Kritike MMA (ono sto mi se ne svidja u MMA)

Ah ti steroidi,ki droga,a najteze je odreci se onoga sto ti "prija",bve:ok:

Sta ovde potenciras da ja uzimam nesto?

Ti iz svega mozes da izvuces samo nesto negativno....Da, znam puno o AAS ali sam protiv njih izricito i uvek savetujem mlade da se klone toga i cak ih i plasim da ce dobiti i ono sto bas nece samo da ne bi kretali u tu pricu...

Sto se tice suplemenata, da to priznajem uzimam sve zivo, ali ko je obrazovan iz te oblasti medicine i biohemije zna da to niej isto sto i steroidi, nego je to hrana odn dodaci ishrani - marko i mikro nutrijenti.

A da su kao droga jesu, jer stvaraju izuzetnu psihicku zavisnost, i posle hoces jos jer kada jednom osetis sta oni daju i kkao se osecas pod njima, vise nikada ne zelis da se vratis i da budes ono sto si bio....A onda se covek vrati jednog dana, i tu pocinju psihicki problemi razni.

Naravno ovo ne pricam iz iskustva, nego onako , naucno, naucne cinjenice usled opservacije kod ostalih koji su koristili.

Ljudi cesto ne vole stvari gde nema pravila, ja postujem boks jer nema tuce dok je protivnik na podu, ukoliko zeli da nastavi on ustane i krece sve opet, dok ovde ne vidim nista casno. To je ipak samo moje miseljenje, ne znaci da sam u pravu.

Тој етичкој, "часно-нечасно" страни бих прилазио опрезно. Има и у боксу "прљавштина" које су "нечасне", иако дозвољене. Спортску борбу је тешко посматрати ван контекста ње саме и њених правила, односно мјерити аршинима за "часно" и "нечасно" који важе у спољњем свијету. Поготово у данашњем профи спорту, гдје постоји "дозвољено" и "недозвољено", а ти оквири се често не подударају са оним што је "часно" или "нечасно".

Мада, мислим (надам се) да ће и ММА ићи ка некој врсти увођења нокдауна и бројања, и ограничавања могућности ударања палог противника. То би спријечило неке тешке и непотребне повреде, а и унијело додатну дозу динамике и узбуђења у мечеве.

Sada je drugacije. Na pocecima politika i mma nisu isli zajedno, danas je to iskomercijalizovano. Danas imamo koliko 3 veca eventa u Srbiji... Ahilej u ovom delu Evrope rastura konkurenciju, Zemun Zvezdara i nznm mislim da se na karaburmi otvorilo jos nesto, nisam siguran. I brendovi sve vise sponzorisu borce. A sto se tice tetovaza i slicno, ne zameram. Nasa MMA scena je morala ustati ma neki nacin. Jedan Vaso podize celu MMA scenu na ovim prostorima. Kako da mu se zameri kada ce pored njega i ostali dobiti ugovore. Zatim eto nam KSW u Zagrebu. Srbi i Hrvati se bore, zajedno, rame uz rame, bodre jedni druge, pomazu se u tudjini. Nije sve toliko demonizovano. Doci ce jos velikih organizacija, bice novih ugovora i love, svi srecni.

Back