LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.151
Laku noć drugari, pišemo se sutra. Važi?
a sta da radimo mi koj ne spavamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Gotovi ste!![]()
изгледа али ја као вечити оптимиста се ипак надам да ће се наћи и неки "глас разума"...по оном српском :
" И над попом има поп".
Ако не буде ништа и не нађе се такав...шта да се ради:|
п.с. А Сандрина...еее, то је већ прича посебна...сутра ћу је ОВДЕ свима да испричам јер мора мало и да се одмори...бар ми што привређујемо и немамо могућности да овде "радимо" 24/7...ал' ми нисмо модУЛатори штто неко рече..може се њима..."појединима"....![]()
Naravno... ako budemo imali gde. I prekosutraLaku noć drugari, pišemo se sutra. Važi?
a sta da radimo mi koj ne spavamo?
Malo?! Pa skoro svaki post mu je takav, a ima i gorih...Što, šta je strašno? Malo vulgaran, al' i za to bi trebale ovde da postoje alatke, u krajnjoj liniji nije ni strašno. Stvarno?
Bice mi zadovoljstvo da procitam, nedostaje mi...
Bojim se da cu ja sutra (a vec je sutra) imati podocnjake
Laku noc
Ako dobijem žuti od tebe LIČNO da li ću moći da ga pokazujem drugarima kao autogram???Vazi.....bicu Superadministrator, sa cetvrtinom slicice.....to je moj domet: )
Nije banovan zbog ove poruke.На овај пост не добисмо никада одговор...ако се бан не рачуна као одговор :
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6189353&postcount=301
.
Ako dobijem žuti od tebe LIČNO da li ću moći da ga pokazujem drugarima kao autogram???![]()
Ja sam njoj platio da ćuti![]()
jomini .. nisi sam !!!
au... ovo i nije neka podrshka...:-| ja obichno za "udarene" ljude kazem da nisu sami...![]()
tako pricas za Supermodulatore...grom ce da te sprzi![]()
E baš sam to htela da predložim. Pošto je tamo obrisano zajedno sa četom sa Helenom33, evo recite mi vi ostali (ako me ne banuje u međuvremenu ponovo) da li je u redu da neko ko se ponašao kao selja na jednoj temi http://forum.krstarica.com/threads/206648&highlight=male+sise
i na to dobio odgovarajuć komentar, banuje trajno korisnika zato što je "vređao drugog korisnika" (njega samog), a da se pri tom ne obazire na sopstvene uvrede i kršenje pravilnika?