КРИТИКЕ СРБИЈИ ЗБОГ РАДИКАЛА "Имали сте само један задатак, да их ухапсите, а ништа!"

A šta reći za formalizam do ludačkih granica Evropske unije kad oni nešto uslovljavaju "saradnjom sa Hagom"...

Сличан се сличном радује- Бриселске паразитске елите су једнаке "судијама" хашког трибунала у свом паразитском левичарењу.

Шешељу се суди за шта? колико ја знам, за ратне злочине.
А многи четници послати у ратне зоне преко ратног штаба СРС - који су водили Зоран Ранкић и Зоран Дражиловић (сведоци оптужбе али су докази склоњени јер је са овом двојицом трговано, врло вероватно су и заплашивани нарочито Ранкић који је од Трибунала тражио азил у Шведској ако проговори о свему) клали су и стрељали ненаоружане грађане.

Šešelj nije bio odgovoran za dobrovoljce koji su ušli u sastav JNA ili kasnije VRS i VRSK....

Шешељ је грозан човек, и уопште цела његова организација је једна секта која слави глупост, примитвизам, нереалност, и поставља шизофренију као националну политичку водиљу.

Али, то нема везе с чињеницом да је Хаг који га гони једна слична скупина- која отима милионе долара пореским обвезницима неке фине Норвешке сваке године а да они нису ни свесни.

Šešelj nije bio odgovoran za dobrovoljce koji su ušli u sastav JNA ili kasnije VRS i VRSK....

Не мислим ја на прекодринске злочине где су Шешељеви четници било под командом ВРС и ВРСК (јбте колико си већ у Србији, као велики си Србин неки а мрзело те да научиш ћирилицу).
Постоји основана сумња да су управо пијани Шешељеви четници убијали по Срему.
Прва жртва је Иван Јаничек из села Сот, који је убијен на кућном прагу у јесен 1991. године.
Убрзо након тога долази до отмице и убиства браће Ивице и Мате Абјановића из Моровића, који се још и данас воде као нестале особе.
У селу Голубинци 6. фебруара 1994те године у својој кући ножем је избодена Марија Пурић стара 28 година, 29. јула 1992. године убијен је и масакриран Мијат Штефанац из Хртковаца, 23. фебруар убијен је у свом дворишту Живан Марушић из Јамене.

Најстрашнија убиства догодила су се у селу Кукујевци, где су на најсвирепији начин убијене две породице. У ноћи 30 на 31. јули убијена је породица Оскомић, Никола, његова супруга Агица и Николина мама Марија. Агица је убијена са 72 убода ножем, Марија тупим предметом, а Никола је заклан. Све ово као да није било довољно, већ је жртвама још и пуцано у уста. Породица Матијевић се, као и многе друге породице, спремала на селидбу у Хрватску, старија деца већ су се била одселила, док је у кући остао отац Јоза са супругом Аном и син Франо, стар само 14 година. Ноћ уочи селидбе на брзину и уз пуно буке одведена је цела породица. Породица више никад није пронађена, без успеха су остали сви покушаји потраге деце и остале родбине.

У Хртковцима је 6. маја 1992. године, Шешељ је одржао митинг на којем су прочитана презимена хрватских породица које се морају протерати и то сад представља једну од тачки оптужби против Шешеља у Хагу.

- - - - - - - - - -

Шешељ је грозан човек, и уопште цела његова организација је једна секта која слави глупост, примитвизам, нереалност, (...)

... и клања.

Не мислим ја на прекодринске злочине где су Шешељеви четници било под командом ВРС и ВРСК (јбте колико си већ у Србији, као велики си Србин неки а мрзело те да научиш ћирилицу).
Прва жртва је Иван Јаничек из села Сот, који је убијен на кућном прагу у јесен 1991. године.
Убрзо након тога долази до отмице и убиства браће Ивице и Мате Абјановића из Моровића, који се још и данас воде као нестале особе.
У селу Голубинци 6. фебруара 1994те године у својој кући ножем је избодена Марија Пурић стара 28 година, 29. јула 1992. године убијен је и масакриран Мијат Штефанац из Хртковаца, 23. фебруар убијен је у свом дворишту Живан Марушић из Јамене.

Најстрашнија убиства догодила су се у селу Кукујевци, где су на најсвирепији начин убијене две породице. У ноћи 30 на 31. јули убијена је породица Оскомић, Никола, његова супруга Агица и Николина мама Марија. Агица је убијена са 72 убода ножем, Марија тупим предметом, а Никола је заклан. Све ово као да није било довољно, већ је жртвама још и пуцано у уста. Породица Матијевић се, као и многе друге породице, спремала на селидбу у Хрватску, старија деца већ су се била одселила, док је у кући остао отац Јоза са супругом Аном и син Франо, стар само 14 година. Ноћ уочи селидбе на брзину и уз пуно буке одведена је цела породица. Породица више никад није пронађена, без успеха су остали сви покушаји потраге деце и остале родбине.

У Хртковцима је 6. маја 1992. године, Шешељ је одржао митинг на којем су прочитана презимена хрватских породица које се морају протерати и то сад представља једну од тачки оптужби против Шешеља у Хагу.

Znaš li ti uopšte šta znači "osnovana sumnja"? Da li je podignuta optužnica protiv nekoga od "Šešeljevih četnika"?

Objavljuješ neke "povjerljive informacije" (npr. šešelj dobio od Vučića 4 miliona nečega i obećanje da će preskočiti cenzus), a kad te neko pita odakle ti to, gdje si pročitao, vidio, čuo, ti kreneš sa ličnim kvalifikacijama... šta tebe briga znam li ja ili ne znam ćirilicu, jesam li mali ili veliki Srbin, ko je moj, ko nije moj itd???

Шешељу се суди за шта? колико ја знам, за ратне злочине.
А многи четници послати у ратне зоне преко ратног штаба СРС - који су водили Зоран Ранкић и Зоран Дражиловић (сведоци оптужбе али су докази склоњени јер је са овом двојицом трговано, врло вероватно су и заплашивани нарочито Ранкић који је од Трибунала тражио азил у Шведској ако проговори о свему) клали су и стрељали ненаоружане грађане.

Koji to "mnogi" i gdje su ih to strijeljali i klali? Šešelju se sudi za čist verbalni delikt ništa drugo.

- - - - - - - - - -

Троје кључних радикала који су чистили доказе о четничким клањима, за тебе су "обични грађани са улице", и Шешељ који мора да присуствује изрицању пресуде?
Ko kaže da su ih čistili? Hag? :hahaha: Što ne pohapse one koji su poubijali sve svjedoke albanskih zločina?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

... и клања.

I gdje su dokazi za te nebuloze?

Pazi da ih ne uhapse
Radikali, koji su optuženi za nepoštovanje suda zbog zastrašivanja, podmićivanja i uticaja na svedoke u predmetu Vojislava Šešelja, smatraju da nema pravnog osnova jer se Srbija obavezala samo da izručuje svoje državljane optužene za ratne zločine.
Seselja sud pusta na slobodu ,a naredjuje privodjenje ove trojke.Da nije smesno bilo bi tragicno.Gde sada pred izbore majku im,... ovo je prst u oko AV-avu
Pa bio bi prst u oku da je bilo koga briga za to troje psihopata.

paz sad, AV toliko sjebao ekonomiju, a prst u oku su mu, kao, neki apsolutno nebitni vadikali.

Dobro Komsija, evo priznajem, u Britanskoj ambasadi su mi potvrdili da je Borko Stef biti novi premijer, a da ce sef vanjske politike biti upravo Jovo Bakic.

Који им је к. онима тамо у Лондону? Зар се нисмо договорили да Бакић буде управник џиновског затвора - фабрике који ће се изградити на Пештеру - српском Сибиру?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=10&nav_category=11&nav_id=1095346

Pogledajte prilog 373264

Radikalko srpsko ujedinjenje pocinje!

Nema isporuke Srba kao u vreme vladavine sljama iz DSS-a i DS-a.

Не балави - постаје отужно.....

ZAMENIK TUŽIOCA Vekarić očekuje Šešelja 31. marta u Hagu

Autor: Tanjug | 20.02.2016. 17:02 - 21.02.2016. 18:03

Zamenik tužioca za ratne zločine Srbije Bruno Vekarić izrazio je uverenje da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti prisutan na izricanju presude 31. marta u Haškom tribunalu.
%C5%A1e%C5%A1elj_1000x0.jpg

"Mislim da će Šešelj da bude na izricanju kazne, kao što su neki najviši zvaničnici države rekli, 31. marta u Hagu. To je vladavina prava, to je poštovanje zakona koje smo sami doneli. Prema tome, ukoliko se to ne desi, meni bi to bilo čudno", rekao je on u danas objavljenom intervjuu Radiju Slobodna Evropa.

Šešelj mora u Hag pre izbora

Na konstataciju novinara da će Radovanu Karadžiću presuda biti izrečena 24. marta, Vekarić je rekao da to ne može da procenjuje.
Slučaj Simatović i Stanišić je ocenio kao neuobičajen.
"To je jedna praksa koja se do sada nije dešavala u Hagu, da ukidaju presude. Obično su ih potvrđivali ili menjali, to sad kreće ispočetka. Vodiće se taj postupak zajedno sa Mladićem i još nekim postupcima koji su preostali. Polako se bliži kraj", zaključio je Vekarić.

А јел сте видели, нема усташког агента Вјекослава на анти-НАТО протесту јуче?
Ма нека се тера у Хаг то ђубре одма`, нека тамо у крви исере те паре што их је добио од своје леве и десне руке!
Шта га жалите који к.

Back