Krivična prijava protiv Sergeja Trifunovića

Сергеј је мутан као Дунав ..то његово моралисање ..гласан је а лопов је ..пошто је страначки ти преко тога прелазиш

Ja nisam ni u jednoj stranci, a ne znam ni u kojoj je Sergej.
Klasicno lupetanje kad nemas odgovor, bar ne smislen.
Da cujem, kako fondacija moze biti anonimna?

Sergej nije donator, vodi fondaciju
Apeluje
Moli
Trazi za decu
Glasan je, ali za druge i glasan u kritici lopova

Kako sam ja razumeo tekst, Sergej je taj koji ne spori daje novac stavljen u investicioni fond.
Svaka dalja priča o tome nema nikakvog smisla, jer je sama ideja da novac ide u neke investicije ili neki fond , loša namera, i prekršaj, ako ne zkaonski onda svakako moralni, prema svima onima koji pomažu rad fondacije.

PS . Ako mi ne vrate pare, pridružiću se i ja krivičnoj prijavi.....

Kako sam ja razumeo tekst, Sergej je taj koji ne spori daje novac stavljen u investicioni fond.
Svaka dalja priča o tome nema nikakvog smisla, jer je sama ideja da novac ide u neke investicije ili neki fond , loša namera, i prekršaj, ako ne zkaonski onda svakako moralni, prema svima onima koji pomažu rad fondacije.

Svakako nije losa namera, tako se fond uvecava. I po zakonu je...

то се зове прање новца ..само чијег , то је питање на које се надам да ћемо добити одговор ускоро .

- - - - - - - - - -

да..свакако ..видимо да Сергеј само ради свој посао .тј глуми док неко други преко фонда пере новац ..који крминал

Da vidimo koliko bi novca prikupio, da je to rekao PRE.
Podržite našu fondaciju a mi ćemo novac staviti u investicioni fond, da ga oplodimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dakle, ako je nešto po zakonu, iliti zakon ne sankcioniše, ne znači da je poslovno ili moralno ispravno.
A on se sve vreme diči baš tim moralnim aspektom cele priče...
.

Samo ako kamatu stavlja u svoj dzep.

Pročitao sam samo naslov, pa ne znam točno o čemu se radi, ali s obzirom da je Trifunovic ljudsko smeće i go.vno od karaktera, nema nikakve sumnje da je zaslužio kaznenu prijavu.

Осим што прдуцкаш по нету у животу ни ''пољски вц'' ниси направио

а камоли одглумио у неком филму......хрвоје мани се те глупе спике

SNS botina iz BG-a sta drugo da radi osim sto ponavlja ko pokvaren da li su sleteli migovi koji nisu. Jos su na remontu druze u Rusiji. Dovuceni su u delovima i sastavljeni na poslednjoj vojnoj paradi, zatim su ponovo rastavljeni i vraceni u Rusiju na remont.

Znaci za tvoju informaciju niti lete niti su sleteli. Jos ces da cekas neko vreme na sletanje. hehe

To uopšte nije bitno.
Investicioni fondovi kao i svako drugo plasiranje novca nosi svoje rizike.
Odakle Sergeju pravo da rizikuje tudji novac, tj. novac koji su mu gradjani POKLONILI s CILJEM LEČENJA NAŠE DECE?

Ako fond ima bilo kakvu akumulaciju, a nije samo protocan, pare negde moraju da leze.
U banci ce gubiti vrednost, a u fondu koji ulaze u obveznice dobice na vrednost, uz mali rizik.

Rizik postoji i kod drzanja novca u banci, posebno srpskoj. Neke propadnu, u nekima se proneveri novac.
Kako ga nije sramota, pa ne cuva novac u slamarici.

Осим што прдуцкаш по нету у животу ни ''пољски вц'' ниси направио

а камоли одглумио у неком филму......хрвоје мани се те глупе спике

Prducnem ja tebi u ta žvaljava usta z:D

I ne sumnjam da si sampion u gradnji poljskih wc, ja wc imam u kući.

Prc

- - - - - - - - - -

SNS botina iz BG-a sta drugo da radi osim sto ponavlja ko pokvaren da li su sleteli migovi koji nisu. Jos su na remontu druze u Rusiji. Dovuceni su u delovima i sastavljeni na poslednjoj vojnoj paradi, zatim su ponovo rastavljeni i vraceni u Rusiju na remont.

Znaci za tvoju informaciju niti lete niti su sleteli. Jos ces da cekas neko vreme na sletanje. hehe
Ima li ih?

Ako fond ima bilo kakvu akumulaciju, a nije samo protocan, pare negde moraju da leze.
U banci ce gubiti vrednost, a u fondu koji ulaze u obveznice dobice na vrednost, uz mali rizik.

Rizik postoji i kod drzanja novca u banci, posebno srpskoj. Neke propadnu, u nekima se proneveri novac.

сигурно да је погодно за прање новца ..не би ме чудило да новац преко фонда пере управо функционер билзак Сергеју

Ja ponovo kažem...............
Koliko bi novca skupio da je to objavio pre sakupljanja novca?
A bio je dužan da to uradi, jer to nisu njegove pare.
Što se tiče uloga u bankama, za njih do odredjenog iznosa garantuje država(50 000 evra po računu),a moguća je čak i osigurati svoj ulog.
Kod investicionih fondova to nije moguće.
Da ne pričam o tome koliko su banke manje rizične od bilo kog investicionog fonda..

сигурно да је погодно за прање новца ..не би ме чудило да новац преко фонда пере управо функционер билзак Сергеју

Fudbalski klubovi i crkva su najpogodniji za pranje novca, anonimne donacije, a obe organizacije sklapaju sumnjive ugovore. ;)

Ovde se lako moze utvrditi da li je bilo pronevere, ako je dat novac detetu (tj. roditeljima) koje nije bolesno, ako su iz fonda finansirani neki radovi, koji nisu trebali da budu pokriveni iz fonda itd.

Back