Kristijan Golubović se posvetio duhovnom životu-sada radi u crkvi

Čekaj, zar to nisu heroji petog oktobra ? Kako su ga ono zvali.. gospodin Legija ? :mrgreen:
Za vreme demokrata, Čume je asfaltiro puteve po Srbiji.
Za vreme demokrata , Peconi je kupio Vital i Albus.
Za vreme demokrata , je droga stigla i u osnovne škole.
Za vreme demokrate, dobili smo kriminalce koji su se spojili s južnoameričkim kartelima,
i dovlače robu iz Urugvaja, Kolumbije..
Demokrate su fini, oni ne bacaju smeće, samo prodaju firmu kriminalcu, malo se ugrade, ovaj sve rasturi i rasproda, a kad se radnici pobune, onda pendrek po leđima. Niko ne sme da vas bije. Osim narodne milicije. Zvuči ti poznato ? :mrgreen:
Ne lome ništa, i zašto bi ? Uhlebili su i tetke i strine, i žene i sestriće , po raznim komisijama, agencijama, odborima. Deca im studiraju na privatnim fakultetima. Med i mleko teče. A ova stoka dole, stalno se nešto buni, nije joj pravo što su neki malo jednakiji od drugijih. Stvarno, bezobrazan ovaj narod što se buni na ovakvu idilu.

pa yebiga, u vremenu, za kojim toliko žališ bilo je hiljadu puta više kriminalaca plus ratnih zločinaca a cela vlada, na čelu sa porodicom "Čaušesku ratni profiteri i dobrovoljni davaoci TUĐE krvi...........na tvoju žalost, a na sreću svakog normalnog čoveka, to vreme je prošlo i više nikada se neće ponoviti
čista je budalaština davati priznanje Legiji za POBEDU 5. oktobra..pobedu je izveo narod.....oko milion ljudi je toga dana izašlo na ulice Beograda......ova bagra od smrada (Legija) je samo bio nužno zlo,pa ako je očekivao da dobije mesto guvernera ili ambasadora, zayeb'o se malo više............e posle toga dolaze dilovi između njega i Koštunice.........i Srbija se teško oporavlja od tog "dila
ps.malo po malo ali sigurno u bolje i to je važno.

Ja ne žalim ni za tim vremenom, ni bilo kojim drugim, i za razliku od tebe ne smatram nijednog političara idolom. Kriminalaca nema ništa manje nego u Slobino vreme.
Naveo sam ti konkretan primer jednog koji je kupio dve firme koje su bile ponos Vojvodine.
Za vreme DOSOVE vlasti. Pa pobogu, narkomani me zaustavljaju na ulici, žicaju za fiks, droge ima i u osnovnim školama ? Slobo nije već deset godina na vlasti.
Dilovi između njega i Koštunice.. pa Koštunica ga nije ni poznavao, Đinđić ga je doveo i upoznao s njim, i predstavio ga u vrlo pozitivnom smislu.
Bolje ? Jel ti živiš uopšte u Srbiji ? Ljudi kopaju po kontejnerima, seku sebi prste, leže na prugama. U Nišu koji je po veličini treći grad u Srbiji, ima 34 000 nezaposlenih, 5700 ljudi je na narodnoj kuhinji. Imamo najlošije plate u regionu. Ne znam kakva ti Potemkinova sela gledaš. Pa policija protestuje, neće da tuku radnike!

Draga moja Krstarice,

dokle ćeš bolidnom psihiću dozvoljavati da propagira

legalizaciju droge i podržava najveću narko bagru u Srbiji ?

Misliš da privlači nove korisnike i čitače sajta ? Varaš se ! ! !

Možda samo jedan krug a nakon povraćke se više ne vraćaju !

Pa takvi ''pisci'' ovde ne zaslužuju ni cent za svoja pisanija, njima je jedino mesto na NSPM

.

vidim, ubi te tuga za Kristijanom :sad2::sad2::sad2: pa si malo pobrljavio,nije lako veliki su to gubici,prvo mafijaški režim pa sad ovaj ološ........ali me čudi...zašto ne kažeš koji je to glavni diler u Vojvodini pokupovao firme.......ako nije optužen i osuđen,dzaba ti to, ovde se radi o ološu koji je registrovan kao kriminalac a i kao *patriota...:zcepanje:

ps. naravno da nije sjajno, naravno da može mnogo bolje ali ima nade...u EU takve stvari baš nisu praksa..tako da
spremi se...biće još poboljšanja..evo za početak bez viza, pa trgovinski sporazum stupa na snagu ,pa.......:ok:

Alergična, pa nisam ja MUP :). A reko sam x puta ko je, ali ti žmiriš kad treba videti vezu vlasti i mafije.
Predrag Ranković zvani Peconi- u vlasništvu ima Vital, Albus i još desetak raznih firmi.
Pominje se u čuvenoj Beloj knjizi, u vezi Surčinske mafije. Takođe dovodi se u vezu sa švercom nafte, kladionicama, utajom poreza. Svoju poslovnu aktivnost i firme je razgranao za vreme DOS-ove vlasti.
Braća Šarić , čija se imovina procenjuje milionima evra, trgovci drogom, pokupovali su firmi i placeva po Vojvodini, vodi se istraga za koju u Ministarstvu pravde tvrde da će ići do kraja, pa makar, citiram " srušila vladu ". Zdravom logikom, tako velikih mutnih poslova nema bez simbioze sa vlastima. Ali ti si izgleda idealista koja veruje da je neka stranka ili politika apriori poštena. Jednostavno žmiriš i ne želiš da vidiš ono što ti se ne sviđa.

Aleksandar Kristijan Golubović, koji je pre dve nedelje uhapšen ispred beogradske crkve Svetog Marka zbog sumnje da je trgovao heroinom, pokušao je da se ubije u pritvoru u podrumu Policijske uprave za grad Beograd, pišu frankfurtske „Vesti“. Kako navodi ovaj list, Golubovića je najviše pogodilo što mu je pritvorena majka Milanka (60), na sva njegova dozivanja, navodno poručila: „Bolje da sam abortirala nego tebe što sam rodila“! Samo brzom intervencijom dežurnih policajaca i stražara život mu je spasen, nezvanično saznanju „Vesti”. Uhapšenog Aleksandra Kristijana Golubovića (41) tokom dve noći koliko je proveo u policijskom pritvoru u zgradi na Bulevaru despota Stefana dva puta su posetili lekari Hitne pomoći. Kako piše „Alo“, Golubović se te subote i nedelje, tokom obe noći u isto vreme oko 4 sata ujutru žalio na bolove u predelu vrata i glave. Lekari Hitne pomoći oba puta su dolazili da pregledaju pritvorenog u zgradu Policijske uprave Beograd i tom prilikom su mu dali injekciju „diklofena“. Kristijan i Milanka su dali izjavu u policiji, a zatim su smešteni u odvojene ćelije u pritvorskim prostorijama beogradske policije. “Tokom cele večeri on je dozivao majku. Izgleda da ga je užasno pogodilo što je i ona uhapšena zbog njegovih gluposti.”. List dalje navode da je od čuvara tražio još jedno ćebe zbog hladnoće i oni su mu udovoljili. “Sve je izgledalo normalno, dok u jednom trenutku stražari nisu čuli lupanje o vrata i zidove ćelije. Pritrčali su i tada ugledali Kristijana kako rita nogama, nadulog lica, gotovo bez vazduha, praktično na samrti!”, citirale su “Vesti” svog izvora iz policije i naveli: “Uleteli su unutra i otkinuli rub ćebeta o koji se bio obesio. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla i uspela da ga vrati u život. Da su kolege zakasnile desetak sekundi, mislim da mu ne bi bilo spasa". Golubović je, kako se nezvanično saznaje, iskoristio situaciju da rukama iscepa rub ćebeta dok je bio sam u ćeliji, obmota jedan kraj oko vrata, a drugi oko cevi koje prolaze kroz ćeliju. Zatim se bacio na zemlju kako bi se ugušio. U agoniji i ropcu, refleksno je počeo da se rita i bacaka nogama i rukama, što je izazvalo buku koju su čuli stražari i praktično u poslednjem trenutku spasli mu život. Sa druge strane, upućeni tvrde da je malo verovatno da je Kristijan hteo da se ubije i ovu vest su uglavnom primili sa nevericom. “Nije on ni osoba sklona takvim stvarima, a i da je nekad nameravao da to uradi, ubio se najpre u grčkom zatvoru, koji je kazamat naspram domaćih. Da je imao glavobolje, ne sumnjam. Ćelija u kojoj je bio u policiji je odlično pokrivena kamerama, tako da je malo izvesno da bi uspeo i da se samo popne na krevet i provuče to ćebe, a da mu stražari već ne budu u ćeliji”, kaže neimenovani izvor. Istraga protiv Golubovića i njegove grupe je završena, predmet je predat Tužilaštvu koje će odlučiti o eventualnom podizanju optužnice.

Back