Kriticna masa

Погледај како се бирају тужиоци, како се бира Високи Савет Тужилаштва, па ко чини скупштинску већину 2012, на овамо, па онда нешто "сматрај".

Kod nas Skupština ne bira sudije i tužioce, već Visoki savet sudstva, odnosno Visoki savet tužilaštva, raspisuje javne konkurse za izbor najvažnijih pravosudnih funkcija.

Praktično funkcionišu kao zatvoren esnaf i sami sebe biraju.

Vlast ne može u Srbiji da postavi ili da smeni bilo kojeg sudiju ili tužioca samim tim ne može vlast ni da bude kriva što tužilaštvo ne funkcioniše.

Vi blokaderi ne znate elementarne stvari.

Treba da protestvujete ispred sudova a ne da blokirate obične građane.

Kod nas Skupština ne bira sudije i tužioce, već Visoki savet sudstva, odnosno Visoki savet tužilaštva, raspisuje javne konkurse za izbor najvažnijih pravosudnih funkcija.

Praktično funkcionišu kao zatvoren esnaf i sami sebe biraju.

Vlast ne može u Srbiji da postavi ili da smeni bilo kojeg sudiju ili tužioca samim tim ne može vlast ni da bude kriva što tužilaštvo ne funkcioniše.

Vi blokaderi ne znate elementarne stvari.
Као што рекох, НЕМАШ ПОЈМА.

Високи савет тужилаштва у Србији има 11 чланова, а њихов избор се врши по следећем принципу:
Састав Савета
  • 5 јавних тужилаца: бирају их носиоци јавнотужилачке функције (главни и јавни тужиоци).
  • 4 истакнута правника: бира их Народна скупштина Републике Србије.
  • 2 члана по положају и то : Врховни јавни тужилац, Министар правде

Treba da protestvujete ispred sudova a ne da blokirate obične građane.
Јеси ли и ти протестВант?

Као што рекох, НЕМАШ ПОЈМА.

Високи савет тужилаштва у Србији има 11 чланова, а њихов избор се врши по следећем принципу:
Састав Савета
  • 5 јавних тужилаца: бирају их носиоци јавнотужилачке функције (главни и јавни тужиоци).
  • 4 истакнута правника: бира их Народна скупштина Републике Србије.
  • 2 члана по положају и то : Врховни јавни тужилац, Министар правде

Јеси ли и ти протестВант?

Ko sto rekoh - sami sebe biraju .

Sami sebe.

Буквално, НЕ ЧИТАШ.

Druze po ko zna koji put sam te isamarao cinjenicama ko vola u kupusu

Prosto, dokazao sam da visoki savet sudstva i tuzilastva bira sudije i tuzioce da ih ne bira ni vlada srbije ni skupstina samim tim oni ne mogu da snose odgovornost za rad sudstva i tuzilastva jer je u Srbiji izvrsna vlast odvojena od zakonodavne.

Sad nastavi da se glupiras i dobijas intelektualne samarcine po forumu a ja odoh u vinograd da nesto radim.

Veliki pozdrav.

Druze po ko zna koji put sam te isamarao cinjenicama ko vola u kupusu
Не лапрдај.
Види ко чини 6 од 11 чланова Савета.
6 од 11 јесте ВЕЋИНА
А и од преосталих 5 може се дебатовати који су наклоњени напредњацима.

Тако да, чупај траву по винограду, стручнији си за то, него за ове теме ;)

Ваш проблем је што вас изрази које користите и мета коју критикујете открије да сте за Вучића, небитно што вам на качкету пише "НЕУТРАЛНИ, Конташ?"
Naravno.Nebitno je sta kazemo,osim ako ne kazemo bas isto sto i vi.
Vi ste pametni i svi trebaju ici samo vasim stopama.😂
A kao ne voli Sjevernu Koreju.😂😂😂

Ваш проблем је што вас изрази које користите и мета коју критикујете открије да сте за Вучића, небитно што вам на качкету пише "НЕУТРАЛНИ, Конташ?"

tvoj problem je sto si ti placen da agitujes za blokadu beograda. a beograd se napravio mrtav 3 puta. :lol:

bolje da mene plate da im agitujem...realno, vise bi uspeha imali. :lol:

"Ja sam neutralan / neutralna, nikome ne verujem"
"Ne valja Vučić, ali ko zna ko stoji iza studenata "
"Ne podržavam Vučića, ali ovi blokaderi su najgori "

20250710_190058.jpg

Back