Kritike na rad moderatora i supermoderatora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ghostbusters.jpg

Gotovi ste! :rotf:

:rotf::rotf::rotf:

браво...тако некако њих двоје и замишљам само још много грђима...:whistling::-D:-D

изгледа али ја као вечити оптимиста се ипак надам да ће се наћи и неки "глас разума"...по оном српском :
" И над попом има поп".:)

Ако не буде ништа и не нађе се такав...шта да се ради:confused::|

п.с. А Сандрина...еее, то је већ прича посебна...сутра ћу је ОВДЕ свима да испричам јер мора мало и да се одмори...бар ми што привређујемо и немамо могућности да овде "радимо" 24/7...ал' ми нисмо модУЛатори штто неко рече..може се њима..."појединима"....:lol::lol:

Bice mi zadovoljstvo da procitam, nedostaje mi...

Bojim se da cu ja sutra (a vec je sutra) imati podocnjake:cry:

Laku noc

E baš sam to htela da predložim. Pošto je tamo obrisano zajedno sa četom sa Helenom33, evo recite mi vi ostali (ako me ne banuje u međuvremenu ponovo :lol: ) da li je u redu da neko ko se ponašao kao selja na jednoj temi http://forum.krstarica.com/threads/206648&highlight=male+sise
i na to dobio odgovarajuć komentar, banuje trajno korisnika zato što je "vređao drugog korisnika" (njega samog :lol: ), a da se pri tom ne obazire na sopstvene uvrede i kršenje pravilnika?

ko je bre chatao?:shock: ja to ne radim, postala sam uzoran korisnik, ako mi ne verujesh pitaj borg...:roll::lol:ona tvrdi da me prevaspitala, nemoj ovo da joj radish...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back