Albanije da bi dosli u CG pored Grcke, ili Bosnjaci preko RS pored Hrvatskog primorja. Tek ce iz Albanije pored svoje obale da dodju u CG. :lol:

ja redovno idem u c. goru, i za mesec dana opet,
mogu samo da potvrdim da u srbiji radi ustaska propaganda
sto se tice crnogoraca,
u c. gori se osecam vise kod kuce nego u srbiji
toliko o antisrpskoj propagandi,
ko god je bio moze da potvrdi,
ko nije, nek cuti

Crna Gora je srpska drzava bas kao sto je i kralj Nikola bio srpski kralj.
Srpskim ustasama tj. titoistima u BG i Titogradu je odzvonilo. :cool:

ja redovno idem u c. goru, i za mesec dana opet,
mogu samo da potvrdim da u srbiji radi ustaska propaganda
sto se tice crnogoraca,
u c. gori se osecam vise kod kuce nego u srbiji
toliko o antisrpskoj propagandi,
ko god je bio moze da potvrdi,
ko nije, nek cuti
Pa daj mi jedan suvisao razlog zašto neko iz Srbije ne bi išao u CG na more.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back