Kriterijumi

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je individualno.
Mada od ljudi koje ja poznajem, a koji drže do nekakvih kriterijuma, imam i drugove koje su velike ''cepidlake'', takve stvari su u stanju da zamere devojci, da je to neverovatno... To je već preterivanje...

Takođe, prema nekim mojim zapažanjima i potvrdama iz okoline, žene su doslednije svojim kriterijumima, ako već krenu da tragaju za njima. Čak pomalo i nedokazane na tom putu. Moje koleginice su mi primer - ne nalaze, ali ne odustaju. :)
Muškarci znaju da s.eru: da bude lepa, pametna, vaspitana, itd... A onda ih zbog dobrog seksa ili nesposobnosti da to što žele nađu (ili ako nađu, zaista vrednuju i zadrže), ''uhvati'' i neka prosečna fu.ksa koja je ispod mnogih merila u koje su se kleli.

zene vide uglavnom samo jedno KONTO NA TVOM RACUNU,ako ima vise nula od 5 ti si idealan muskarac,tako da ako si bogat mozes da nemas jednu nogu pola sake,jedno oko,ali imas konto pa si oda predivan!!!El sam u pravu?

Ej, ljudi, stvarno su muškarci glupi što se tiče kriterijuma... stvarno nekarakterni... :)
Evo, prijatelj mog ćaleta (doduše dosta mlađi, desetak i +) bio je sa nekom devojkom u vezi. Kaže - devojka je bila san snova (njegovih). I raskinu oni, njemu postalo malo dosadno u toj vezi, počeo da sumnja da ima bolje...
I nađe curu zbog koje izgubi totalno pamet. On je lep, prepametan, radio je po inostranstvu, i sada ima veza sa nekim firmama tamo, tražen, duhovit, talentovan za mnoge stvari, šarmantan...
A ona je, brate, taaaakooo ružna, nesređena, neugledna, a nije to ni bitno, nego je toliko razmažena i nevaspitana, da smo je jedva istrpeli jedne god. na letovanju. I ona kao ima neku (visoku) školu, ali intelektualno mu niti parira niti se uklapa sa njim. A da ne pričam koliki je neradnik i da od ženstvenosti nema ni maleno ''ž''.
Priznaje on - sada - da je on video mnoge njene nedostatke zbog toga, ali je bila, je l' te, dobra .ebačica, pa se on razduševio, pa je za X stvari zažmurio na jedno oko...

Ali nije sve to trajalo dugovečno, pošto sada ne može da je smisli... :D

Dobro, on je bar progledao, ali neki ostaju slepci do kraja, kad budu tako u lijinu zamku uhvaćeni, glupaci.

Najžalosnije od svega je što se on i sad seti te bivše, naravno, ona je davno udata žena, godine su prošle od raskida, ona ga je i nešto dugo čekala da se on predomisli i vrati joj se, pa videla da nema vajde od toga...

Najžalosnije je, zapravo, što je on u ovu drugu bio deset puta više zaljubljen (a eto kako se bajka završila), jurio je iz Nemačke da je vidi u Srbiju samo na dva dana, priređivao joj iznenađenja, kupovao joj pola sveta i još više...

Treba ipak u nekom trenutku probuditi razum i ne izneveriti one najosnovnije kriterijume, bar što se tiče stajanja na istoj talasnoj dužini i razumevanju i komunikaciji, jer, evo, i opčinjenost dobrim seksom izbledi... i izumru beskrajni leptirići do grla i nazad, u i po stomaku...

zene ja mislim,nekako cesce sam sretala muskarce koji biraju po sistemu daj sta das i zene kojima nesto ne valja :?
iako imam neki svoj ideal ne tezim mu,tj conditio sine qua non je da mora da bude visi od mene i da ne bude bas neki hc krmak jer kad se osvrnem unazad to je bila jedina zajednicka karakteristika :lol: i najvaznije da mi bude intelektualno izazovan i privlacan,tad mi skoro sve ostalo postaje nebitno,tipa lepota ovo ono,osim one visine od malo pre,ybg to ne mogu da svarim :D

Vishi sam-ispunjavam.Uzmi me za zenu.:)

Ej, ljudi, stvarno su muškarci glupi što se tiče kriterijuma... stvarno nekarakterni... :)
Evo, prijatelj mog ćaleta (doduše dosta mlađi, desetak i +) bio je sa nekom devojkom u vezi. Kaže - devojka je bila san snova (njegovih). I raskinu oni, njemu postalo malo dosadno u toj vezi, počeo da sumnja da ima bolje...
I nađe curu zbog koje izgubi totalno pamet. On je lep, prepametan, radio je po inostranstvu, i sada ima veza sa nekim firmama tamo, tražen, duhovit, talentovan za mnoge stvari, šarmantan...
A ona je, brate, taaaakooo ružna, nesređena, neugledna, a nije to ni bitno, nego je toliko razmažena i nevaspitana, da smo je jedva istrpeli jedne god. na letovanju. I ona kao ima neku (visoku) školu, ali intelektualno mu niti parira niti se uklapa sa njim. A da ne pričam koliki je neradnik i da od ženstvenosti nema ni maleno ''ž''.Priznaje on - sada - da je on video mnoge njene nedostatke zbog toga, ali je bila, je l' te, dobra .ebačica, pa se on razduševio, pa je za X stvari zažmurio na jedno oko...

Dobro, on je bar progledao, ali neki ostaju slepci do kraja, kad budu tako u lijinu zamku uhvaćeni, glupaci.Najžalosnije od svega je što se on i sad seti te bivše, naravno, ona je davno udata žena, godine su prošle od raskida, ona ga je i nešto dugo čekala da se on predomisli i vrati joj se, pa videla da nema vajde od toga...

Najžalosnije je, zapravo, što je on u ovu drugu bio deset puta više zaljubljen (a eto kako se bajka završila), jurio je iz Nemačke da je vidi u Srbiju samo na dva dana, priređivao joj iznenađenja, kupovao joj pola sveta i još više...

Treba ipak u nekom trenutku probuditi razum i ne izneveriti one najosnovnije kriterijume, bar što se tiče stajanja na istoj talasnoj dužini i razumevanju i komunikaciji, jer, evo, i opčinjenost dobrim seksom izbledi... i izumru beskrajni leptirići do grla i nazad, u i po stomaku...

ok, jasno nam je...nadje vreca zakrpu

zene vide uglavnom samo jedno KONTO NA TVOM RACUNU,ako ima vise nula od 5 ti si idealan muskarac,tako da ako si bogat mozes da nemas jednu nogu pola sake,jedno oko,ali imas konto pa si oda predivan!!!El sam u pravu?
pa i nisi bas upravu tj jesi donekle al onda zavisi na kakve tete ciljas : )
Vishi sam-ispunjavam.Uzmi me za zenu.:)
ne.
ne volim mazohiste,gadni su mi : )

Mislim da su zene temeljnije, i da im je moc zapazanja izrazenija!
Zato mi rijetko piljimo u muskarca, nekako to brzinom snimimo......dok vi gledate kako telad!
Na vise stvari obratimo paznju, samo prolazeci pored decka bacis pogled kako izgleda, kako je obucen, kako je osisan, osjetis kako mirise...........mnogo toga za kratko vrijeme!
Dok vi, u istom tom periodu, snimite samo kakve grudi riba ima!

ja gledam u guzu prvo,pa prste...

A ona je, brate, taaaakooo ružna, nesređena, neugledna, a nije to ni bitno, nego je toliko razmažena i nevaspitana, da smo je jedva istrpeli jedne god. na letovanju. I ona kao ima neku (visoku) školu, ali intelektualno mu niti parira niti se uklapa sa njim. A da ne pričam koliki je neradnik i da od ženstvenosti nema ni maleno ''ž''.
Priznaje on - sada - da je on video mnoge njene nedostatke zbog toga, ali je bila, je l' te, dobra .ebačica, pa se on razduševio, pa je za X stvari zažmurio na jedno oko...

Dobro, on je bar progledao, ali neki ostaju slepci do kraja, kad budu tako u lijinu zamku uhvaćeni, glupaci.

Najžalosnije od svega je što se on i sad seti te bivše, naravno, ona je davno udata žena, godine su prošle od raskida, ona ga je i nešto dugo čekala da se on predomisli i vrati joj se, pa videla da nema vajde od toga...

Kako su uhvaceni u zamku, kada oni svojevoljno ostaju do kraja sa tom osobom?Onda to nije greska nego njihov izbor...pa kakav je, takav je.

Back