Kritika (ko zeli kritiku >ovde)

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@SanjCi, kad već neće niko, mogu ja da pokušam, mada ja najviše volim da kažem lijepo/nije lijepo :lol:

Prva fotka - nebo je jako pregorilo, kao i ruže, sve je nedovoljno oštro, boje su mrtve, kompozicija je loša - jedan korak u stranu bi, čini mi se, to dosta popravio... Zapravo nije očigledno ni šta si ti zapravo pokušala da prikažeš - tarabu, cvijeće ili livadu.
Druga fotka je pretamna, jako smeta to lišće s lijeve strane. Iako fotografišeš cvijet, bitno je i ono što se nalazi iza. I opet je mutno i opet boje nisu dovoljno "žive".

Ja to tako vidim.
Ima tu još ponešto, nemoj da se ljutiš zbog kritike, svi tako počnu.

evo ja cu da kazem sta ja mislim. Na prvoj mi smeta sto su usta van fokusa, malo vise da si ih uhvatila a odsekla visak sa desne donje strane, koji nije toliko bitan. Verovatno si bila pod nekom krosnjom ili tako nesto posto sunce probija tu kod vrata i taj deo je jako "jak" i skrece paznju. jako je svetao taj deo na odnosu cele fotke. Sledeci put probaj da nadjes neko mesto gde je svetlo blago i ravnomerno rasporedjeno.

Druga fotka, mi se jako svidja :) sama i ideja je super, a plocnik iza nogu daje super pozadinu. Jedino sto je malo tamno u gornjem desnom delu... eto toliko od mene..

P.S. izvinjavam se ako sam gresio, zaboravio sam da pisem i da pricam -malo sam pospan:lol:

Back