baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
naravno,što si stariji...sve je teže da se usaglasiš sa nekim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se godinama kriterijumi menjaju... curama rastu , muškarcima padaju-kad su mlađi padaju na neke ultra zgodne komade dok negde nakon 26, 27 muški kriteriji počinju padati ili pak počinju devojku gledati po segmentima, a celina im više nije toliko jako bitna?
Prije je bilo važno da je zgodna, sad je važnije da zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom ili Više nisu toliko jako izbirljivi...
Dok kod žena kriterijumi rastu jer im raste i vrednost, pamet
Što mislite da li su nam kriterijumi pri odabiru partnera tokom godina postaju drugačiji?
Sedi...odličan...5...Naravno da se sa godinama menja kriterijum, ali ja bih rekla da se i muškarcima i ženama menja na bolje. Kad smo mlađi, površniji smo. Vremenom se upoznajemo i sa sobom i sa okolinom i pročišćavamo utiske. Dođeš do onoga što ti stvarno treba. To mogu biti povišeni kriterijumi, ali samo zato što se zna šta se hoće i teško je naći onoga ko zadovoljava veliki broj tih želja i potreba. A umeš i da proceniš ranije, nego što si mogao kada si bio klinac, da li je neko namazan, a kvaran ili nije. Iskustvo. Mislim da muškarci ne snižavaju kriterijum, kako si napisala u prvoj poruci. Već prerastu svoju mladalačku površnost. I žene isto tako. Mnogo pre ćeš se zatreskati u lepog tipa kao klinka, nego kasnije. Nije čudo da se tinejdžerke lože na glumce i pevače. Ne poznaju ih, a zaljubljuju se do besvesti. U šta? U izgled. Da li poznaješ žene koje se lože na pevače i glumce? Ja ne. kažeš, lep je, ali ne ostaje u glavi. I tako, opet pišem esej, ali hoću reći, ukus se godinama menja i to na bolje. Jedino kod glupih ljudi to ostaje zakržljalo, pa ima i onog daj šta daš kod žena i daj samo da je klinka sa dobrom guzom i sisama, a ako je nevina BINGO, kod muškaraca.
Ti seceru bolje da ne mislis.Def mislim da se menjaju nekom na bolje nekom na gore![]()
Pobogu, zasto mislis da ovo znaci pad kriterijuma?!Da li se godinama kriterijumi menjaju... curama rastu , muškarcima padaju-kad su mlađi padaju na neke ultra zgodne komade dok negde nakon 26, 27 muški kriteriji počinju padati ili pak počinju devojku gledati po segmentima, a celina im više nije toliko jako bitna?
Prije je bilo važno da je zgodna, sad je važnije da zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom ili Više nisu toliko jako izbirljivi...
Što mislite da li su nam kriterijumi pri odabiru partnera tokom godina postaju drugačiji?
Da li se godinama kriterijumi menjaju... curama rastu , muškarcima padaju-kad su mlađi padaju na neke ultra zgodne komade dok negde nakon 26, 27 muški kriteriji počinju padati ili pak počinju devojku gledati po segmentima, a celina im više nije toliko jako bitna?
pa jes
nekome sa 28 godina
krajnje je vreme da skonta
da je previše star za
*mnogo sam lud i brz* fazon..
ja spustila kriterijumenaravno,što si stariji...sve je teže da se usaglasiš sa nekim![]()
ipak ti si najbolji u kolekciji
![]()
posle najboljeg konja, tesko da cu na magarce...opetposle mene ima odma da ti skoci..kriterijum![]()
pa jes
nekome sa 28 godina
krajnje je vreme da skonta
da je previše star za
*mnogo sam lud i brz* fazon..