Krit - ko je bio?

V70:
hvala REPR. kazi mi kako da ja vidim satelitski snimak

- da li je plaza Vai daleko od mesta Hani Kokkini i da li se ide kroz sredinu ostrva

Za satelitske snimke, moraš skinuti program Google Earth Pro. Dosta je velik (56 MB).

Vai je dosta daleko,nemam kod sebe mapu, ali mora da ima oko 150 km. Put vodi malo pored mora, a malo kroz sredinu ostrva.

Hristos Vaskrse!Vaistinu Vaskrse!
Da li znate koje sve turisticke organizacije imaju aranzmane za ostrvo Krit?
Ako je problem to da se ovde objavi a znate javite preko privatne poruke.Hvala.

Ευχαριστώ πολύ, ΓΑΛΙΝΙ !
cmokii4.gif

Χάνι Κοκκίνη

kokkinihani2ia6.jpg

kokkinihani3dh0.jpg

kokkinihani4xw0.jpg

A da bi bio potpun ugodjaj, evo i jedna pesmica...Antonis Remos - "Filaraki"...
http://www.sendspace.com/file/85yyh7

Kako se krecu cene hrane po restoranima(nabrojte neke vrste i okvirno cene),takode koje su cene p.ica(pivo,sok) po restoranima,kaficima i diskotekama,a koje po samoposlugama.

Hvala.

Pa za vas iz Norveške je bagatela !
Radio sam pre tri godine u taverni kada su došli Finci i pojeli po pizzu i popili po dva piva.
Račun je bio 36 evra za njih četvoro. Oni su mislili da je za svakoga po toliko, i bili spremni da plate 144 eur bez problema.

Elem, grubo, pizza je 4-7 eur
Pivo 2-3
Prosečan ručak, tipa roštilj je 4-7
Soft drinks 1-2

Nemam sad vremena, postovaću jelovnik od jednog restorana da vidite kompletno.

Pozdrav

Represija, citam redovno sve sto pises o ostrvu i zaista to super radis. Planiramo i mi na Krit u septembru. Zao mi je sto su te banovali-kor.ime Galini ti je bilo super.
Sve pohvale maloj sireni za fenomenalne fotografije.

HVALA; HVALA,
priznajem, malo sam se ulenjio, išao sam poslom u Bangkok, dva puta, obećao sebi NIKADA više, doduše, već sam ranije to sebi obećavao, ali pare su NUŽNO ZLO !

Najstrašnije od svega je, što postoji mogućnost, ( mala, ali ipak...postoji ) da ne odem ove sezone na Krit sve do Avgusta. Već ne mogu da spavam, već me svi prijatelji zovu, tako da nosim dva mobilna sa sobom....A nedostaje mi Afroditi... JAKO. Neka kažu svi macho frajeri da sam kreten, ali od istine se ne može pobeći. Ali, preživi čovek i gore od toga.
Prelep je osećaj kada mi vlasnik firme kaže da će zaposliti nekoga na moje mesto, ali će ga unapred upozoriti da je to zaposlenje PRIVREMENO, sve dok ja ne dodjem.

Eto, ja malo otvorio srce, sad mi je lakše....

:D Ah, a i rizik je ostaviti Afroditi u jeku sezone ;)
Pusti macho frajere, voleti nije slabost. Ti, po sopstvenom opisu, korpulentan, a neznog srca, pa kud ces bolje od toga :)
Do avgusta bi bio u Srbiji ili gde?

Rizik u svemu uvek postoji, ali ne bojim se ja za to. Onako kako treba i mora da bude biće !
Neko to od gore vidi sve....

Verovatno ću biti u našoj prelepoj Srbiji do Avgusta, sa povremenim izletima do Brisela i Beča. U Grčku neću da idem, jer bi mi bilo teško da se vratim.

Hvala na podršci, pišemo se ....

Lepo ostrvo, ali mana su jaki vetrovi, krajem avgusta... crvene zastave... bez kupanja.

Knosos - fascinantan, umalo da mi dodje glave, zbog suncanice (naravno, na sva upozorenja da se obuce nesto dugacko ili sesir, ja sam bila u haljini na bretele), pa nisam videla skoro nista od ostrva, jer sam se lecila 7 dana od suncanice.

Preporuka - na Knosos ili pred kraj letovanja ili dobro zasticeni zbog jakog sunca.

Back