spavach
Poznat
- Poruka
- 9.101
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam ja po internetu šta sve tamo guraju, nema paučine sigurno.Zakrivljeno spolovilo je dar od boga. Žene više uživaju prilikom izlaza, nego ulaza, a uz to pokupi i paučinu po ćoškovima,nataloženu godinama zbog nemogućnosti ravnih spolovilo da je pokupe.
Guraju ravno, ne mogu da dohvate coskove, zato se nakuplja sve dok ne uleti zakrivljeniGledao sam ja po internetu šta sve tamo guraju, nema paučine sigurno.
Oh sweet summer child.Guraju ravno, ne mogu da dohvate coskove, zato se nakuplja sve dok ne uleti zakrivljeni
Kurvinjska posla .Guraju ravno, ne mogu da dohvate coskove, zato se nakuplja sve dok ne uleti zakrivljeni
Rekoh ti ja vec da je imati zakrivljeno spolovilo bozji darLjudi... braćo i sestre.. hvala svima na predivnim komentarima.. neki su se malo i šalili... imao sam neke teške dileme koje sam riješio...poslije meduzinog odgovora mislim da je tema zrela za lock i da možemo da se razilazimo polako ako više nema ko što da izjavi...
Kolege... pročitajte još jednom meduzinu izjavu... znam da ste ljubomorni... ali izgleda da je jatagan ipak prava stvar... Od danas ću cijeniti više svoj polni organ, hvala svima , hvala krstarici![]()
nisam ga ispraviojel da ispravi ? sta se dogadja
Je l' nisi mogao ovo da zakljucis iz iskustva?Daklem...drage dame i forumašice da li vas smeta takav oblik penisa?
Interesovalo me misljenje koleginica sa foruma one su iskusnijeJe l' nisi mogao ovo da zakljucis iz iskustva?
Ili si i ti "kolega"...
Slušao sam malo i gospodina Slavišu, on kaže da je to normalno... ali šta vi mislite?