Kristijan Carls Filip Bejl

tncor_028.jpg

tnnewworld_025.jpg

tnprestige_001.jpg

tnprestige_018.jpg

tnreign_032.jpg

tnEquilibrium_074.jpg

Ovo je ipak bolje.Verujem da ce neko obrisati gornju sliku.

apspecial_009.jpg
Hvala,bilo je stvarno grozno...od sad cu da pazim pa sama da editujem ako pogresim.
Ali je bila lepa slika...
Vidim ovde na jednom mestu pise mladji glumac ali pod navodnicima.A zasto tako?
31.januara je napunio 34 godine.Ni neki mnogo stariji glumci ne mogu da se pohvale takvim ulogama.
Hju Dzekman citav zivot glumi Volverina:D:D:D to treba da bude smesno,a zapravo je zalosno:D
Mada smatram i njega dobrim glumcem,no neiskoriscenim.

Jeste,meni je dobar svuda,zaista,ali sam primetila da ga zene(devojke)uopste ne gotive narocito.
Meni ga je pokazao brat,najpre,i bio mi je mnogo ruzan,ali sam ubrzo promenila misljenje cak i o tom pitanju,sada mi se dopada sve sto uradi,pa cak i kako izgleda.
I volim sto glumi u tim 'muskim' filmovima,Betmen,pa ce i Terminator,mada ja ne delim filmove na muske i zenkse(ocigledno).

Čuo sam da je za ''mašinistu'' smršao 10-15(ako ne i više) kila...Nisam gledao, jedan moj ortak ''filmofil'' mi pričao.
Btw.I Hugh Jackman je glumčina, baš je večeras bio film sa njim i Meg Rayan:''Keti i Leopold'' čini mi se...

Jeste,meni je dobar svuda,zaista,ali sam primetila da ga zene(devojke)uopste ne gotive narocito.
Meni ga je pokazao brat,najpre,i bio mi je mnogo ruzan,ali sam ubrzo promenila misljenje cak i o tom pitanju,sada mi se dopada sve sto uradi,pa cak i kako izgleda.

Pazi, ja se na primer strasno dvoumim kad je njegov izgled u pitanju. Mislim da je jako zgodan i da nije ruzan, on ima ok crte lica, cak je i lep. Ali evo sta sam primetila da mi smeta kod njegovog izgleda, pa se zato da kazem dvoumim. Izgleda nekako uvek namrsteno, ozbiljno, nekad cak i zlocudno. Nekako mi je mracan kad ga pogledam...
To nema veze sa njegovim ulogama, jednostavno ostavlja taj utisak na mene kad ga vidim.
A realno ne moze nikako biti ruzan :)

Meni je ruzno sto ponekad(na primer u Prestizu)izgleda tupavo,totalno,ali mi se bas svidja taj pogled,onako tamne i spustene obrve,zloslutno,misticno,pa osmeh izgleda bleskasto opasan.
Ja se dvoumim jer taman pomislim,Bas je lep,a onda vidim scenu i u sebi uzviknem: Tih,sto je ruzan.
E,i ja sam sad gledala Kejt i Leopold,kao budala,gledam romanticnu komediju,to zbog Dzekmana,super mi je glumac,i bas volim sto su glumili zajedno.

goxy: "Ima ozbiljnu facu, kao i ja...K'o neki pop..."

Pa da :) Lep je momak, ali nekako ima preozbiljnu facu, kao neko za koga nikad ne znas sta ti misli. Kao da stalno nesto mudruje, namrsten je i ti fazoni :)
Ako znate sta znaci rec "mućurla".... Eto, tako mi izgleda.

E sad, sto se glume tice - definitivno jedna od malobrojnih najvecih novih nada :)

Bas malobrojnih.Spala knjiga na dva slova.Ali,zar bas ti fazoni nisu super,posto mu ipak to stoji.A tebi smeta,heh...Meni je sjajno kad te muskarac gleda i ne znas sta misli,ali si siguran da ne misli na tebe vec na neku mnogo vazniju i opasniju stvar.

Pa kazem da se dvoumim :) Cas pomislim da je lep cas mi je nekako zao i nesimpatican.
Ne znam sta da kazem :)

Kad rece spala knjiga na dva slova, meni su on, Edward Norton i Javier Bardem "nade". Bas bih volela da nastave kako su zapoceli. Gotivim ih skroz...
Ostali od tih mladjih su manje-vise neke isfolirane zvezde, sto ne volim...

Nastavice,naravno.
Ja mislim da je dobar glumac Kilijan Marfi,ali cini se da ostaje zarobljen u evropskom filmu do daljnjeg.
Na zalost,Hju Dzekman vec ima 40 godina,tako da definitivno nije mlada nada:D
Sad odmah se odluci,da znam sa kakvim stavom o Kristijanu ces na spavanje:D

Pa ne mogu i necu da lazem :) Stvarno ne znam sta da mislim.
Bardem mi takodje zadaje muku - nekad mi je lep a nekad mi izgleda ko sirovina :) Mada ga volim vise od Kristijana.....

Na kraju krajeva, najvaznije je da je Kristijan odlican glumac. I nek nastavi tako, da imamo i u buducnosti sta valjano da gledamo.

Meni je najlepsi Kristijan u Reign of fire.
Si gledala?Mnogo mi je lep,vise volim da ga vidim sa bradom.
Volis ga vise od Kristijana:D:D:DTu sirovinu:D....
goxy-bojim se da nije dovoljno:D
Salim se,i najmanja identifikacija sa tim covekom govori mnogo o drugom coveku.Zasto nisi rekao-i ja sam crnac:D:D:D

Meni nesto mnogo mlad.U stvari,uopste mi nije vazno da li je lep.Samo,osim sto je stvarno sjajan glumac,a filmovi su mu dobri,nekako mi prija taj lik i karakter.Narocito volim da gledam komentare,dodatke sa snimanja i to,ponekad mi se ucini kao da je decak.
Ako,ako,dobri su to glumci.Samo kada smo se spasili Bred Pita.

Back