- Poruka
- 523
Pa permabannovali su jeJa bih pre koristio drugu maksimu:
Banuju "Tvin Konza", pojavi se "Adhiraj"...
Šta sad treba da ćutim o Vašoj prevari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa permabannovali su jeJa bih pre koristio drugu maksimu:
Banuju "Tvin Konza", pojavi se "Adhiraj"...
Pomešao si banke.evo na blumbergu raspravljaju o ovoj banci sto je prdnula u cabar
banka silikonske doline
kazu da je direktor od 2014e poceo da ulaze u kripto, znaci idiot
i da su finansirali kripto egzibicije parama klijenata
nije ni cudo da su bankrotirali. znaci propadaju te virtuelne berze dobro to je ajde fejk berza, privatni sajt za cerupanje para je precizna definicija, sada banke koje su se upucale u koleno da rade sa kriptom, dakle pocele su domine da idu nizbrdo jacim tempom
struja poskupljuje svuda, nece biti vise na bacanje za ovu sprdacinu
Da, da, nije kriptoPomešao si banke.
Ova koja je napravila pravi haos nije pukla zbog kripta, a i sam haos je daleko veći od kripta.
Sve nešto propadaju te najregulisanije i najsigurnije institucije...
EDIT:
Opet ti sa autističnim mantranjem "kripto, prevara, kripto, prevara". Smešno.Da, da, nije kripto
Nego kripto prevara
Moja greska, nisam bio dovoljno precizan
Opet ti sa autističnim mantranjem "kripto, prevara, kripto, prevara". Smešno.
Sva sr@nja koja su se dogodila od čuvenog FTXa do danas su posledica korupcije u finansijskom sistemu SADa, od Genslera i Powella pa nadole sve je trulo i sve redom puca. Danas je udarac pretrpeo USDC samo zato što su veliki deo rezervi dolara čuvali u supersigurnoj potpuno regulisanoj banci čiji pad nema veze sa kriptom nego sa bankarskim truležom u SAD.
Jesmo, naravno! Ali zašto kockari?Jeste zivnuli kockari?
Pa kockanjeJesmo, naravno! Ali zašto kockari?
A inače je držanje novca u banci siguran? Ako pogledaš BTC, on je cijelo vrijeme u rastu. Da, naravno ima padova ali to je na stock burzama isto tako. Da si bilo kad uložio u BTC, Ether itd. uz nešto strpljenja i bez panike si mogao dići dobru lovu. Npr, BTC je u onom korona ludilu pao na nekih 3500$ da bi godinu i pol nakon toga dosegao 60000$. Isto tako i Ether, bio na početku kurone nekih 80$ da bi dosegao preko 3000$ i dan danas leluja na oko 1500$ a koliko će tek biti kod idućeg Bulla neću ni razmišljati.Pa kockanje
Ove kerefeke sa ledgerom su kockanje.A inače je držanje novca u banci siguran? Ako pogledaš BTC, on je cijelo vrijeme u rastu. Da, naravno ima padova ali to je na stock burzama isto tako. Da si bilo kad uložio u BTC, Ether itd. uz nešto strpljenja i bez panike si mogao dići dobru lovu. Npr, BTC je u onom korona ludilu pao na nekih 3500$ da bi godinu i pol nakon toga dosegao 60000$. Isto tako i Ether, bio na početku kurone nekih 80$ da bi dosegao preko 3000$ i dan danas leluja na oko 1500$ a koliko će tek biti kod idućeg Bulla neću ni razmišljati.
Ne razumijem tvrdnju. Zbog čega je to kockanje? Staviš valute u ledger i vozdra. I naravno napišeš na papir sve svoje lozinke, ključeve i Pass phrase. Btw. provjeri koliko je Btc narastao od zadnjeg upisa dok dobre altove kao npr. INJ neću ni spominjati.Ove kerefeke sa ledgerom su kockanje.
Da si poslušao svoj savet sada bi imao 50% više u dolarskoj vrednosti.Preporucujem da kupis jos kripta, sad kad je pojeftinio 20% za meseca dana i Bog da te vidi
Zlato je 2000 dolara. Ide sasvim ocekivano. Moj savet meni samom ide sasvim dobro.
Nije to zbog toga sto je zlato poskupilo nego sto je $ devalvirao...
![]()
Wow, oduševljeni smo, čak 5% više nego 2011.Zlato je 2000 dolara. Ide sasvim ocekivano. Moj savet meni samom ide sasvim dobro.
Kao i tada, biće je skupo i opasno čuvati je i prenositi, a sve su veštiji i u falsifikovanju.Mislis?
U odnosu na rublju?
Juan? Kuvajtski dinar?
Ceka vas neprijatno iznenadjenje
Naime poluga zlata je bila poluga zlata u vreme Mesopotamije, Rima, Otomana, Arapa, Spanaca, Napoleona, Hitlera, Staljina, Kraljeva i Kraljica
I bice poluga iduce godine, i iduceg veka i milenijuma.
Kao i tada, biće je skupo i opasno čuvati je i prenositi, a sve su veštiji i u falsifikovanju.